Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imie: Adam

Nick z gry : Mortius

GG: wole skype :P

Napisz coś o sobie: Co tu dużo pisać. Interesuję się grami komputerowymi informatyką i samymi komputerami. Lubię grać w siatkówkę i zamierzam stworzyć kanał na yt z różnych gier.

Dlaczego chcesz zagrać?: Zawsze chciałem pograć na tego typu serwerze :) i chodź nie przepadam na skkf'em to pomysł na kwadratową masakrę bardzo mi się spodobał także i ja zapragnąłem zagrać na tego typu serwie pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiedzę że Admin naprawdę się stara.

Proszę o rozpatrywanie mego podania, nie nalegam, ale nalegam. ^^

Pozdrawiam! :D

Imie: Mateusz

Nick z gry : KosiarzLive

GG: 36359337

Napisz coś o sobie: Nazywam się Mateusz, chodzę do II gimnazjum. Interesuję się sportem, muzyką i informatyka. W wolnych chwilach lubię pobawić się GIMP, wyjść na świeże powietrze. Jestem fanem serialów komediowych, dramatycznych, akcji i romantycznych (Wiem dziwne co nie?). Moim ulubionym zajęciem jest tworzeniem forów serwerowych, myślę że się znam na tym. Na tym forum mam mało postów z powodu zapomnienia loginu i hasła, postaram je uzupełnić. Jestem w miarę ogarniętym człowiekiem, w miarę, dlatego że potrafię czasem się wyszaleć, żartować non-stop, oczywiście na serwerze zachowywałbym się normalnie. Mam nadzieję że za mało nie napisałem o sobie : )

Dlaczego chcesz zagrać?: Mam zamiar nagrać filmik o masakrze i stawić na mój świeży kanał YouTube. Poszukuje ogarniętego serwera, prawdziwego survivala. Jeżeli gracz durnie się zachowuje lub coś w tym stylu, to niech się nie zdziwi jak poleci skarga. Nie jestem "konfidentem", po prostu chcę miło grać, a nie jak oszalała "małpa" ktoś biega zabija, wyzywa, wulgarnie obraża. Widzę rozwój serwera, przynajmniej po pisowni autora udało mi się ocenić. I jak pisałem chcę nagrywać filmiki. Powodzenia w szukaniu, KosiarzLive ^^

Opublikowano

Imie: Tomek

Nick z gry : Blastofwind

GG: Nie mam. ;p

Napisz coś o sobie: Jestem miłym, trzynastolatkiem. W minecrafta gram już od ponad roku. Lubię kwadratową masakrę, a zagranie na serwerze tego typu mnie uszczęśliwi.

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ lubię tak jak napisałem, kwadratową masakrę a zagrać na takim serwerze byloby dla mnie przyjemnością. ;p

OIE6isU.png

Opublikowano

Imie: Kamil

Nick z gry :SrCortix

GG:43831860 mam tez skype i ts:D

Napisz coś o sobie:Mam na imie Kamil mieszkam w Warszawie gram w minecraft od roku :) znam sie na komendach itp

Dlaczego chcesz zagrać?:Bo lubie serwery typu Kwadratowa masakra i chcialbym na nim zagrac:D

Opublikowano

Imie:Piotr

Nick z gry :Kosamentor

GG:

Napisz coś o sobie:lubię grac w minecraft gram od wersji 1.7.2

Dlaczego chcesz zagrać?: oglądam u skkf'a kwadratową masakrę i chciałbym zobaczyc jak to jest :)

Opublikowano

Imię: Filip

Nick z gry : filip03_PL

GG: Nie posiadam gg

Napisz coś o sobie: Lubie grać w Minecraft bo mi się bardzo podoba.

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubie grać na serwerach takich jak ten i myśle ze mi się bardzo spodoba. :)

Opublikowano

Imie: Mateusz

Nick z gry : Tex21Cls

GG: Wszelkie sprawy na pw/ts3

Napisz coś o sobie: To raczej nie jest CV ;). Pogadamy na ts3 lub gdzieś to coś się może o mnie dowiesz ;)

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukam dobrego serwera :)

Opublikowano

Imie: Michał

Nick z gry : Lofoso

GG:Może pużniej

Napisz coś o sobie: Nazywam się Michał lubię bardzo grać w Minecraft

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukam serwera typu kanciastej maskary

Opublikowano

Hah no fajnie innych dodajesz tylko mnie nie... ma tyle samo postow chociarz nie wiem co maja posty do dodania na wl

napisz mi na PW jutro odpisze dzisiaj jade do dziewczyny i niemam czasu wszystkich dodać

Chyba rozumiesz że życie ważniejsze

Pewnie mnie juz nie dodasz : ) miłej gry wszystkim dodanym .. : )

Moje też jest na 2 : d

dodalem ci kurde

Jeszcze sa 2 miejsca brakuje kasy na sloty :(

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Ja bym chciał.

Imię:Kacper

Nick z Gry: _KakaCper_

GG: 44574189

Napisz coś o sobie:W MC gram od Alpha 1.2.2 ♥

Dlaczego chcesz zagrać ? : Chciałbym zagrać na serwerze Typu ,,Kwadratowa Masakra,, , Bez Giefingu, Z miłą atmosferą . Chciałbym miło spędzić czas wolny którego mam za dużo ; )

2203219498.png
Opublikowano

Imię:Mikołaj

Nick Z Gry:CookieMonsta

gg:41777496

Napisz coś o sobie:Lubie Placki

Dlaczego chcesz zagrać?:Szukam miłych ludzi ;)

ov4u.jpg

Opublikowano

GG:brak

Napisz coś o sobie: Nazywam się Jędrek , w grze występuje pod nickiem MCKrowa. Bardzo lubię sport - piłkę nożną mieędzy innymi

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ bardzo chciałem zagrać na Kwadratowej Masakrze

Nick z gry : MCKROWA

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...