Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client:

www.emperius.pl/patch/client/Emperius.rar

Porty jak ktos chce zrobic launcher:

--- 1. Emperius---

Login IP: 37.59.16.112 Port: 11002

CH1 IP: 37.59.16.112 Port: 13000

CH2 IP: 37.59.16.112 Port: 18000

CH3 IP: 37.59.16.112 Port: 20000

CH4 IP: 37.59.16.112 Port: 24000

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Ściągajcie JDownloaderem bądź Internet Download Manager'em:

http://fastftp.pl/prohostdivada/Emperius.msi

screenshot_10.jpg

Opublikowano

"STRONA TYMCZASOWO..." - A KURWA NIE DZIALA OD RANA, BO TE POJEDYNCZE WEJSCIA TO WIECIE W DUPE WSADZIC BO RAZ DZIALA A RAZ NIE HEHEHEHEHEHE

teemo_panda.png

Opublikowano

nie hejtuj bo jedynie spamujesz , a po twoich komentarzach wywnioskowalem że masz max 12 lat i jesteś dzieckiem wojny i granata.

HAHAHAH, WEZ SPIERDALAJ XDDDDDD

teemo_panda.png

Opublikowano

Strona działa wystarczy wejść przez jakąś bramkę proxy bo się dnsy przekierowują.

Przykładowy link do strony z bramki: http://www.killfirewall.com/browse.php?u=Oi8vZW1wZXJpdXMucGw%3D&b=0&f=norefer

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?

74586152.png
Opublikowano

[quote name=Numq ^^' timestamp='1351355068' post='5485243]

HAHAHAH, WEZ SPIERDALAJ XDDDDDD

spam = warn

Spokojnie, jeśli chodzi o stronę są przekierowywane DNS'y więc musicie poczekać, ew. wejdźcie przez np. nkac.pl i tam strona emperius już działa.

Client:

http://www.multiupload.nl/0AE6D13397

skan do 19.30

co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?co zrobić jak wywala mnie ? ?? ?

spam = warn

Kupę .

spam = warn

Zamykam do 19.00 może się ogarniecie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Strona działa Można się rejestrować Ale fasstem Zanim znowu zaczną się Ataki

Nie widzę żadnych budynków ani mostów na expowiskach.

Mogę prosić administratora o podesłanie mi pliku z budynkami?

Jbc. to mam patchera z Metin2.pl

Rozpakuj porządnie clienta ;]

Opublikowano

Można wiedzieć skąd te stroje wytrzasnąć ? Tak samo jak na PL ? System energii ? I czy ten system energii jest włączony , jak tak to z czego dropią te odłamki ?

2402078843.png

I Love This!

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...