Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imię: Wojtek

Nick WojotekS

wiek 14-15

gg : 42525757

Napisz coś o sobie : gram w minecrafta 3 latka i w inne rożne gry - Uprawiam Boks

Dlaczego chcesz zagrać ! : Podobają mi się takie serwery

• Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię: Paweł

Nick z gry: GryglaPL

GG: Posiadam gg, skype jak i ts3

Napisz coś o sobie: Jestem miły i pomocny

Dlaczego chcesz zagrać: Lubie serwery tego typu :)

mjlk5s.jpg

Opublikowano

Imie: Kuba

Nick: Kokutstc

GG: podam tylko napisz na pw

Napisz coś o sobie.:Jestem Kuba :) lubie grac na multi a najbardziej z ogarnietymi

Dlaczego chcesz zagrać?: Chcialbym zagrac na kwadratowej masakrze a wy mi to zapewniacie ! xD

Opublikowano

Imie: Patryk

Nick z gry : D2GFX

GG: 43654024

Napisz coś o sobie: Interesuję się grafiką komputerową, lubię spędzać dużo czasu przed komputerem. Mieszkam w Pszowie.

Dlaczego chcesz zagrać?: Chcę zagrać ponieważ kwadratowa masaka to moja ulubiona seria, chciałbym zagrać na tym serwerze lub na podobnym.

Mogę pomóc również przy stronie lub jakiejkolwiek grafice (reklama, strona, itp.)

Opublikowano

Imię: Maciek

Nick z gry: dmanuall

GG: Nie posiadam

Napisz coś o sobie: Jestem zwykłym człowiekiem tyle że nie kradne, i niszcze kogoś budowli, jestem miły

Dlaczego chcesz zagrać: Zawsze chciałem wystąpić na Kwadratowej Masakrze serwerowi podobnego typu nie zaszkodzi

Opublikowano

Imie:Mateusz

Nick z gry :Merkon124

GG:Mam skype jakby co

Napisz coś o sobie:Interesuje sie grafika

Dlaczego chcesz zagrać?:Chce zagrac poniewaz od dawna szukam takiego serwera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiek 14/15

GG:Nie posiadam ale mam skypa jak cos patryk.chylewski77

Napisz coś o sobie: Nazywam się Patryk lubie informatykę i sport.

Dlaczego chcesz zagrać?: Bo jestem Ogarniety i chciałbym spróbować sił na takim serwie !

Opublikowano

Imie: Mateusz

Nick z Gry: HappyBoy

GG: Brak ale skype jest

Napisz cos o sobie: Jestem ulubieniecem MC jak i bardzo dobrym graczem.

Dlaczego chcesz zagrac?: Bo lubie takie serwery i mam ochote miło spendzic czas.

Powtórka bo chyba mnie ominołes a mam ochote zagrac :)

Opublikowano

Imie: Patryk

Nick z gry :DreksonPL

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie: jestem fajny umiem budowac itp ;ss

Dlaczego chcesz zagrać?: chciałbym kiedys zagrac na kwadratowej maskarze u skkf ale nie jestem zbyt sławny i mysle ze cos tutaj bedzie fajnego

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

Imie: Maciej

Nick z Gry: ZimnyEjsPL

GG: Nie wymagane, posiadam skype jeżeli byś chciał to napisz na PW chętnie będe gadał

Napisz cos o sobie: Mam na imię Maciej mam 13 lat jak mogłeś przeczytać wyżej ^^. Lubię uprawiać sport szczególnie piłkę nożną jestem miły nie niszcze innych budowli, staram się nie przeklinać chociaż się zdarza jak ktoś mnie zabija, niszczy domek bez powodu ale się powstrzymuje ortografia jest na dobrym poziomie. To że mam 13 lat nie oznacza że nie jestem ogarnięty.

Dlaczego chcesz zagrac?: Myślę że prawie każdy chciałby wystąpić na Kwadratowej Masakrze ja również. Tutaj chciałbym się odnaleźć swoje miejsce wśród miłych graczy :)

Opublikowano

Pingu idiota zabija na gm ciagle mnie banowal i odbanowywal pajac jebany za przeproszeniem. z 30 razy mnie spokojnie zabijal i odradzal...

Opublikowano

Imie: Arek

Nick z gry : MrNumereks

GG: -

Napisz coś o sobie: lubie budowac w minecraft, jestem przyjacielski, i tyle xD

Dlaczego chcesz zagrać?: Bo zawsze chialem za grac na serwerze kwadratowej masakry :)

Opublikowano

Imie:Artur

Nick z gry :xSzczureQx1997

GG:Nie mam

Napisz coś o sobie:Lubię grać w piłkę nożną, oraz interesuje się informatyką. :D

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ już mam dosyć serwerów typu freebuild/survival/frakcje/mody chciałbym spróbować czegoś nowego.

baner3.png

Opublikowano

Imie: Marcel

Nick z gry: Truscik

GG: niestety nie posiadam , lecz zawsze mogę pobrać lub podać skype ;)

Napisz coś o sobie: Hmm co by tu powiedzieć , lubię minecrafta , posiadam konto premium , w mc gram od alphy 1.7.3 interesuje się informatyką , przyjaźń dla mnie to podstawa :)

Dlaczego chcesz zagrać: ponieważ myślę , że jestem godzien grać , ogarnięty , dobrze buduję , pomogę w potrzebie , lubię rozmawiać :)

sygn1.jpg
Opublikowano

Imie: Karol

Nick: OwcoMag

GG: Nie mam

Napisz coś o sobie.: Lubie kwadratowa masakre wiec napewno serwer bedzie fajny ale znajac swojego farta nie dostane sie na white liste

Dlaczego chcesz zagrac: bo napewno bedzie fajnie

Opublikowano

Imie:Marcin

Nick z gry :TiopekPL

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie:Lubie CS,Minecraft Grac w Nogę

Dlaczego chcesz zagrać?: Bo może być fajnie xD

Opublikowano

Imie: Adrian ;3

Nick z gry :BaltazaRs

GG:5442615

Napisz coś o sobie: Hmm coś o sobie ? Lubie grać w Bf Bc2, Minecraft : d

Dlaczego chcesz zagrać?:Szukam rozrywki ! Jestem ciekawy jak się gra na takim serverze, nie chce grifować chce się dobrze bawić !

Opublikowano

Nick z gry :xOski55

GG:

Napisz coś o sobie:Nazywam się Oskar i kocham piłkę nożną ^^

Dlaczego chcesz zagrać?:Ponieważ szukam takich serwerow typu kwadratowa masakra ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...