Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie:Magda

Nick z gry :Madziunia

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie:Lubie grać w FPS,SandBoxy. zajmuje się graffity.chodze do 2 gimnazjum.

Dlaczego chcesz zagrać?:Chciałabym zagrać ponieważ lubie Hardcore i tego typu serverów

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Imie: Maciej

Nick z Gry: ZimnyEjsPL

Wiek:13 czytaj dalej bo widze że przyjmujesz tylko 14+ chyba

GG: Nie wymagane, posiadam skype jeżeli byś chciał to napisz na PW chętnie będe gadał

Napisz cos o sobie: Mam na imię Maciej mam 13 lat jak mogłeś przeczytać wyżej ^^. Lubię uprawiać sport szczególnie piłkę nożną jestem miły nie niszcze innych budowli, staram się nie przeklinać chociaż się zdarza jak ktoś mnie zabija, niszczy domek bez powodu ale się powstrzymuje ortografia jest na dobrym poziomie. To że mam 13 lat nie oznacza że nie jestem ogarnięty.

Dlaczego chcesz zagrac?: Myślę że prawie każdy chciałby wystąpić na Kwadratowej Masakrze ja również. Tutaj chciałbym się odnaleźć swoje miejsce wśród miłych graczy:)

Opublikowano

Imie:Aron

Nick z gry :Shuzo

GG:Nie mam.

Napisz coś o sobie:Interesuje się grafiką komputerową w wolnym czasie lubię oglądać anime.

Dlaczego chcesz zagrać?:Chcę zagrać ponieważ na serwerach tego typu można poznać fajnych ludzi z którymi można se pograć.Przykuło moją uwagę że przyjmujecie ludzi na próbę wiec myślę że dzięki temu nie będzie ludzi którzy będą niszczyć czyichś domów.

Opublikowano

Imie:Hubert

Nick z gry :Mod

GG:Pw

Napisz coś o sobie:yyy gram w minecraft nie chce zniszczyc serva

Dlaczego chcesz zagrać?: szukam serva gdzie gracze są normalni a nie jak w większości nazywają cie chakerem. A i lubie kwadratową masakre

Opublikowano

Imie:Fabian :P

Nick z gry : 666Trol666

gg: mam ale nie używam :P

coś o sobie:mam dużo wolnego czasu, kocham grać w minecrafta, chodzę do 2 klasy gimbazjum

Dlaczego chcesz zagrać?:ponieważ nigdy nie grałem na tego typu serwie dlatego pragnę zagrać.

sygna-666_xrrhens.jpg

Opublikowano

Imie:Marcin

Nick z gry :Kaailo

GG:37124899

Dlaczego chcesz zagrać?:Ponieważ mi sie nudzi

Napisz coś o sobie:Moje ulubiene gry: minecraft leagune of legends i oczywiście gothic xD

Opublikowano

Imie:Robert

Nick z gry :ROBert0011

Napisz coś o sobie:Interesuję się matematyką, informatyką no i oczywiście minecraftem, znam wszystkie receptury craftingu i przepalania.

Dlaczego chcesz zagrać?: Chciałbym zagrać na serwerze typu kwadratowa maskara, a tutaj natrafia się dobra okazja.

Opublikowano

Imie: Patryk

Nick z gry : ArkNessI

GG: Nie posiadam gg ( Mam ts3/mumble/skype)

Napisz coś o sobie: Nazywam się Patryk. Lubię grać w minecrafta i metin2, również w piłkę nożną i siatkówkę . Jestem ogarnięty . Jestem wesoły ^^ Lubie słuchać muzyki ;3 ( Codziennie gram w minecrafta :)

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubie grać z normalnymi ludźmi . Nie lubię serwerów gdzie gra 40-100 i ma się działki itd. Wolę grać w prawdziwy survival :) Pozdro

Opublikowano

Imie:Adrian

Nick z gry :Aearos

GG:Nie Musi byc : 28840238

Napisz coś o sobie:Lubie Pogrywać w Mc Gram od Wersji 1.2.6 Alpha ;]

Dlaczego chcesz zagrać: Zawsze Chciałem zagrać na Serwerze Typu Kwadratowa Masakra ;]

sygnalf.jpg

Opublikowano

imie: Bartek

Nick z gry: bartik246

GG:nie musi być : nie mam

Napisz coś o sobie: Lubie grać w minecrafta. Gram od wersji 1.0.0

Dlaczego chcesz zagrać: poszukuję takiego serwera

Opublikowano

Imie: Kamil

Nick z gry : Sirentus

GG:Nie Musi byc :), Preferuje Skype.

Napisz coś o sobie: Siemanko ludziska. Nie będę pisał jakoś poważnie, ponieważ nie jestem jakąś osobą bez poczucia humoru. Mam 14 lat, chodzę do klasy 2 gimnazjum. Uczęszczam na treningi i mecze piłki nożnej, uczę się grać na gitarze, ogólnie lubię - Siatkówkę, piłkę nożną ( Jednak nie jestem kibicem. Szok, co nie? ;o ) Muzykę. Moim ulubionym typem muzyki jest Rap, jednak mogę słuchać wszystkiego :) . Zapomniłem dodać. Kiedyś kręciłem serie LP z minecrafta, jednak zaprzestałem tego typu wybryków. ;o . Po prostu nie miałem tego "Czegoś"

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ Już dawno chciałem znaleźć jakiś serwer tego typu, gdzie mógłbym grać z różnymi fajnymi osobami, gdzie inni ludzie nie niszczą moich rzeczy ( oczywiście na złość, jeśli mamy wojnę to ZEMSTA BĘDZIE SŁODKA! :D ) . Tak ogólnie, szukam serwera WYJĄTKOWEGO.

+ Propozycja

Proponowałbym wprowadzić listę graczy na mpc, oraz żebyśmy gadali czasem razem na skype :) Dodaje drugi raz, ponieważ pisałeś mi przedwczoraj że mnie jutro dodasz ( tzn wczoraj :D ) I nie dodałeś.

sygnazs.png
Opublikowano

Imie: Karol

Nick: OwcoMag

GG: Nie mam

Napisz coś o sobie.: Lubie kwadratowa masakre wiec napewno serwer bedzie fajny ale znajac swojego farta nie dostane sie na white liste

Dlaczego chcesz zagrac: bo napewno bedzie fajnie

Opublikowano

Imie:Artur

Nick z gry :xSzczureQx1997

GG:Nie mam

Napisz coś o sobie:Lubię grać w piłkę nożną, oraz interesuje się informatyką. :D

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ już mam dosyć serwerów typu freebuild/survival/frakcje/mody chciałbym spróbować czegoś nowego.

baner3.png

Opublikowano

Imie:Michał

Nick z gry :Mr_Ciastko

Napisz coś o sobie:Siema mam na imię Michał, lubie grać w minecrafta i world of tanks. Interesuję się informatyką

Dlaczego chcesz zagrać?:Ponieważ szukam fajnego serwera a ten wygląda na fajny :)

Opublikowano

Imie: Mateusz

Nick z gry : Ngh

GG:Nie Musi byc :) Poszukajcie mam pod avatarem :)

Napisz coś o sobie: Lubię grać w piłkę nożną interesuje się grami na PC oraz grami MMORPG

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ takich serwerów jest mało a jak są to obowiązkowy skype / ts / premium a ten jest w porządku :)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Imię:Arkadiusz

Nick z gry:Irlandczyk

GG:37311747

Coś o sobie: Jestem ogarniętym chłopakiem lubiący sport i minecrafta :)

Dlaczego chcesz zagrać?:Szukam dobrego serwera i kręci mnie taki jak Kwadratowa Maskara.

Opublikowano

Nick z gry :xOski55

GG:

Napisz coś o sobie:Nazywam się Oskar i lubie grać w piłkę nożna . ^^

Dlaczego chcesz zagrać?:Ponieważ szukam takich serwerow typu kwadratowa masakra ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...