Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diaz7321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , sporo jest zapytań jak sprzedać postać , ludzie odpowiadają żeby zajrzeć do pierwszego lepszego filmiku na YT które są nieaktualne czy też nie wyjaśniają wszystkiego

A więc przedstawię wam pokrótce jak zrobić aby nasza transakcja została wypełniona w 100% Poprawnie

1.Wchodzimy na

https://support.leag...egends.com/home

2.Klikamy w prawym górnym rogu na "zarejestruj" (Listy od zarejestrowanych są sprawdzane w pierwszej kolejności)

3.Klikamy "Dodaj nowe Zgłoszenie"

4.Piszemy to , co jest dalej w opisie

Mój opis wykorzystuje aktualny wzór (kilka dni temu sprzedawałem moje postacie)

Wzór który piszemy w liście do Supportu jest taki :

Twój adres email :

Wiadomo co piszemy

Username :

piszesz swój login

Summoner Name :

Twoja nazwa przywoływacza

Server:

Wybierasz serwer na którym grasz

Language :

Najlepiej wybrać angielski

Category

Category : Billing > Content Refund

Subject:

Champions albo Sell champions

Description :

Account name : twojLogin

Summoner Name : twojnick

Server : piszesz "Europe - West " lub " Europe - Nordic/East" zalezy gdzie grasz

Type : Refund Champions

- Item: tutaj co , czy to champion , skórka , zestaw itp (oczywiscie po angielsku bo szybciej)

- Currency Type (IP/RP):Wpisujesz za ile i za co kupiles

- Date Purchased: Data zakupu

DLA PRZYKŁADU :

Account name : Oddawacz

Summoner Name : IBeatU

Server : Europe - West

Type : Refund Champions

-Item:Akali

-Currency Type (IP/RP): 3150 IP

-Date Purchased: 15/04/2012

-Item:Victor

-Currency Type (IP/RP): 975 RP

-Date Purchased: 1/01/2012

-Item : Vayne

-Currency Type (IP/RP) : 6300 IP

-Date Purchased : 18/05/2012

Ile czasu czekamy na sprzedaż ? Proste pytanie - prosta odpowiedź : Support to nie maszyny (tak wiem że bot odpisuje ze wzorem )lecz na sprawdzenie twojego listu mają maksymalny czas 31 dni . Ja na sprzedaż swoich postaci czekałem tylko 5 minut .

Jak pomogłem daj like

;)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dodam, że oddać postacie / skórki można tylko te, które były kupione nie dawniej niż 30 dni temu.

Dodałem :) Dzięki za przypomnienie , rozpędziłem sie i zapomniałem o tym .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

HaHa po angielsku bo szybciej gdzie ty o tym słyszaleś pisałem do polskiego supp i po 5 min miałem wszystko załatwione kiedys tak było ze po angolu szybciej^^

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Heh , "gdzie ty o tym słyszałeś" - nigdzie , wiem z własnego doświadczenia że polski Support się strasznie opieprza ... Jak grałem na Nordic/East i napisałem po Polsku to czekałem 27 dni na rozpatrzenie (oczywiście wypełnione dobrze bo w końcu sie tej refundacji doczekałem) , jak napisałem po angielsku jak zacząłem grać na EU West z kumplami refundacje dostałem po 2 minutach .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Tuty są stare , Support ma teraz nowy wzór sprzedawania postaci , wpisując stary będzie cały czas odpisywał to samo , żeby wypełnić według wzoru

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sposob stary, ale nowym graczom sie przyda, ktorzy popelnili blad z kupnem postaci , ja osobiscie z doswiadczenia wiem i probuje z rotacji championy a pozniej kupuje , ale znam ludzi ktorzy kupuja jeszcze w ciemno

Opublikowano

To zależy od Twojego szczęścia. Nie dość że oddałem postacie kupione 2-4miesięcy temu to jeszcze jedna z nich była kupiona za 487 rp a oddali mi 975.

Opublikowano

Pisałem Wukong - 975 rp. Kupiłem za 487 ale napisałem ,że za 975 bo dopiero następnego dnia zobaczyłem w historii kupowania. Oddali mi za tyle ile napisałem.

Opublikowano
Uwaga! Możesz sprzedać postacie tylko te , które zostały kupione 30 dni przed wysłaniem listu!

Gówno prawda. Sprzedawałem xeratha którego kupiłem 5 miesięcy temu i zwrócili mi kasę ;)

.

Opublikowano

Jak byłem na eu nordic a przeszedlem na eu west(te same konto). To moge napisac o sprzedanie jak juz to robilem na nordic?

a11176.jpg

Opublikowano

1. Można sprzedać postacie nie ważne kiedy je kupiłeś.

2.Można odrazu wysłać na e-mail do suportu.

3i I nie trzeba tego twojego wzoru jak można wejsć na translete.google.pl i pisać co tam chcesz ( nie musisz mieć wzoru) i potem tłumaczysz na ang i wysyłasz .

Opublikowano

@Up

Możesz sprzedać postacie z ostatniego miesiąca.

Używasz google transtale do pisania np. listów?

Jesteś idiotą?

Opublikowano

To że postacie zwracaja max 30dni to nie prawda, tak samo jak to że trzeba wpisywać wartość. Odzyskałem RP/IP za 3 postacie kupione ponad miech temu, do tego nie wpisywałem ceny postaci, sam typ zakupu.

Nie polecam stosować tłumacza do pisania listów. Jak ktoś w klasie mi taki list czytał (a raczej na komie pokazal:D) to niemal się popłakałem ze śmiechu, błędów od groma...

Opublikowano

Tut dobry, fajnie zrobiony:D

Co do tego ze postacie mozna sprzedawac tylko te ktore sie kupilo max 30 dni temu to sie nie zgadzam....

ja sprzedalem postacie ktore kupilem 3 miechy temu;p

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano
Uwaga! Możesz sprzedać postacie tylko te , które zostały kupione 30 dni przed wysłaniem listu!

Mój kolega sprzedał Gragasa którego miał pół roku :) Napisali tak , lecz sprzedają wszystkie postacie ^^

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

wczoraj odsprzedalem jedną postać ale odpisali mi, ze zrobili to dla mnie ostatni raz bo normalnie tego nie robią..

próbował ktoś sprzedawać po kilka razy ?

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...