Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o upload clienta na SpeedyShare lub inny hosting poniewaz ani patcher nie dziala ani clienta sie nie da pobrac. PS: do KidModa w tamtym temmacie napisalem ale zeby mi ktos odpisal to poczekam kilka dni *-_-*

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisze mi ktos czemu jak mi sie naladuje postac widze nick itp a jak juz sie naladuja moby to wywala do logowania i tak ciagle prosze o pomoc!

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Witam!

Mam problem: pobrałem Klienta ze Strony serwera. Spatchowałem go i wszystk działa, ale nie mogę ulepszyć partyzany+9 na kolejną broń! U Seona widzę, że da się ale Metalem najeżdżam i nic.

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Boże ale wy macie problemy....ja perdole...ja właśnie pobrałem clienta, zarejestrowałem się i nic mi nie wyskakuje żadnych błędów a wy cały czas tak ględzicie...nie kumam macie sprzęty z przed komuny czy co??

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Up. Jak sie zarejestrowałeś strona nie działa? A client tez?? Jak Ci dziala wszystko to podaj clienta ktorego sciagales

Dawajcie + i 5 :D

To Nic Nie Boli I Nie Kosztuje. :)

Dzięki tym którzy dali + i 5 ;]

Opublikowano

Życzę powodzenia jak takie bugi są przy ubijanie metinów . Zabiera cały lvl i na minusie 4 miniony HP . Wiec najpier trzeba ten minusowy exp zbić apotem dopiero wbijac normalnie lvl .

Podziekuje za takie cos , sami zobaczycie jak wam sie przydazy bo nie tylko ja tak mialem

Pozdrawiam

Opublikowano

WITAM:) CHCIALEM POGRAC A STRONA WWW.NIE DZIAŁA? POMOC

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Opublikowano

To kolejny bug z ulepszaniem hee ogólnie gdyby nie sporo bugów i gdyby administracja uruchomila to forum do kontaktu z graczami lub by wbila na TS by bylo git a tak wielka kaszana . SERVER PRZEREKLAMOWANY

Opublikowano

To kolejny bug z ulepszaniem hee ogólnie gdyby nie sporo bugów i gdyby administracja uruchomila to forum do kontaktu z graczami lub by wbila na TS by bylo git a tak wielka kaszana . SERVER PRZEREKLAMOWANY

Przestań już hejcić, jak ci się nie podoba to po chuj jeszcze siedzisz w tej prezentacji ?

Gówno, a nie bugi.

I nie pierdol, że nie siedzą na Ts.

PS

Kiedy włączycie tę stronę ? ._.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

DOŁACZAM SIE DO PYTANIA KIEDY STRONA ONLINE I MOZLIWOSC ZAREJESTROWANIA I SCIAGNIECIA KLIJENTA BEDZIE MOZLIWA?!

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Opublikowano

Przestań już hejcić, jak ci się nie podoba to po chuj jeszcze siedzisz w tej prezentacji ?

Gówno, a nie bugi.

I nie pierdol, że nie siedzą na Ts.

PS

Kiedy włączycie tę stronę ? ._.

Hahahah siedze ciagle na TS i niema Administracji . A pierdolisz to ty dziecino kcmmiw.jpg

Opublikowano

Jeśli serwer jest/był tak mocno atakowany to znaczy że jest dobry i stanowi mocną konkurencję dla innych... Poczekajcie trochę, dajcie administracji ogarnąć to całe gówno. Oni też są ludźmi, może nie byli przygotowani na takie "coś". Poczekam i zagram na 100%, pozdrawiam.

Pobrałem patcher ze strony, musiałem go włączać i patchować kilkakrotnie żeby zadziałało, ale już jest okej.

Opublikowano

to po co spamisz?!!

tylko hejtować umiesz?? oO

aż zal d**e ściska jak widzę jak ktoś tak pisze jak się nie podoba to nie graj proste...

Typku smieszny jestes , pisze sobie posty bo tak chce a ty ani nikt inny nie bedzie rozkazywac . A jak chcesz cos powiedziec to moze wejdz na TS pogadamy i zobaczymy jaki to wyszczekaniec jestes a jak narazie to mordka

Opublikowano

Mam ogromną prośbę do was gdy Strona wystartuje i będzie wszystko działało proszę o poinformowanie mnie po przez GG: 28074400. Bardzo będę wdzięczny, już nie mogę się doczekać GRANIA NA TYM SERVIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Hnmm najwiekszym debilem to jestes ty , bo nie umiesz czytac . To zeby dednac to ja wiem palancie ale tu chodzi o to ze z 139 cofnelo na 138 i to na minusie , Wiec kurwa buraku orientuj sie zanim cos napiszesz . Kolejny madry do pisania dawaj na TS pogadamy

ZAMKNIJ MORDĘ . MASZ PROBLEM NOOBIE . DEBILOWI TAKIEMU JAK TY TO ZAWSZE COFNIE EXPA TAKŻE WEŹ OGARNIJ PSYCHOLU I UMIEM WIĘCEJ NIŻ TY LESZCZU .

2jdf0ab.png     

Opublikowano

ZAMKNIJ MORDĘ . MASZ PROBLEM NOOBIE . DEBILOWI TAKIEMU JAK TY TO ZAWSZE COFNIE EXPA TAKŻE WEŹ OGARNIJ PSYCHOLU I UMIEM WIĘCEJ NIŻ TY LESZCZU .

Leszcz to cie tak w domu na obiad wolaja waflu , taki fetniak jestes wbijaj na TS pojade cie szmatlawcu

Opublikowano

Hahahah siedzi ciagle na TS i niema Administracji . A pierdolisz to ty dziecino kcmmiw.jpg

spx od 9 rano siedzi 3 adminów na ts imbecylu okluary ci kupic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...