Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pinecha Ladne podanie, rymowane, ale lepiej napisz wierszem (w oddzielnych linijkach). Tekst opisuje historie twej postaci. Jestem jak najbardziej na tak.

Loot5 Ladna historia. Twoja postac rozumiem, ze bedzie urzednikiem? Jestem jak najbardziej na tak. Podszkol sie jeszcze troche z RP, poczytaj itp. A jesli chodzi o budowniczego to przeslij kilka screenow z czyms bardziej „renesansowym”.

krzycho90 Dobra historia, ale jak dla mnie za krotka. Zycze powodzenia w przejeciu Miasta Romulusa :D. Turyn nalezy do biskupstwa Wenecji, wiec bede mial na ciebie oko :D.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Rzymianin z krwi i kośći, brutalny i nieokiełaznany. Ongiś mistrz walk w Koloseum, zesłany na banicję za rozboje na ulicach Rzymu.

Aktualnie mieszka w Turynie, zajmuje się wytwarzaniem broni i knuje plan przejęcia Rzymu.

Nie żebym się czepiała ale:

Rzymianin z krwi i kości, brutalny i nie okiełaznany. Ongiś mistrz walk w Koloseum (jak dla mnie to charakterystyka/opis postaci :D)

zesłany na banicję za rozboje na ulicach Rzymu. (tyle historii)

Aktualnie mieszka w Turynie, zajmuje się wytwarzaniem broni i knuje plan przejęcia Rzymu. (teraźniejszość)

@ok ;p edytowane

Opublikowano

Nick : Raczo

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Jestem fanem gier RPG grałem we wszystkie czesci Diablo w Baldur's gate Icewind Dale i wiele wiele innych tytułów oczywiscie w MMORPG również ale jest tego troche wiec nie hce mi sie wymieniać

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Urodziłem się w Mediolanie wychowywałem się sam ponieważ rodzice byli nieudacznikami. W wieku 14 lat poznalem szajke złodziejaszków którzy nauczyli mnie kilku przydatnych umiejętności mając 18 lat potrafilem wejść wszędzie i zabrać co chciałem. Pewnego razu jednak źle trafilem ponieważ próbowalem okraść dom pewnego dziwnego starca który mnie na tym przyłapał w zadziwiający sposób i od tego momentu zaczeła sie moja nowa przygoda.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Złodziejaszek i górnik.

Opublikowano

Okej loot :D Mam gg pośle ci dzisiaj na pw wieczorem :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

mam takie skromne pytanie kto skasowal mój post z poprawionym podaniem na wl i budowniczego co napisałem go wczoraj i tu dalem razem oba podania w jednym poscie ?

WIęc nie doczekam się odpowiedzi to wstawiam ponownie ;x

Nick:Slay

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Mam spore doświadczenie grałem w takie gry jak Gothic 1,2,3,4 , Fable 1,2 itd

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :W średniowiecznej wiosce koło Wenecji urodził się mały chłopiec o imieniu Edyp którego matka była szwaczką a ojciec budowniczym , mały edyp gdy miał 3lata lubiał się przyglądać jak jego ojciec buduje szopę oraz jak pomaga sąsiadom . Pewnego ranka obudził się i zobaczył zapłakanego ojca siedzącego na krześle obok , spytał się taty co się stało a tata odpowiedział Mama umarła ...

Mały Edyp rozpłakał się i spytał - Jak umarła , dlaczego ? Miała jakąś chorobe której jeszcze nie odkryto odpowiedział zmartwiony Ojciec , -To co teraz będzie spytał cię mały Edyp , tata odpowiedział - Jakoś sobie damy radę ... . Kilka lat pózniej Edyp wyrósł na dużego chłopca i pomagał ojcu przy budowie mostów w Wenecji . (Mógłbym pisać w nieskończoność ;d ale dam krótkie) Jak coś to jutro dopisze , sory za orto ale spieszylem sie

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :Wojownik-Rycerz

MIKROFON: Nie posiadam , moge zakupić w razie potrzeby

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem spokojnym chłopakiem z wyobraznią powodującą że moge zbudować wiele budowli niezwykle pięknych dużych jak i małych ;) Lubie słuchać muzyki przy budowaniu budowli jakoś lepiej mi to idzie , nie mozolnie . ;] Słucham PFK ogólnie hip hopu a przy budowaniu zaqjebie troszeczke basem w domu ;d Interesuje się Muzyką oraz Tańcem ;] Czasami wyjadę skuterkiem poszaleć na ulicach ;p Jestem samoukiem Breakdance ;]

SCREEN SWOJEJ BUDOWLI : http://w33.wrzuta.pl...EO/slay_budowla Mogę dać inne jeszcze

DLACZEGO JA :Bo jestem osobą pracowitą nie odmawiam nikomu proponowanych mi do zbudowania budowli , mam wiele pomysłów na budowle oraz moge poświęcać 3h dziennie na budowanie , a w weekendy możliwe że do 5h

MIASTO : Wenecja

Opublikowano

@up Cofka była na forum :D

Ogólnie jak cie na wl przyjmą to moge cie jako budowniczego wziąć:P Umiesz budować w stylach renesansowych ? (Gotyk itp)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gram w mmorpg, seria Gothic (I,II,II NK,III)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Wasyl, chłopak ok.21 lat. Pochodzi z ubogiej rodziny mieszkającej na prowincji w Wenecji. Pragnie zemścić się za śmierć swojego ojca. Jego lewa ręka jest znacznie słabsza od prawej(wynik upadku z wysokości w dzieciństwie). Posiada przetarte ubranie Górnika(pamiątka po ojcu).

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Łucznik oraz poboczna Górnik

mca.png

mca.png

ZBIERAM PLUSY!!!!

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gram dosyć dużo w gry RPG, zazwyczaj magiem xD

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

Pochodzę z koczowniczej rodziny. Urodziłem się jako biedne dziecko, które miało małe szanse na przeżycie. Byłem bardzo chory, rodzice często płakali, modlili się do boga, aby mnie oszczędził. Bóg ich wysłuchał, po 2 latach ciężkiej choroby wyzdrowiałem. Wierzę, że wyzdrowiałem tylko dzięki Bogu, dlatego postanowiłem zostać kapłanem. Marzyłem o tym by zwracali się do mnie: ks. Marcin

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Farmer

Miasto: Rzym albo Wenecja - Katolicy górą!

:D

Poprawione podanie

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

kotkowski wybierz se 2 klasy :P Jedna główna np Giermek i druga poboczna np Farmer rozumiesz o co w tym chadza ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Tak rozumiem, już poprawiam

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gram dosyć dużo w gry RPG, zazwyczaj magiem xD

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

Pochodzę z koczowniczej rodziny. Urodziłem się jako biedne dziecko, które miało małe szanse na przeżycie. Byłem bardzo chory, rodzice często płakali, modlili się do boga, aby mnie oszczędził. Bóg ich wysłuchał, po 2 latach ciężkiej choroby wyzdrowiałem. Wierzę, że wyzdrowiałem tylko dzięki Bogu, dlatego postanowiłem zostać kapłanem. Marzyłem o tym by zwracali się do mnie: ks. Marcin

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Główna: Giermek

Poboczna: Farmer

Miasto: Rzym albo Wenecja - Katolicy górą!

:D

Poprawa x2

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

kotkowski w rzymie jeszcze nie ma biskupa :D Przyjmą cię to wez zaaplikuj bo nie mam kogo sprawdzać:P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

MIKROFON: Tak (sprawny)

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Nie lubię dużo mówić. Gram w Minecraft, Borderlands 2 i wiele innych gier. Jestem piątkowym uczniem, dbam o język polski.

DLACZEGO JA : Pragnę być po stronie kościoła. Chciałbym pomóc w rozbudowie Rzymu, najlepiej jak potrafie.

MIASTO : Rzym

Polecający: Alek12333 oraz wujekstaszek123

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@up Na co podanie ? Na biskupa ? czy na budowniczego ? :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Podanie jest dwuznacznie ;p

1. DLACZEGO JA : Pragnę być po stronie kościoła.

2. Chciałbym pomóc w rozbudowie Rzymu, najlepiej jak potrafie.

1. Wynika że biskup

2. Że budowniczy

Ale można założyć ,że biskup bo nie dał ss

Opublikowano

Nie wszyscy dają ss :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Napisz mi gg albo pw kotkowski :) Zobaczymy czy się na biskupa nadasz :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Kotkowski przyjęty na biskupa rzymu czyli papieża... :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Grałem na wielu serwerach Minecraft RPG oraz na co dzień mam styczność z tego typu grami. RPG najbardziej mnie interesuję, dlatego też grywam na tego typu serwerach.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W rodzinie, do której należał dawidino98, każdy mężczyzna z pokolenia na pokolenie był górnikiem. Dawidino98 buntował się, ponieważ chciał zostać obrońcom biednych i słabych, lecz rodziny to nie obchodziło. Ojciec jego ciężko zachorował. Była to nie uleczalna choroba, tak więc Dawid musiał opiekować się resztą rodziny. Musiał on być odpowiedzialny za rodzinę w czasie, gdy jego ojciec był nie zdolny do pracy. Dawid ciężko zaczął pracować w kopalni. Kopał dniami i nocami, aż zdołał wyżywić rodzinę. Wracając z kopalni podbiegł do niego doręczyciel i wręczył mu list w którym jego napisał, że jest z niego dumny, że zajął się rodziną, jak należy. Dawid poczuł się do odpowiedzialności i postanowił zostać górnikiem. Po kilku latach urodziła mu się zgraja dzieci, tak więc musiał mieć większe zarobki. Zatrudnił się u kowala, który był poważanym mistrzem. Z początku Dawid był uczniem, lecz po dłuższym czasie stał się kowalem. Nocami pracował w kopalni, a za dnia w kuźni. Dawid stał się poważanym obywatelem Rzymu. Tak oto rodzina Dawida stała się bogata i szanowana.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Opowieść mówi sama za siebie. Dawid jest dobrym górnikiem oraz kowalem.

Podanie zostało naprawione co do szczegółu. Zmieniona została treść historii oraz profesji. Mam nadzieję, że teraz przypadnie w gusta.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...