Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w miesiąc nabiłem 100 postów :P A tfu w 2 tygodnie :0

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta wrzuce edita :D Zmień na "władał mieczem" !

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

będą alpha testy :D Myśle że nas jako władców tam wpuszczą....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: grałem troche między innymi Gothic

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W średniowiecznej europie w niewielkiej wiosce urodziło sie dziecko o imieniu Paton. Jego ojciec był zwykłym chłopem, jego matka zginęła przy porodzie. Razem z ojcem prowadził nędzne życie. Pewnego dnia Paton spotkał starca, który od razu gdy zobaczył chłopca zaczął go wypytywać o jego rodzinę, po krótkiej rozmowie z chłopcem dowiedział się że młody Paton jest potomkiem Czingis-Chana wielkiego władcy mongolskiego, w tym momencie starzec zaczął trenować młodego chłopca. Po wielu latach Paton stał się najszybszym, najsprytniejszym i najlepszym zabójcą i przywódcą w swojej wiosce.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : złodziejaszek, górnik

Miasto : Venecja

Opublikowano

@up Tatar w europie ? Średnio pasuje.. Ale niech ci będzie jesteś przyjęty.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

MIKROFON: Nie posiadam , moge zakupić w razie potrzeby

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem spokojnym chłopakiem z wyobraznią powodującą że moge zbudować wiele budowli niezwykle pięknych dużych jak i małych ;) Lubie słuchać muzyki przy budowaniu budowli jakoś lepiej mi to idzie , nie mozolnie . ;] Słucham PFK ogólnie hip hopu a przy budowaniu zaqjebie troszeczke basem w domu ;d

SCREEN SWOJEJ BUDOWLI : http://w33.wrzuta.pl/obraz/1qdovw6VVEO/slay_budowla Mogę dać inne jeszcze

DLACZEGO JA :Bo jestem osobą pracowitą nie odmawiam nikomu proponowanych mi do zbudowania budowli , mam wiele pomysłów na budowle oraz moge poświęcać 3h dziennie na budowanie , a w weekendy możliwe że do 5h

MIASTO : Wenecja

Opublikowano

@up jak to może być screen z planet minecraft jak ja to budowalem sam i moge cie nawet na ten serwer wprowadzic , jjesli chcesz zobaczyc ze to ja budowalem tylko to jest budowane na serwie co powstaje .... a wczesniej to zlego screena dalem

Opublikowano

@3up Zapomniales o Historii postaci :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

MIKROFON: Nie posiadam , moge zakupić w razie potrzeby

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem spokojnym chłopakiem z wyobraznią powodującą że moge zbudować wiele budowli niezwykle pięknych dużych jak i małych ;) Lubie słuchać muzyki przy budowaniu budowli jakoś lepiej mi to idzie , nie mozolnie . ;] Słucham PFK ogólnie hip hopu a przy budowaniu zaqjebie troszeczke basem w domu ;d

SCREEN SWOJEJ BUDOWLI : http://w33.wrzuta.pl...EO/slay_budowla Mogę dać inne jeszcze

DLACZEGO JA :Bo jestem osobą pracowitą nie odmawiam nikomu proponowanych mi do zbudowania budowli , mam wiele pomysłów na budowle oraz moge poświęcać 3h dziennie na budowanie , a w weekendy możliwe że do 5h

MIASTO : Wenecja

Najpierw złóż podanie na Wl, potem na range.

Opublikowano

Własnie ! :) A ja szukam twojego podania na Wl :P Ale nie złożyłeś ! Najpierw Wl Potem budowniczy itp

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...