Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up opisz historie swojej postaci.

Kim jest , skąd przybywa , co jest jej celem.

To nie takie trudne.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Pana który napisał post UP powinniście zacytować w main poście tuż pod wzorem karty postaci.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Nick w grze:

Arthir2012

Imię w grze:

Alletar

Nazwisko w grze:

Owankinee

Wiek (prawdziwy):

14

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.:

Urodziłem się w Sparcie , wszyscy tam żyjący byli

zmuszani do ciężkiej pracy nad swoim

umięśnieniem , cała wioska musiała być

silna i wytrwała

gdyż toczyły się wielkie wojny

, ale zdarzają się wyjątki...

Zostałem poczęty przedwcześnie ,

byłem tak zwanym niedorozwiniętym dzieckiem

ponieważ nie akceptowano

wcześniaków , małych i ledwo co dorastających

do pięt w późniejszym etapie rozwoju.

Matka wychowywała mnie w ukryciu

,ponieważ logiczne było to że zostanę uśmiercony.

Wszystko było czarne i szare , bez kolorów.

Więc przeprowadziliśmy się razem

z matką do miasta Kos

"Władca" tam zarządził tolerancje "siłową" gdyż jego syn

okazał się wątły jak śledź.

W wieku lat 14 zacząłem uczyć się na piekarza.

Wychodziło mi to całkiem dobrze, interes się rozwijał

i moja mała firma dawała mi wielkie zyski ,

ale co tam , byłem młody i zechciałem wielkich przygód

jak to nastolatkowie...

Zacząłem uczyć się szycia z łuku

aby pomóc nam pożal się boże armii

która nawet taktyka nie miała , a przecież

byliśmy na oddzielnej wyspie niż większość państwa.

Jako 21 latek rozwinąłem swój "talent" łuczniczy

i z czasem zostałem jak to nie raz bywa

"nauczycielem" łucznictwa

który zarabia grosze

gdyż nie było pracy dla ludzi mojego pokroju...

No i do dziś uczę nie wiedzące nic o życiu bachory które

dla zabawy strzelają z łuków do tarcz ,lecz kiedyś

być może za rok lub za 10 lat mogą zostać

bohaterami.

Nie każdemu się w życiu powodzi...

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):

Grałem , nawet na wielu, prawie zawsze na takich gram

A w minecraft gram 3 lata.

Ogarniam czat , ale wiadomo jak to jest

z ortografią, nikt nie jest mistrzem ortografii i błędy popełnia.

Czyli ort 7/10 Czat 10/10 Znajomość RPG 10/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?

Uwielbiam takie klimaty , mam nadzieje

że serwer będzie hitem roku

^^

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nick w grze: Kulumus

Imię w grze: Zeko

Nazwisko w grze: Dranen

Biografia postaci : Zwyczajny człowiek z Graci , który nie znał swego pochodzenia. Pewnego razu sprzątając do znalazł ukrytą kopertę z listem. "Witaj , jesteś potomkiem wielkiego wojownika który dokonał wielkich czynów , pokonał Minotaura, lecz ten się odrodził. Pora abyś ty stawił mu czoła." Zeko po przeczytaniu wyszedł z domu i kierował się do koszar . Dotarł tam i zaprezentował swoje umiejętności . Wykazał się on sprytem i nieprzeciętną siłą. W końcu gdy go przyjęli był w stanie zgładzić potwora , wszedł do labiryntu i go zabił . Stał się bohaterem ...

Znajomość zasad RPG: 6,5/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ? :Serwer wydaje mi się być dosyć wyjątkowy i ogarnięty , poza tym lubie RPG

Posiadam Premium

Lubie mpcforum.pl!!!

userh.png

haac.jpg

ilovempc.png

Opublikowano

@up 2 lata!? ty sobie jaja robisz. Te podanie grosza nie warte, skoro graleś w Gra SAMP na Role Playach powinieneś mieć wyśmienite podania. Przynajmniej mnie nauczyło RP cierpliwości w pisaniu podań. Powiem Ci prawde, nie dostaniesz się do WL i lepiej usuń do zanim kajsks przyjdzie. Oczywiście głos mają administratorzy, ja tylko kolejny raz musze ponarzekać na lenistwo ze strony ludzi.

A poza tym, czy w następnym patchu będzie /me i /do oraz czy będzie forum?

Będzie.

Opublikowano

Nick w grze: MeaX

Imię w grze: Desperado

Nazwisko w grze: Best

Wiek (prawdziwy): 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: N.I.E.W.I.E.M

C.O T.O J.E.S.T

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: NIEWIEM

Opublikowano

@up

Kajksus - czy jak mu tam On nie wbijał od 3 dni i nie akceptuje podań....

Wczoraj był i sprawdzał po prostu nie odpowiada na złe podania tak pisał na gg ._.

Dzisiaj jak wejdzie zobaczy poprawne i doda.

Opublikowano

Nick w grze: MeaX

Imię w grze: Desperado

Nazwisko w grze: Best

Wiek (prawdziwy): 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: N.I.E.W.I.E.M

C.O T.O J.E.S.T

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: NIEWIEM

Źle napisałeś. Musisz napisać coś, o Twojej postaci. Najlepiej gdzie się urodziła i co się działo przed zaczęciem gry na serwerze. Poza tym, odpowiedź na pytanie "Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze?" musi być np. "Podoba mi się opis serwera", lub coś takiego. Zobacz na podanie ludzi, którzy zostali przyjęci (np. ja), to zobaczysz jak poprawnie może wyglądać podanie. W biografii nie może być nic o: Wojnach, ucieczkach, elfach, różdżkach, lataniu itp.

Mam nadzieję, że teraz rozumiesz o co chodzi.

Opublikowano

Proszę o nie komentowanie kogoś podania, nie jesteście od sprawdzania !!!

WL jest jeśli podanie jest rozpatrzone to trzeba czekać do otwarcia.

Opublikowano

Nick w grze: Aynix

Imię w grze: Errindel

Nazwisko w grze: Alanel

Biografia postaci : Erridnel był sierotą. Jego rodzice zginęli na wojnie gdy ten miał zaledwie kilka lat. Przygarnął go Lohil, myśliwy, który mieszkał w pobliżu wioski. Chłopak gdy dorastał uczył się coraz nowszych umiejętności. Nauczył się strzelać z łuku, tropić zwierzynę i poruszać bezszelestnie po lesie. Gdy dorosnął przejął zajęcie Lohila. Stał się znanym myśliwym, ludzie go szanowali. Jednak coś nie dawało mu spokoju. Coś ciągło go w świat, ku przygodzie. Wyruszył w długą podróż. Mijał na swej drodze wiele pięknych miejsc, które dane było oglądać niewielu. I tak trafił do Grecii. Na jego drodze stanęło wielki miasto, całkowicie odmienne od wiosek z drewnianymi domami jakie wcześniej widział. I wiedział, że znalazł miejsce, którego szukał. Tutaj zostanie...

Znajomość zasad RPG: 6/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ? : Kiedyś grałem na serwerze RPG i grało mi się bardzo przyjemnie. Chciałbym znów zagrać na jakimś prawdziwym RPG.

Opublikowano

adrian1918 na pewno masz 15 lat czy kłamiesz? Każdy chyba w twoim wieku powinien wiedzieć co to Biografia postaci... Przynajmniej ja wiem bo uczyli mnie w podstawówce co to Biografia ;_; i jeżeli zależy ci żeby wejść na ten serwer powinieneś chyba postarać się z tym podaniem a nie piszesz w 10 sekund... Podanie jest po to żeby administrator wiedział czy warto ciebie dodać na serwer czy nie.

Opublikowano

Nick w grze: Kordian998

Imie w grze: Hummy

Nazwisko w grze: Khnar

Wiek (prawdziwy): 14

Wiek postaci: 23

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: Hummy wraz ze swoim o rok młodszym bratem Sargothem urodzili się w Grecji, spędzili tam całe dzieciństwo. W wieku 15 lat zostali rozdzieleni, starszy brat, czyli ten, którego właśnie piszę biografię wybrał stronę magii, a młodszy chciał byś wojownikiem. Hummy wybrał się do klasztoru, na samym początku był nikim, bardzo słabym magiem, nic nie potrafił. Jego nauka nie była dla niego fajna, ponieważ był to klasztor boga wojny, tam uczyli się czarów, które służyły do ataku. Hummy był często bity przez swoich rówieśników, znęcali się nad nim na wszystkie sposoby, fizycznie i psychicznie, a czasem używali nawet zalkęć, które służą do torturowania ofiary. Minęły dwa lata prześladowań chłopaka, uznał, że nie może się dać tak poniżać, zaczął trenować. W wieku 18 lat, czyli po roku jego najtrudniejszego treningu, na własną rękę postanowił zemścić się na swoich kolegach z klasztoru. Były zajęcia, nie działo się nic wielkiego, ale nagle Hummy podniósł rękę w góre i wykrzyczał te słowa: "Hanns Tarte Mare", z jego oczu poleciały łzy, ręka zaczęła krwawić, podszedł do niego mistrz. Hummy nie zwracając uwagi na swojego mentora gwałtownie wziął rękę na dół, ludzie zaczeli się śmiać, pomyśleli, że czar mu nie wyszedł, ale po chwili zaczął się śmiać, brzuch jego największego wroga dziwnie napęczniał, wyszła z niego horda nieumarłych, która była pod rozkazami młodego czarodzieja. Uznał, że pozabija wszystkich, nawet mistrza, ale spojrzał na osobę, która nie śmiała się z niego, była dla niego miła, powiedział do niej: "Słuchaj, teraz to Ty będziesz głosić kto jest największym czarodziejem, wybiłem cały klasztor, TY nie zginiesz, będą mnie szukać - MOJE IMIĘ TO HUMMY". Po tych słowach uśmiechnął się szyderczo i krzyknął: "Trenny" - wszyscy nieumarli upadli na ziemię, on odszedł wolnym krokiem, po chwili rozpłynął się w powietrzu. Hummy uznał, iż musi udać się na spoczynek, znalazł jakąś jamę i spał tam kilka dni, musiał zregenerować energię. Wyruszył w poszukiwanie swojego brata, znał trochę jego energię duchową, ale była ona z czasów, kiedy on miał 14 lat. Po siedmiu miesiącach poszukiwań natrafił na drewnianą chatkę, zauważył osobę, która właśnie z niej wychodzi, przeszły go ciarki. Tą osobą był jego brat, Sargoth, nagle puścił cięciwę, ale Hummy był na tyle potężny, że odbił strzałę jednym ruchem dłoni, po chwili dodał - To ja, Hummy, bracie, nie pamiętasz mnie? - on odparł, pamiętam. Starszy brat powiedział - Sargoth, mnie tutaj nie powinno być, zabiłem CAŁY klasztor, niedługo będą szukać mnie najsilniejsi magowie, ale broni mnie bóg, mój bóg, On mnie wytrenował, nazywa się - Samonoliusz. Możemy być całkiem zgraną ekipę, ja i Ty - twoje strzały są teraz zbyt słabe, magowi na moim poziomie i trochę niższym nic nie zrobisz, ale podaj mi strzały! Sargoth podał strzały Hummy'emu, a ten rzucił zaklęcie, powiedział - "Sartre", dało to jego strzałom ogromną moc, mogły przebić każdy pancerz i większość czarów obronnych. Masz te strzały, one nigdy Cię nie zawiodą. Zamieszkajmy razem, co? Twoja chatka jest odpowiednia, mój bracie. Będziemy kimś, kogo nikt nie pokona, zawsze będziemy najlepsi, moje czary plus twoja celność to jest coś. Będziemy napadać wioski, grabić - tylko tym mogę się teraz zająć, to będzie taka szajka zawadiaków. Dobra, idę spać, nie wytrzymam dłużej.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Grałem na n4g, więc zasady RP znam, a RPG to coś łatwiejszego, te klimaty są fajniutkie, myślę, że pogram sobie u Was kilka dobrych miesięcy.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Spodobał mi się klimat, myślę, że nie upadniecie po tygodniu, a wasz gamemode będzie czymś, a nie takim gównianym RPG, które polega tylko na tym, że dostajesz działkę i grasz, tutaj będzie się coś działo, Chyba najbardziej spodobał mi się system CK i złamań, to będzie coś.

82949578565395015480.jpeg

By Me.

Opublikowano

Premiera znowu się opóźni, aby nie było że znowu zmieniam o godzinie 16:00 odbędzie się closed beta dla 5 osób.

Kto chcę niech piszę pod tym postem swój nick z napisem CLOSED BETA pierwsze 5 osób które napiszą posta dostaną się na closed betę, która będzie wyglądać tak jak normalna rozgrywka.

Dlaczego zmiana ?

Otóż znalazłem technika który nasunął mi bardzo fajne pomysły które wam się spodobają.

Dodałem nowe pytanie do ankiety z pytaniem czy takie coś chcecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...