Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Dosyć duże, troche czasu spędziłem na serwerach RPG.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Veiro był od początku zaprawiony w boju. Gdy miał zaledwie 6 lat musiał obronić swoją dziewczyne przed wilkiem ; Veiro poderżnął mu gardło i razem z nim wpadł do rzeki. Odnalezli go po 6 godzinach na drugim końcu miasta leżącego na brzegu ze sztyletem w ręce. Od tamtej pory Veiro wie co chce robić, chce bronić innych, za wszelką cenę.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Giermek, Łucznik

W dupie ja mam, te wasze warny.

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Wysokie

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W wieku 16 lat zostałem wyrzucony z domu.Tułałem się po bezkresach świata i szukałem domu.Okazało się nim miasto Mediolan...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Górnik i Giermek

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Gothic i Metin

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :Przywędrował pewien człowiek bogaty imieniem Hubert do Mediolanu a wędrował długo bo aż z Polski. Gdy tylko dotarł do Mediolanu kupił sobie wielką willę . Jego rodziców już nie było i został sam. Po 2 latach Hubert chciał wystartować w wyborach na władcę Mediolanu.

NICK : lysy22xd

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Giermek , Górnik

MIASTO : Mediolan

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Spore przeszłem

dużo typu gothic,assasinscreed,skyrim,Risen itd.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Dawno temu

był sobie TheBodziak i przybył do

Wenecji i się zaczeło dziać ! :]

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Czeladnik.

Miasto: Kupiec,Rybak.

Opublikowano

Nick: Kaer

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Dużeeee Morrowind,Oblivion,gothic,NWN,Baldurs gate,Kotor, I dużo mmorpgów

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI: Kaer pochodził z bogatej rodziny mieszczanskiej. Jego ojciec handlował płótnem, a Matka była z pochodzenia polską szlachcianką i posiadała w polsce pare wsi.Kaer poszedł w ślady ojca, został Handlarzem. Po wielu staraniach i przekupstwach Kaer został głównym władcą turynu.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) Główna : Handlarz Poboczna : Pisarz

Miasto :Turyn

Zmieniłem historie postaci by pasowała do władcy turynu :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Przyjęte:

-wujekstaszek123

-WielkiPosejdon

-MinecraftMiSi

-Vadness

-Chris4132

-ReQuderines

-kamisti

-nibyogar

-karbonek3b

-Alek12333

Odrzucone:

-damian6535

Kamisti władcą Wenecji,karbonek3b władcą Rzymu,Alek12333 zarządcą koloseum.

H@ Serwera VeniceCraft

Opublikowano

NICK: Zetsu i Geass

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Spore w mojego 1 Rpg'a grałem 7 lat temu

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Geass wraz z młodszym bratem Zetsu urodzili się w małej wsi nieopodal Rzymu. Pewnego jesiennego dnia miasteczko zostało zaatakowane przez barbarzyńców , przybywających z dalekiego wschodu. Ich ojciec był jednym z rycerzy i honorowo bronił miasta. Barbarzyńcy wygrali , zabili mężczyzn uprowadzili kobiety i dzieci niewielu udało się uciec , wśród nich był Zetsu i Geass dwaj bracia zbiegli z zniszczonej wioski do Mediolanu i tam walczyli z głodem i innym przeciwnościami losu , a ich historia dopiero się zaczyna...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Zetsu: Piekarz i Rybak

Geass: Czeladnik i Złodziejaszek

heh

Opublikowano

Podanie o Władce Mediolanu

MIKROFON: Nie , ale już niedługo będzie

PARĘ ZDAŃ O SOBIE:Jestem ogarnięty miły i umiem się zachowywać. Nie mam i nie miałem cheaterów oraz gardzę tymi którzy je mają (ale nie do przesady)

DLACZEGO JA : Ponieważ chce na tym serwie zdobyć tę rangię tak jak inni , bo jestem ciekaw o co w tym chodzi

MIASTO : Mediolan

Opublikowano

Podanie o władce Turynu

MIKROFON: Mam i posiadam nawet :D

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem gimnazjalistą cisne na 5/4/3 :P Moge spędzać tak z 2h dziennie na serwerze

:) Mam dobry kontakt z graczami. Dużo adminowałem na innych serwerach

DLACZEGO JA : Gram w minecrafta z 2lata już.... Dużo gram w gry strategiczne, znam podstawy ekonomi, i ostatnie najważniejsze... Dlaczego nie ?

MIASTO : Turyn

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: pół roku

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

Mieszkaniec Rzymu chciał zapisac nie na kartach histori swojego miasta i wymyślił że niszczac wrogów miasta osiągnie cel. Udał sie do Wielkiego wojownika by sie u niego szkolić ,musial przejsc wiele prób by wielki mistrz go przyjoł ale udalo się. Jego szkolenie trwalo wiele miesięcy ale po tym treningu poczuł ze jest gotów zaczac misje z sławieniem swojego miasta Rzymu.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Górnik,Giermek

Opublikowano

Nick: MrHardCorowy

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:9,6/10

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :Dawno temu w Rzymie żył niewolnik , postanowił więc uciec z niewoli. Chytrym sposobem oszukał strażników.Znalazł sobie żone.Urodził się im syn o Imieniu MrHardCorowy.Syn ich był uważany za Achillesa , walczył tak doskonale , że każdego przewyższał.Pewnego dnia , szedł sobie do domu , z chęcią pomocy swojej matce, niestety zastał nieżywych rodziców i spalony dom.Od tamtego czasu poprzysięgł sobie , że zabije każdego, by zemścić sie za rodziców.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :Drwal , rycerz

Miasto: Rzym

Polecający : alek12333

87d8.jpg

Opublikowano

@up nie ogarniam co ty napisałeś

Ze względu na nowe możliwości,mody i pluginy

udostępnione nam przez ekipę Minecraft

STAR WARS, przesuwamy nieco datę otwarcia serwera i zapowiadamy niesamowite nowości

w świecie MC znane nam z serii AC, czyli

maszyny Leonarda Da Vinci.

Skonstruowaliśmy już działający model

MACHINY LATAJĄCEJ I REALISTYCZNYCH

SPADOCHRONÓW, Teraz pracujemy nad resztą maszyn.

ZA 700 lajków postaramy się zrobić Zamkniętą Betę, dla najaktywniejszych użytkowników, którzy będą mogli przekonać się że warto uzbroić się w cierpliwość.

Pamiętajcie tylko ,że w większości były to mody i pluginy autorskie do których zastrzegamy sobie prawa - zakaz rozpowszechniania!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

nick ezio3

lat 12

doswiadczenie duze , gralem w wiele gier mmorpg itp.

o postaci :syn bogatego bankiera musi rozegrac bitwe o zemste . musi zniszczyc spiskowcow którzy zniszczyli jego rodzine urodzil sie w Wenecjii lecz podrorozuje po calym swiecie by dopelnic pragnienie zemsty

Klasy zlodziejaszek lucznik

Opublikowano

PODANIA NA WL !

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Bardzo dobre. Zwłasza że specjalizuje się w grach typu RPG.

KRÓTKA HISTORIA POSTACI: W pochmurny dzień ,gdy szanowany rybak i jego syn GrzybeK wybrali się na ryby napotkał ich sztorm.Niestety ich łodź nie była duża ani zbyt stabilna żeby przetrwać sztorm. Ojciec niestety zginął natomiast jego syn wrócił do matki i parę lat później musieli się wyprowadzić do wielkiego miasta Mediolanu. Gospodarstwo musiało zostać sprzedane. GrzybeK obiecał sobie że zostanie szanowanym człowiekiem tak jak jego ojciec.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA:GIERMEK I GÓRNIK

Opublikowano

@up Wez te "Wzór podania na WL" Zmien Na "Podanie na WL"

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Przyjęci:

-Myszek1pl

-dqq123

-wujekwifi

-GrzybciO

Odrzuceni:

-Heap69

Wujekstaszek123 władcą Turynu,Wielki Posejdon władcą Mediolanu.

SZUKAMY OSOBY KTÓRA POMOŻE SPRAWDZAĆ PODANIA !

ZGŁASZAĆ SIĘ W TEMACIE

H@ Serwera VeniceCraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...