Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda b.fajnie.Mam zamiar wejść po 3 letniej przerwie z metinem.Jeżeli jest ktoś dobry i chciałbym pomóc, to czekam na PM.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja do tej pory nie mogę normalnie wejść na serwer,niestety strasznie zbugowany client,patcher i strona.

norm dziala logowac sie mozna nie ma lagow . patcher chodzi
Opublikowano

O co to biega z brońmi na 99lvl ? Dropią z czegoś czy robimy je z broni 65lvl ? i w broniach na 99lvl są bony na średnie to truta itp. ?

Opublikowano

O co to biega z brońmi na 99lvl ? Dropią z czegoś czy robimy je z broni 65lvl ? i w broniach na 99lvl są bony na średnie to truta itp. ?

Bronie do pvp robi się standardowo z broni na 65 , czyli z bojowego robi się trytona i dalsze bronie do pvp .

A bronie do expa dropią z metinów na mapach 99 + , z tych broni robi sie dalsze bronie do expa .

Opublikowano

Mam 82 lvl Sura WP,i albo mi się wydaje ale w atlandydzie tych moobów jest strasznie mało Serou czy jakoś tak.

random.jpg

Opublikowano

Już sobie pograłem strona off... eh

Wentyl na kammerze jak ulepszasz?

Przenosisz kamień na item chyba albo komendą (Tak mi się wydaje ale nw bo nie grałem)

Opublikowano

Ludzie wchodzicie na pierwszą lepszą stronę z bramką proxy podajecie adres i przenosi was na stronę. Strona działa cały czas ale mają problemy z DNS czy coś.

Tu dla leniwych.

www.bramka.proxy.net.pl/index.php?q=www.emperius.pl&hl=3c5

Opublikowano

Pomoże ktoś? Mam klienta orginalnego patchuje wszystko elegancko wybieram postac ładuje się pokazuje mi się m1 bo akurat tu jestem i odrazu wywala do pulpitu i klient się wyłancza ... ktoś pomoże?

Opublikowano

Kostiumy można ściągać w 100% na orginalnym cliencie

ja na patcherze też nie mogłem ściągnąć, ale po próbach udało się, wystarczy nacisnąć jeszcze raz prawym na kostium (tak samo jak przy zakładaniu)

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Mogli by w grze uprzedzać przed rozpoczęciem..

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...