Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Mam spore doświadczenie grałem w takie gry jak Gothic 1,2,3,4 , Fable 1,2 itd

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :W średniowiecznej wiosce koło Wenecji urodził się mały chłopiec o imieniu Edyp którego matka była szwaczką a ojciec budowniczym , mały edyp gdy miał 3lata lubiał się przyglądać jak jego ojciec buduje szopę oraz jak pomaga sąsiadom . Pewnego ranka obudził się i zobaczył zapłakanego ojca siedzącego na krześle obok , spytał się taty co się stało a tata odpowiedział Mama umarła ...

Mały Edyp rozpłakał się i spytał - Jak umarła , dlaczego ? Miała jakąś chorobe której jeszcze nie odkryto (raka piersi) odpowiedział zmartwiony Ojciec , -To co teraz będzie spytał cię mały Edyp , tata odpowiedział - Jakoś sobie damy radę ... . Kilka lat pózniej Edyp już skończył szkołe i pomagał ojcu przy budowie mostów w Wenecji . (Mógłbym pisać w nieskończoność ;d ale dam krótkie) Jak coś to jutro dopisze , sory za orto ale spieszylem sie

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :Wojownik-Rycerz

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Dużo gram w tego typu gry, minecraft jednak najbardziej przypadł mi do gustu, gram już dość długo bo prawie dwa lata.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Green - Młody, zaradny chłopak który przybył do europy z zachodu, ze stanów zjednoczonych zafascynowany europą, przyleciał aż do Turynu i tutaj zaczyna swe obocwanie, z nowym kontynentem.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Drwal, handlarz

Opublikowano
Zielen132 : Mówię z miejsca nie. Ogarniasz, że to jest renesans... ech, ręce mi opadają. Nie dawno dotarto do Ameryki. I jeszcze jedno pytanie: Jak ty kur... przyleciałeś. Maszyny Leonarda da Vinci nie przelecą takiej odległości. Sorry, ale nie.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Ślepy znowu czy co...

"

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Green - Młody, zaradny chłopak który przybył do europy z zachodu, ze stanów zjednoczonych zafascynowany europą, przyleciał aż do Turynu i tutaj zaczyna swe obocwanie, z nowym kontynentem." Znowu ślepy?

:D.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: diablo 1/2/3, sacred 1/2, fable, torch light, metin2, drakensang, runesofmagic,requiem (może nie wszystko to RPG ale jakieś tam podgatunki)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Z Mediolanu pochodził a Krzysztof się zwał. Ubogi oraz skromny lecz pomcony. Niewiele miał lecz innym dawał. Interesował się kuchnią lecz na marzeń realizację pieniędzy nie miał. Raz spotkał chłopca chorego, głodnego. Upiekł mu chlebek z plonu własnego na polu ojczyma wychodowanego. Następnego dnia owy chłopiec okazał się być synem władcy Staszka. W nagrode dostał w centrum Mediolanu piekarnie lecz dąrzy do celu by zostać kucharzem.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : farmer-piekarz

Opublikowano

a teraz cie zaskocze i powiem ze ty jesteś ślepy

Green - Młody, zaradny chłopak który przybył do europy z zachodu, ze stanów zjednoczonych zafascynowany europą,

fakt pózniej pisze przyleciał nie zauwarzyłem

no to dużo spamisz :D:)

a jak :P

Jestem za

okazał się być synem władcy Staszka.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : farmer-piekarz

ale za to że ja mam syna chyba zmienie zdanie bo nawet żony nie mam :D

narazie ...

PS mam 15 lat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...