Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13 ^ ^

I xxValk miałobyć 10 zdań a nie z 3... więc to ty się nie wymądrzaj ;_; zresztą twoje podanie nie należy do najlepszych... Weź je popraw, bo jest beznadziejne "Był bardzo za wojna", "Został wypuszczony"...

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMFG po co wy się kłócicie . ? Ja mam 14 lat i nie mam mutacji boshe .. Jakieś sapy to proszę ja mam to w dupie . Ważne że chcą mnie słuchać koledzy i dzieffczyna :3

Opublikowano

Dodaj do w-l DanbroPL i Szturmowy

NicK:Szturmowy

Po mutacji

Lat-14

Dlaczego chcę zagrać na serwerze?:Bo ciekawią mnie takie serwery.

Nick:DanbroPL

Przed mutacją

Lat-14

Dlaczego on chcę zagrać na serwerze? bo ciekawie się prezentuje i myślimy obaj że warto.

Szturmowy kozaczek na zomboidzie bana dostał to teraz tutaj przychodzi.

Opublikowano

Powie ktos jak tu zagrac bo wyskakuje mi jakis blad jak wchodze na serwer HELP

Musisz złożyć podanie, serwer na razie nie jest ON, ludzie nie wchodźcie na temat i patrzyjcie tylko ,,GDZIE JEST IP!?" tylko czytajcie do końca dokładnie.

Opublikowano

Nick w grze: KosiarzLive

Imię w grze: Matt

Nazwisko w grze: Brak Nazwiska

Wiek (prawdziwy): 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.:

Wilk, imię nadane przez rodziców Mattowi.

Rodzice Wilka należeli do wielkiej rady w mieście Angar.

Wilk uczył się wielu nauk takich jak alchemia, kowalstwo, walka [...] i tym podobne.

"Wielka Rada" podpisała kontrakt z nekromantami, wielkimi νεκρός nekrós .

Wilkowi to się nie spodobało, miasto miało dawać jedną ofiarę w postaci człowieka, a nekromanci ochraniali miasto.

Kolejną ofiarą miał być duży chłopak... był nim Wilk.

Rodzice bez wątpliwości oddali Wilka, chłopak był bez silny dawał się przeprowadzeniom eksperymentów.

Aż jednego poranka wszystko się zmieniło, Wilk nie znał objawów owych "mikstur, dodawały one siły, a nawet hormony wzrostu...

Wilk uciekł z "kapliczki" nekromantów... był poszukiwany...

Miał zamiar zabić "Wielką Rade" jak i nekromantów...

Co się dalej stało? Tylko On to wie...

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Rzebym ja wiedźal co to ortografia ; / Heh jasne że tak : )

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze?: Jak przeczytałem RPG to od razu zainteresował mnie serwer, spodobał mi się opis. Myślę że rozpatrzycie uważnie moje podanie.

Życzę powodzenia w serwerze : )

^^

Opublikowano

@up podanie ciekawe, interesujące i oryginalne. Jest ono jednak krótkie, lecz na miejscu kajsksa bym Cię przepuścił.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nick w grze:Cookie

Imię w grze:Corpse

Nazwisko w grze:Laokses

Wiek (prawdziwy):16

Biografia postaci (min. 10 zdań.):Postać noszaca imie Corpse, został zabity przez brata bliźniaka ktory był zazdrosny że powodziło mu się gorzej.Dlatego postanowił zastawić na niego pułapkę.Brat bliźniak zabrał Corpse na wyprawę do ruin gdzie oddawano ofiary Bogą.Corpse niczego się nie domyślił i został tam zabity przez swego brata.Przysypany gruzami.Corpse wiedział że już nie przeżyje lecz z podziemi wydobył się blask prowadząc martwa dusze Corps-a do boga śmierci i życia.Bóg ten dał mu propozycję że ocali jego życie.Corpse oczywiście się zgodził lecz niewiedział ze to był poctęp Boga i że bedzie żyć jako martwy człowiek i zarazem sługa ciemności.Ale przy wskrzeszaniu coś przeszkodziło i Corpse został martwym człowiekiem i słoga Boga życie i śmierci lecz dzięki przerwanemu wskrzeszaniu dostał część mocy Boga i władał życiem i śmiercią postanowił to wykorzystać do zemsty na bracie ale gdy użył mocy by zabić swego brata i przez to sciągnoł na siebie gniew wszystkich Bogów i został potępiony na woeczność lecz poprzysiągł zemste na kazdym Bogu i że nie zaprzestanie zabijac niewinnych ludzi dopuki niezabije wszystkich ktoży skazali go na wieczne cierpienie. Sory za ortografie.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10):7

Opublikowano

Proszę się wypowiadać na tematy dotyczące serwera, a nie rozstrzyganie swoich problemów typu "Mam mutację", "Nie mam mutacji", ponieważ to jest zbędny spam.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Ja mógłbym na łucznictwo.

nick w grze: Menober

Imię : Krzysiek

Czekam od dawna na serwer...

Opublikowano

Uspokójcie się !

U niektórych dojrzewanie idzie szybciej, może ma w wieku 12 lat mutacje już widziałem takie coś.

Masz racje mój kolega jak miał 12 lat miał 173cm siłe dorosłego chłopa oraz się golił a miał co

pozdro : D

Opublikowano

Nick w grze: OptiimusPrime

Imię w grze: Raito

Nazwisko w grze: Yagami

Wiek (prawdziwy): 12 lat(ale ogarniam)

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Żył Sobie Pewien Człowiek o imieniu Raito. Był Jednym Z najtęższych umysłów Rzymu. Pewnego dnia odnalazł notes. Notes należał do samego Ceizara. W notesie tym były zapisane imiona różnych niewolników. Byli to Ci, którzy zmarli z rąk Ceizara.

Julian Ceizar gdy dowiedział się, że zgubił swój notes, zaczął wysyłać strażników, Tropicieli i innych ludzi na poszukiwania. nikomu nie udało się znaleźć notesu. Raito wiedział, że Ceizar szuka notesu, ale ani myślał go oddać. Ceizar, gdy dowiedział się, że nigdzie nie ma notesu kazał zabić tego, kto miał ten notes (było to trudne, bo trzeba było przeszukać cały Rzym).

Raito czytając treść notesu natknął się na kartkę, na której była napisana instrukcja. Okazało się, że notes należał do Boga. Raito nie wiedział tylko którego.

Na instrukcji była wzmianka o tym, że owy notes może zabijać po wpisaniu do niego imienia i nazwiska ofiary, ale trzeba znać twarz człowieka, którego chce się wykończyć. Raito chcąc zabijać przestępców zaczął swoją kariere Boga Z Notesem.

KONIEC

Znajomość RPG (1-10): 6/10

Opublikowano

Nick w grze:Winkino

Imię w grze:Syriusz

Nazwisko w grze:Borker

Wiek (prawdziwy):16

Biografia postaci:Jestem Syriusz Borker, pochodze z potężnego państwa Grecji.Mój ojciec był kowalem dzieki niemu nauczyłem się wytwarzać oręż z brązu.Matka pracowała w domu i wychowywała moją mała siostre.Kiedy w państwie panował minotaur ja z moim ojcem wykówaliśmy oręż dla niego.Po paru latach ja i mój ojciec pomogliśmy Kretu Milanie pomuc zamknąć minotaura.Była to bardzo szczególna pomoc ,gdyż wykuliśmy dla niego miecz Tyriusa.Ten piecz posiadał niezwykła moc który dawał mu mały szmaragd.Potem gdy minotaur był już w zamknięciu Kretu mianował nas jego głównym kowalem.Lecz ja się nie zgodziłem bo miałem mażenie wyruszyć w daleką podrórz i zostać mistrzem oręża jak i nauczyć się posługiwać magią.

Znajomość zasad RPG(w skali 1-10):7-8

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Bo ma fajną fabułe gry oraz widać że administracja jest bardzo ogarnięta i pomysłowa.

Opublikowano

jak sie sklada podanie?

ehhh... Chłopie nie bądź leniem... Wykaż się chociaż tym, że interesuje cię ten serwer ;_; przeczytaj pierwszą stronę ...

Opublikowano

Em.... skoro tak, to ja tworze nowego boga, "Damian" O tak! Bedzie z kraju Polan, będe jego paziem! Ol yea, a tak na serio mam nadzieje ze ten START BĘDZIE WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Nick w grze:

Imię w grze:

Nazwisko w grze: SzotuPL

Wiek (prawdziwy): 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: Szotu... Zwykły Grecki szkutnik... Całe swoje życiowe doświadczenie przelewał na budowę statków w swej stoczni, lecz nastały ciężkie czasy. Ewen wypowiedziało wojnę, więc z warsztatu szkutniczego niedługo braknie dochodów, a co za tym idzie - szybka śmierć. Wstąpił więc do armii... Greckiej armii, jednej z najznamienitszych na świecie, aby służyć ojczyźnie, jak i reszta jego braci. I wyruszył... Ma zamiar zdobyć złoto... Ziemię... Tytuły... Tak się zaczyna jego historia.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Mam 2letnie doświadczenie z RolePlay jak i z samym minecraftem. Pod nickiem SzotuPL jestem widziany na wielu projektach RP SAMp oraz MTA

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Kocham Rp i minecrafta... A połączenie obu rzeczy? Cót mjut.

u2q6.jpg

Opublikowano

@up 2 lata!? ty sobie jaja robisz. Te podanie grosza nie warte, skoro graleś w Gra SAMP na Role Playach powinieneś mieć wyśmienite podania. Przynajmniej mnie nauczyło RP cierpliwości w pisaniu podań. Powiem Ci prawde, nie dostaniesz się do WL i lepiej usuń do zanim kajsks przyjdzie. Oczywiście głos mają administratorzy, ja tylko kolejny raz musze ponarzekać na lenistwo ze strony ludzi.

A poza tym, czy w następnym patchu będzie /me i /do oraz czy będzie forum?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nick w grze: MVozik

Imię w grze: MVozik

Nazwisko w grze: Powerow

Wiek (prawdziwy): 16

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Gladiator, który miał po co żyć, miał żone i dzieci. Lecz... Zły władca zaatakował jego kraine mężczyzn wzięto do niewoli, kobiety zgwałcono i zabito ich dzieci został okaleczone na całe życie Spartacus Król własnej krainy musiał od teraz sam walczyć o to, by przeżyć i znów sprawiedliwie sądzić i towarzyszyć swoim rodakom. Nie wierzył w nic oprócz sprawiedliwości miecza i wiedzy własnej. Przetrwał ale walczył dalej o życie na arenie, walczą ze swoimi poddanymi, lecz nie mieli mu tego za złe bo ktoś musi zginąć by ktoś inny mógł przeżyć. Pokonując ostatniego na którego mówiono Rzeźnik Melhior uzyskał wolność. Nie wiedział co dalej stanie się z jego losem...

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 9/10

x

Opublikowano

Uspokójcie się !

U niektórych dojrzewanie idzie szybciej, może ma w wieku 12 lat mutacje już widziałem takie coś.

Dzięki.

Ale nadal, nie kumam z tą biografią. Co mam napisać, o czym to ma być np? Ponieważ w ógole nic nie mogę wymyślić dobrego z 10 zdaniami...

Nie bądź cham, kliknij tutaj!

a5a28294f3065f791f2ba9075cc33e98.jpg

Pomogłem? Daj... : Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...