Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Grałem w wiele gier RPG np. Gothic Drakensang i WOW

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Pewnego dnia w Rzymie urodził się pewien chłopiec, był ciemnym blondynem i miał brązowe oczy. chłopiec ten dostał na imię Ryder. Ryder był zwykłym człowiekiem pochodzącym z biednej rodziny ale mimo tego Bardzo lubił pomagać rodzicom i innym biedniejszym ludziom. Pewnego dnia kiedy Ryder osiągnął 14 lat jego matka jego zmarła na Białaczkę.

Ryder został sam z ojcem. 5 lat później został zamordowany jego ojciec. Ryder uważał że już dla niego wszystko się skończyło, położył się pod domem i żebrał od innych. Aż pewnej chwili zaczepiła go kobieta która go zabrała do siebie. Od tej chwili Ryder rozpoczął nowe życie.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Giermek,Farmer

893961446222509646083.png

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Luk3953: Ciekawe, oryginalne podanie, lecz czegoś w tym brakuje. Za mało info o postaci, lecz można Cię przyjąć na łajt liste

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Grałem w wiele produkcji np.: gothic, wow, metin2, skyrim...

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :W zalanej Wenecji urodził się chłopiec o imieniu Zachar, w ten czas był nie dostatek jedzenia z powodu zalegającej wody, Gdy wyrósł na mężczyznę wyjechał do Rzymu aby tam wraz z rodziną oddać sie uprawie roslin i chodowli zwierząt i dostarczać surowce do Wenecji. Zyskał wielką sławę i zaczą starać się o wysoką posadę w Mieście Wenecja.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Farmer, (drwal/giermek)

Opublikowano

A mógłbym prosić o sprawdzenie mojego podania?

Bo tyle osób miało się tym zająć a gówno z tym robią czekam już 2 dni

Opublikowano

PODANIE NA GENERAŁA!

MIKROFON: Posiadam (sprawny)

PARĘ SŁÓW O SOBIE:Mam 15 lat i nazywam się Szymon. Przyjaciele mówią do mnie GrzybeK. Jestem zainteresowany sportem i samochodami jak każdy mężczyzna.Jestem osobom o wysokiej kulturze osobistej. Jestem bardzo przyjacielski i chętny do zawarcia nowych znajomości.

DLACZEGO JA?:Jestem ogarniętą osobom, która pomaga ludziom w potrzebie. Jestem dość dojrzały jak na mój wiek, również ogarniam dość dobrze ortografie.Bardzo wczuwam się w swoje obowiązki.

MIASTO: Turyn

POPARCIE:Wielu osób np:wujekstaszek123 (władca Turynu)

MACIE JESZCZE RAZ WAM TU WKLEIŁEM ŻEBYŚCIE SZUKAĆ NIE MUSIELI TYLKO PROSZE SPRAWDŹCIE TO WKOŃCU!

Daniel proszę Cię powiedz o co chodzi z tym budowniczym :)

Opublikowano

Nie pisałem żadnego podania na władce, o budowniczego się pytam bo kumpel chce się dowiedzieć a kompa teraz nie ma aktywnego oraz napisałem że wujekstaszek123 to władca Turynu . Czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

Opublikowano

Podania na WL:

- pakerek jak najbardziej na tak. Widzę tutaj kilka małych nawiązań do mitologi, a sama biografia jest krótka i treściwa.

- Loperenco twoja historia jakoś do mnie nie przemawia, jakoś nie pamiętam żeby gladiatorzy mieli armie. Napisałeś także że sprzedano cię na niewolnika, a chwilę później idziesz do Rzymu na stracenie. Spartakus? To chyba nie te czasy. Co więcej głównym tematem twojej akcji jest wojna, i bunty, czego ja nie trawię. Ludzie czy to naprawdę takie trudne? Proszę was tylko o trochę oryginalności, a wy w kółko o wojnie, wojnie, i wojnie. Jak byście nie-mogli opisać jakiegoś spokojnego życia np. farmera który się wzbogacił w jakiś nieznany sposób. Historia do poprawy reszta jest dobrze.

- kubagd99 historia jest nawet ciekawa, co mi się podoba, jednak trochę krótko i nie opisałeś zbytnio twojej postaci. Jeśli podasz trochę więcej danych na temat twojego bohatera to będę na tak, na razie do poprawy.

- Chost historia w prawdzie jest ciekawa, lecz na przyszłość proszę was, aby głównym tematem podania nie były wojny, grabieże, bitwy itp. Myślę że możemy dać ci szanse.

- Eveer55 twoje podanie co prawda nie jest najlepsze, ale to co powinno być jest jest w nim zawarte, a więc chciałbym cię powitać w naszych progach.

- kotkowsk dziwna ta sytuacja z nagłym ozdrowieniem, nie sądzisz? Historia też taka mizerna, nawet nie napisałeś imienia twojej postaci. Do poprawy.

- szyszuPL widzę kilka błędów ortograficznych, i interpunkcyjnych, ale historia jest jak najbardziej trafiona, chętnie cię powitam w naszym gronie.

- Marty134 Nie, nie, nie! Za dużo krwi i wojny. Ludzie czy wy naprawdę myślicie że RP kręci się tylko wokół wojny? Do poprawy.

- olop19 podanie ciekawe, gdyby nie kilka błędów językowych, to było by idealne, ale mimo to jestem na tak.

-luk3953 nie pasuje mi coś w twoim podaniu. Myślę że zdanie "Ryder uważał że już nie ma po co żyć, położył się pod domem i czekał aż umrze." jest metaforą, bo jeśli jednak nie to dziwnie to zabrzmiało. Popraw końcówkę to będę na tak.

-Min3ryk sądzisz że 3ryk to prawidłowe imię dla dziecka? Popraw imię reszta jest dobrze.

-se7en... twoja postać urodziła się w średniowieczu? Z tego co się oriętuje mamy renesans, no chyba że urodziła się ona na schyłku. Ogółem to ze średniowieczem mi się nie podoba, ale jestem na tak.

Podania na rangę (nie wiem czy to też mam oceniać, czy nie, więc ocenię. Jeśli moja opinia się nie liczy to ją pomiń.):

- grzybci0 moim zdaniem jak najbardziej nadajesz się na generała, jeśli jesteś naprawdę ogarnięty to myślę że miło będzie się współpracować.

- Myszek1pl jeśli mam tu jakieś zdanie to na tak. Widzę że się starasz, i mam nadzieje że chętnie będziesz pomagał.

Chciałbym też cię Danielu poinformować że gdybym został testerem podań tworzył bym co ok. 3 dni stan osób na WL, tak jak poniższy.

Stan osób na WL z dnia 24.10.12:

1. Sweetgrove

2. nivo

3. hilfi1998

4. GoToHeven123

5. Dumian

6. AzurekGT

7. Lisek071

8. LordadekX

9. hophop8

10. Pan Frau

11. Dubeltuwka

12. asdek171

13. gacol12

14. wujekstaszek123

15. WielkiPosejdon

16. MinecraftMiSi

17. Vadness

18. Chris4132

19. ReQuderines

20. kamisti

21. nibyogar

22. karbonek3b

23. Alek12333

24. Myszek1pl

25. dqq123

26. wujekwifi

27. GrzybciO

Sprawdzane przezemnie (do potwierdzenia):

28.pakerek

29.Chost

30.Eveer55

31.szyszuPL

32.olop19

33.se7en...

Edit1: Dodanie kolorów, oraz stanu osób na WL.

PS: Prosił bym osoby na WL o podanie swoich nicków z minecrafta.

Opublikowano

A mógłbym prosić o sprawdzenie mojego podania?

Bo tyle osób miało się tym zająć a gówno z tym robią czekam już 2 dni

Możecie odpisac na moje podanie?

WL lub nie :)

@EDIT: Nie odświeżyłem :)

Opublikowano

Posejdon ja miałem zamiar napisać podanie na generała a napisałem że wujekstaszek mnie popiera i jest za żebym został przyjęty. Prosze cię przeczytaj i ogarnij to bo widze że chyba niezbyt to łapiesz ;/

kamisti bardzo ci dziękuje :)

I wytłumaczcie że moje podanie na generała jest wporządku a on się będzie ze mną kłócił

Opublikowano

Obrazek o niczym nie świadczy. Posejdon ogarnij się bo nie chce cię obrażać ani kłócić ale robie wszystko tak jak należy

Opublikowano

-luk3953 Znamy tylko początkowe dzieje twojej postaci. Przybliż nam kim ona jest, skąd pochodzi itp. Dla mnie to za mało.

-Min3ryk Wydaje mi się, że się nadasz.

Podania na rangę :

- grzybci0 : Jak najbardziej tak. Co 3 wypowiedź to twoja. Rozmawiasz w temacie dużo. Powinieneś się nadać

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Grzybcio(Generał)- Wydajesz sie w miare ogarnięty,posiadasz mikro :P

Myszek1pl(Generał) - Myśle że sie nadasz :D Ogólnie nie mam żadnych wątów .

pakerek - Ogólnie zarys fajny tylko ta twoja żona mnie w oczy bodzie :P To jest renesans a nie fantasy :) Zmień tą żone i Dopisz miastoi jesteś przyjęty.

Loperenco - Historia fajna realistyczna (W miarę) Tylko mi ten spartakus do renesansu nie pasuje :) Tak o 1000 lat się machnołeś :P A ze względu na to że jest napisane że w rzymie jest niewolnictwo to ci to daruje :P

Chost - Dopisz miasto a tak ogólnie okej :P

Eveer55 - Przyjęty bez zarzutów

kotkowski - Okej dopisz poboczną

szyszuPL - Przyjęty tylko weź coś zrób z tym "I brat umarł i napadli go jacyś złodzieje"

Marty134 - MIASTO !!! A tak to okej :P Następny bohater żądny zemsty:)

Olop19 - Zmień na "władał mieczem" !

luk3953 - Jak będziesz grał jako dziecko i znajdziesz se gracza który bedzie "Kobietą która cie przygarneła" to okej :)

Min3ryk - Przyjęty

Do poprawy :

kubaagd99 - Histora troche zapętlona weź ją uporządkuj ale zarys jest okej.. Tylko jeszcze dopisz miasto :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...