Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja moge podania Sprawdzać:D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mógłbym sprawdzać, lecz 3/4 czasu spędzonego na komputerze spędzam na lolu, lecz według mnie powinienem się nadawać, lol może sobie poczekać

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Lol jest zły odkąd go spolszczyli :D Za dużo polskich dzieci-Neo zaczeło w to grać :P Taka migracja Tibia->LoL :D Osobiście mi sie podobała Dota1 ale dwójka też ujdzie :)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

UP4

Ja bardzo chętnie pomogę. Napaliłem się na serwer i chcę jak najbardziej pomóc w czym się tylko da. Zresztą wiem jak rozpoznać czy ktoś ogarnia RP czy kaleczy :D.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

PODANIE NA GENERAŁA!

MIKROFON: Posiadam (sprawny)

PARĘ SŁÓW O SOBIE:Mam 15 lat i nazywam się Szymon. Przyjaciele mówią do mnie GrzybeK. Jestem zainteresowany sportem i samochodami jak każdy mężczyzna.Jestem osobom o wysokiej kulturze osobistej. Jestem bardzo przyjacielski i chętny do zawarcia nowych znajomości.

DLACZEGO JA?:Jestem ogarniętą osobom, która pomaga ludziom w potrzebie. Jestem dość dojrzały jak na mój wiek, również ogarniam dość dobrze ortografie.Bardzo wczuwam się w swoje obowiązki.

MIASTO: Turyn

POPARCIE:Wielu osób np:wujekstaszek123 (władca Turynu)

Opublikowano

Grzybcio.... A nie chciałbyś na generała Turynu ? Jako władca będe mógł chyba cie przyjąć:P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Jestem podobno już :D Zostałem przyjęty...

A musze o reputacje turynu dbać nie ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi to cie na generała przyjmuje Drogi Grzybku :D Hmmm .Nadaje ci tytuł Marszałka !(Jesli sie daniel zgodzi oczywiście )

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Budowałem spore serwery RPG teraz chcę zagrać, znam rpg co prawda nie doskonale ale w miarę dobrze ;)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :BennY nie wyróżniał się od pozostałych mężczyzn, z wyglądu nie był też najprzystojniejszy a jego ciało nie było zbudowane na wzór gladiatora, jednak uwielbiał strzelać z łuku oraz walczyć wręcz. Niektórzy powiadali iż jest to mag który potajemnie używa eliksirów oraz zaklęć które dają mu nadludzkie zdolności słyszenia oraz widzenia jednak nikt tego nie był w stanie udowodnić. Na co dzień był Handlarzem i kowalem a także myśliwym. Miał żonę-nimfę drzewną którą kochał całym swoim sercem i duszą. Jego rodzina nie była z niczego znana, nieznany jest jego życiorys, wiadomo tylko iż za małego był wychowankiem lasu oraz jaskiń w których przewodziły mu wilki. Lubił spacerować pomiędzy drzewami i po drzewach oraz zestrzeliwać po cichu zwierzynę łowną. Mieszkał w domu w pobliżu morza który sam rozbudowywał i uprawiał rolę. Nikt nie wie co tak na prawdę czai się za jego skrytą postacią azaliż...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Górnik i czeladnik a potem myślę strzelec

;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prosze Wszystkich o zwracanie się do mnie Per "Kaer" . Mój nick to tylko nick na mpc :P Jak tworzyłem konto nawet nie myślałem nad jakimś poważnym nickiem :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Spieszy ci sie gdzies ? I tak nie wiadomo kiedy do konca ten serwer ruszy :D

A tak wogle Danielu 25 września już był :D(POdobno wtedy alpha testy ruszają)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Chyba raczej rządzą panstwami sciągają podatki itp... :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Spore, jeśli chodzi tylko o serwery Minecraft RPG to grałem na wielu i niejedno widziałem. Jednak ten zapowiada się bardzo ciekawie ze wzgl. na mody i miasta.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Loperenco był prostym synem drwala z Sycylii. Życie miał nawet znośne dopóki nie pojawił się tam legion. Jego ojciec razem z innymi wieśniakami został zabity podczas puczu wioskowego. Loperenco został pojmany i sprzedany na niewolnika. W drodze do Rzymu na stracenie, oddział eskorty został zaatakowany przez buntowniczych Gladiatorów Spartakusa. Uwolnili go i wcielili do swojej armiii jako szpiega. Przeszkolono go dogłebnie, a przynajmniej na tyle, na ile mogą szkolić gladiatorzy. Po ojcu odziedziczył siłę oraz zamiłowanie do wyrobów drewnianych. Teraz pod pozorem stolarza(lub złodziejaszka) wkrada się do Rzymu aby uwolnić kolejnych gladiatorów... Kto wie, może się uda...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Chciałbym być Złodziejaszkiem, ale zastanawiam się o co chodzi ze stolarzem. Jeśli okaże się że tylko on będzie mógł robić meble(mody) to będę stolarzem

:D

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

Podanie na Generała Mediolanu (Geass)

MIKROFON: Tak

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem spokojną osobą , nie przepadam za cheaterami , codziennie mam sporo czasu na MC i inne rzeczy (w tygodniu od 17/18 do 22/24) lubię planować wydarzenia , a to chyba dobra cecha u generała. (postaram się coś dopisać , ale rano myślenie nie działa w moim przypadku) , jeśli serwer będzie godny uwagi (a zakładamy ,że tak) średnio będę wstanie spędzać na nim od 3 do 5+ godzin dziennie o różnych porach dnia. Jako generał pewnie będę organizował najazdy i obronę , wystarczy informacja , a na 95% wejdę w przeciągu 10/60 minut.

DLACZEGO JA : Chciałbym się dobrze bawić razem z innymi i zobaczyć o co w tym wszystkim będzie chodziło

MIASTO : Mediolan

heh

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Gram w gry rpg od 4 roku życia ,gralem w baldurds gate,skyrim duzo by tego jeszcze wymieniac ;d

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :W pewnym mieście żył rzemieślnik o imieniu Shellerini.Wszyscy go potępiali ,obrażali i poniżali w rożne sposoby ,lecz pewnego razu cesarz poprosił go o pomoc .Był on bardzo zdziwniony jego propozycją ale się zgodził ,od tamtego czasu wszyscy go zaczęli szanować jednak on nie zważał na nich uwagi po tym co mu zrobili.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :Górnik-Kowal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...