Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: 7/10

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACIChost urodził się w małej wiosce Dril. Od małego uczył się strzelnictwa do 20 roku życia .Pewnego dnia kiedy wracał z polowania zobaczył dym w okolicach swojej wioski.Pobiegł szybko do niej wtedy zobaczył ze wszystko płonie.Pobiegl do swojego domu aby zabracćnajpotrzebniejsze przedmioty i uciec . Postanowił on ze za wszelka cenę zabije tego kto przyczyniż się do tego czynu

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Łucznik,Złodziejaszek

Miasto : Rzym

mca.png
Opublikowano

Nick:Emronik

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Grałem w wiele gier RPG.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W Rzymie mieszkał pewien młodzieniec, zwał się Emron. Jego ojciec był farmerem. Matki niestety nie miał. Została zamordowana przez bandytów w pobliskich lasach. Chciał ją pomścić, dlatego został łucznikiem, który służył w Rzymie.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Farmer ; Łucznik

Miasto: Rzym

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gram dosyć dużo w gry RPG, zazwyczaj magiem xD

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

Pochodzę z koczowniczej rodziny. Urodziłem się jako biedne dziecko, które miało małe szanse na przeżycie. Byłem bardzo chory, rodzice często płakali, modlili się do boga, aby mnie oszczędził. Bóg ich wysłuchał, po 2 latach ciężkiej choroby wyzdrowiałem. Wierzę, że wyzdrowiałem tylko dzięki Bogu, dlatego postanowiłem zostać kapłanem. Marzyłem o tym by zwracali się do mnie: ks. Marcin

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Farmer

Miasto: Rzym albo Wenecja - Katolicy górą!

:D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Nick: szyszu WIEK:14 - Druga gimnazjum

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Grałem już w wiele gier RPG w tym na serwerach minecraft

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :Przeywalem w Wiedniu podczas oblężenia ...Gdy już ludziom zaczeło brakować nadzieji wraz z moim bratem opracowaliśmy plan ucieczki z miastai przez obóz oblegających Turków udało nam sie uciekliśmy ....Podróżowaliśmy około miesiaca aż doszliśmy do Turynu tam sie osiedliliśmy i mieszkaliśmy . Po 2 latach brat umarł napadli go jacyś złodzieje z Wenecji (brat był kupcem) od ta chce odnalezc tych zlodziej ii pomsic brata....

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Górnik,Giermek

Miasto:Turyn

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Grałem w wiele takich gierek począwszy od Gothica aż po gry mmo

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :Był pewien człowiek mieszkał w małej wsi pod Wenecją z żoną i dzieckiem.Pewnej nocy gdy wszyscy spali obudził ich wielki trzask mężczyzna wybiegł przed dom i zobaczył że to bandyci, chwile po tym jeden z bandziorów ogłuszył go gdy się obudził cała wioska już płonęła a ciała jego rodziny wisiały nabite na pal na palisadzie, w tym momencie stał się wrakiem człowieka i zaprzysiągł zemstę wyruszył na swój krwawy szlak aby dokonać pomsty jak skończy się jego historia przekonamy się na serwerze :P

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Giermek,łucznik

47852931806752427550.png

Opublikowano

Nick: Kaszi100

Doświadczenie w grach RPG: 7/10

Krótka (nawet do 3 zadań) historia postaci:Pewnego zimnego dnia przyszedł na świat syn rybaka Kaszi. Już od małego władał mieczem. Musiał sam zarabiać na rodzinę. Jego matka nie kochała go. Nie wierzyła że Kaszi zostanie wielkim wojownikiem. Pewnego poranka Kaszi poszedł zabić zwierzynę aby ją sprzedać. Tego dnia wybuchł straszny pożar. W pożarze zginęli jego rodzice. Kaszi pobiegł szybko do domu by zabrać swoje rzeczy wziął : jeden miecz, manierę z wodą i zbroje ze skóry. Powęndrował do Rzymu w poszukiwaniu przygód.

Profesja główna i poboczna ( Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Giermek, Złodziejaszek

Opublikowano

hmm Ten serwer ruszy ale dopiero pózniej z tego co wiem :) Jakby ruszył teraz to by był dosyć niedopracowany :P Poczekamy zobaczymy...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Sorry za nieobecność ale bardzo dużo dziś miałem pracy.Nie rozumiem czemu uważacie że serwer nie wypali, PRAWDOPODOBNA data otwarcia serwera napisana jest w temacie jest to 25 listopada.

Prawdopodobna, ponieważ jak widać, zaplanowaliśmy bardzo dużo i krok po kroku wszystko idzie po naszej myśli.Nie obiecuję że otwarcie odbędzie się akurat tego dnia , ale gdy napisze że jest to oficjalne otwarcie to słowa dotrzymam.

Podania na okres próbny sprawdzają : GoToHeaven123,wujekstaszek123,sweetgrove i kamisti.

Jako pierwszy test sprawdźcie podania powyżej, niesprawdzone przeze mnie. Ten który oceni je najlepiej, najdokładniej (nie bierzcie przykładu z mojego sprawdzania bo miałem bardzo mało czasu :) ) ten będzie jako jedyny pełnił funkcję testera podań.Życzę powodzenia!

H@ Serwera VeniceCraft

Opublikowano

Przepraszam ale czy moglibyście sprawdzić moje podanie na generała Turynu bo się bardzo napracowałem i czekam z niecierpliwością :)

Bardzo was prosze ;d

O i daniel mam pytanko. O co chodzi z tym budowniczym? Jak serwer będzie już działał to on będzie miał coś w stylu firmy budowlanej?

Opublikowano

pakerek nawet dobre podanie.Wyczerpujace, opisujace historie twojej postaci.

Loperenco wedlug mnie sie nadajesz, ale nie wiem czy wiesz, ale spartakus zyl przed nasza era :D. popraw to

kubagd99 nie wiem, a historia jakby nie dokonczona, moze poprawisz o co poprosil go cesarz, bo troche tak dziwnie.

Chost wedlug mnie tak

Eveer55 nie mam zdania, niech daniel zdecyduje. (Wiecie, zabili mi kogoś, ja ide kogoś zabić, udalo mi sie pomscic itd. srednio za tym przepdam, ale ja tu tylko na próbe jestem)

kotkowski wydaje mi sie, ze tak, ale przeprowadz sie do wenecji, ja tam biskupem jestem i powspolpracowalbym z kims

szyszuPL podanie chyba na szybko (nie mowie ze zle), ale popraw bledy i bedzie bardzo dobrze. Aha i wiesz ze bitwa pod wiedniem to rok 1683, a u nas akcja sie rozgrywa w 16 w nie 17 (chyba ze nie oto wydarzenie ci chodzi).

Marty134 Jest dobrze, tylko znowu zemsta...>(

olop19 wydaje mi sie, ze tak, ale "władał nad mieczem". Mi sie wydaje, ze wladal mieczem. Bo jak ty napisales to tak jakby ten miecz sie go sluchał, albo umiała twoja postać nim czarować, że latał w tą i z powrotem i ciachał wrogów.

Przepraszam za błędy i brak ą i ę itp. Pisane na szybko o północy... GOD jutro do szkoły i kolejne sprawdziany... Poprawi się :D

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Wiesz, 2 sprawdziany na dzień i nie wiesz z czego się uczyć... Mam klasę co wszyscy się drą i wgl. zresztą ja też. Nauczyciele takie nam kary dają.Ehhh... O stary dziś o 17 wywiadówka... kur...

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...