Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Wybacz, ale nie powiem :P

Nick: Exodeux

GG: Nie mam :c

Napisz coś o sobie: Jestem człowiekiem który prowadzi swój kanał w serwisie YouTube i posiada 245 widzów (w 14 dni 45 widzów doszło :c) i zamierzam kręcić jakąś serię z tego serwera jak mi się spodoba.

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukam serwer'a typu Kwadratowa masakra, a jak ostatni grałem na podobnym to z racji tej, że odszedłem miałem hejcik oraz tamta osoba zaczęła na mnie kłamać, ale i tak jej to coś nie wyszło, i mam nadzieję, że się taka sytuacja nie powtórzy :)

EDIT:

Jezeli uzbieracie 50 zł razem otworze wam 2 taki sam server do grania :)

Ciezko was dodac jak jest 20 slotów

Możesz dodać by każdy gracz miał rezerwacje slotu :P I tak cały czas nie będą grać wszyscy :P

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

• Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie: Maciek

Nick z gry : pOkeRowy

GG: Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie: Jestem w miarę ogarniętą i miłą oraz koleżeńską osobą. Lubie poznawać nowych ludzi np. na serwerach tego typu oraz miło z nimi spędzać czas przy jednej z najbardziej kreatywnych gier jaką jest Minecraft :)

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ chciałbym pograć na takim typowym survivalu z innymi myślę ogarniętymi ludźmi :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imie: Łukasz

Nick z gry : Arcy

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie: Miły,spokojny,romantyczny,inteligenty chłopak

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ mało jest serwerów takich jak kwadratowa masakra, a chętnie bym pograł, bo mam nadzieję, że nie będzie tutaj złodziejstwa, jak na innych tego typu serverach.

HmSysOf nie dodawaj ,ponieważ spotkałem się z nim na poprzednim serwerze, i zaibjał bez powodu :)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Imie:Rafał

Nick z gry :_SoSna_

Napisz coś o sobie:Jestem Kreatywny Znam Pomysly Na Polapki I Warownie Buduje Ciekawe Budowle

Dlaczego chcesz zagrać?:Chce Pograc I Posmiac Sie Z Kolegami

Imie:Rafał

Nick z gry :_SoSna_

Napisz coś o sobie:Jestem Kreatywny Znam Pomysly Na Polapki I Warownie Buduje Ciekawe Budowle

Dlaczego chcesz zagrać?:Chce Pograc I Posmiac Sie Z Kolegami

Opublikowano

Imie:Hubert

Nick z gry :FullSpeeDZ

Napisz coś o sobie:Jestem miły , pomocny , odpowiedzialny. No wiadomo jestem leniwy ale czasami tylko :D

Dlaczego chcesz zagrać?:Spodobałą mi sie kwadratowa masakra myślę że tu będzie super ;D

Opublikowano

Imię:Szymon:)

Nick: Zerick

GG:Niestety nie mam ale jeśli potrzeba to pobiorę.

Coś o mnie:mam 12/13 Lat jestem ogarniety i lubię tworzyć skrypty i dodatki(mody) do gier;)

Dlaczego chcem zagrać: Zawsze chciałem zagrać na kwadratowej masakrze ale mój glos przed mutacją mi na to nie pozwolił:/

Prosze o rozpatrzenie mojej prożby....

Pozdrowienia Zerick!

Opublikowano

Imie:Paweł

Nick z gry:Rebuck

GG:44510215

Napisz coś o sobie:Lubię grać w minecrafta interesuje się piłką nożną ogarniam w 100% minecrafta

Dlaczego chcesz zagrać?:codziennie sprawdzam czy jest nowy odcinek kwadratowej masakry nie jestem sławny na yt więc bardzo bym chciał zagrać to tyle

Opublikowano

Imie:seba

Nick z gry :xxseba

GG:Nie

Napisz coś o sobie:Mam na imię sebastian i lubię grać w minecrafta

Dlaczego chcesz zagrać?:Lubie kwadratową masakre chciałbym grac na niej ale mi się nie chce robić filmów na yt bo i tak nikt tego nie będzie oglądał

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

Imię: Michał

Nick z gry: WheTWhaT

GG: 13372210, rzadko co korzystam z GG

Napisz coś o sobie: Nazywam się Michał, mam 14lat. Chodzę do 2gim. Lubię oglądać Kwadratową Masakrę u SKKF'a itd. więc pomyślałem, że ten serwer to może być coś dla mnie ;)

Dlaczego chcesz zagrać?:Ponieważ strasznie mi się nudzi na większości serwerów Minecrafta, więc pomyślałem, że ten serwer może mi się spodobać.

PS. Mam nadzieję, że można jeszcze się zapisywać, nie czytałem całego tematu ;D

Opublikowano

DODANI

Ahnmitthe

FullSpeeDZ

WheTWhaT

dawcakrwi

Raydom

PustyB

HMsysOF

Brzoza

lee06

MajnkraftDomi

TheOskar1234

Mortius

Blastofwind

SrCortix

Kosamentor

filip03_PL

Tex21Cls

Lofoso

TurolekPL

_KakaCper_

CookieMonsta

MCKROWA

pOkeRowy

Arcy

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

DODANI

Ahnmitthe

FullSpeeDZ

WheTWhaT

dawcakrwi

Raydom

PustyB

HMsysOF

Brzoza

lee06

MajnkraftDomi

TheOskar1234

Mortius

Blastofwind

SrCortix

Kosamentor

filip03_PL

Tex21Cls

Lofoso

TurolekPL

_KakaCper_

CookieMonsta

MCKROWA

pOkeRowy

Arcy

Mnie zapewne nie przyjąłeś, bo mam ''13 lat'' mimo, że jestem ogarnięty i po mutacji - Ale wiek to wiek, trudno <;

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Imie:Marcin

Nick z gry : Fixed

GG:O,O Niezuwazylem jest po lewej ;)

Napisz coś o sobie:Czesc jestem Marcin, gram w minecrafta od wersji 1.2.4 nie jest to duzo czasy ale zdazylem sie przez ten czas wiele nauczyc :) Intersuje sie informatyką (niezbyt zaawansowana ale to dopiero 1 gim ;) )Oprocz tego jestem osoba towarzyska i mila :rolleyes:

Dlaczego chcesz zagrać?:Bo lubie serwery tego typu.Zawsze chcialem zagrac na takim serwerze gdzie jest spokoj, cisza i ogarnieci gracze :D Gralem juz na takim serwerze lecz byl niewypal bo ktos wiele zniszczyl.To tyle jesli jeszcze cos trzeba to to wykonam :) Pozdrawiam Fixed

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Imie:Wojtek

Nick z gry :Recik123

GG:Nie Musi byc

Napisz coś o sobie:Nazywam Sie Wojtek Mam 12 Lat Lubie Grac W Minecrafta Jestem Dzieckiem Ale Ogarnietym :P

Dlaczego chcesz zagrać?:Uwielbiam Odcinki z Kwadratowej masakry Podoba Mi Sie Atmosfera no i to wszystko :) Nie Wiem Czy To Nie Jest Za Malo :/

FACE PALM

Opublikowano

Imie: Kamil

Nick z gry : Sirentus

GG:Nie Musi byc :), Preferuje Skype.

Napisz coś o sobie: Siemanko ludziska. Nie będę pisał jakoś poważnie, ponieważ nie jestem jakąś osobą bez poczucia humoru. Mam 14 lat, chodzę do klasy 2 gimnazjum. Uczęszczam na treningi i mecze piłki nożnej, uczę się grać na gitarze, ogólnie lubię - Siatkówkę, piłkę nożną ( Jednak nie jestem kibicem. Szok, co nie? ;o ) Muzykę. Moim ulubionym typem muzyki jest Rap, jednak mogę słuchać wszystkiego :) . Zapomniłem dodać. Kiedyś kręciłem serie LP z minecrafta, jednak zaprzestałem tego typu wybryków. ;o . Po prostu nie miałem tego "Czegoś"

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ Już dawno chciałem znaleźć jakiś serwer tego typu, gdzie mógłbym grać z różnymi fajnymi osobami, gdzie inni ludzie nie niszczą moich rzeczy ( oczywiście na złość, jeśli mamy wojnę to ZEMSTA BĘDZIE SŁODKA! :D ) . Tak ogólnie, szukam serwera WYJĄTKOWEGO.

+ Propozycja

Proponowałbym wprowadzić listę graczy na mpc, oraz żebyśmy gadali czasem razem na skype :D

Pozdro ludzie i do zobaczenia ( mam nadzieje :) ) na serwerze :) PS. Proponowałbym only premium, ponieważ każdy może sobie wpisać nick z WH i grać zamiast owej osoby.

sygnazs.png
Opublikowano

Imie: Kacper

Nick z gry : NorqosH

Napisz coś o sobie: Jestem miły opanowany ? coś jeszcze :D , jak tak to podam na PW :D

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubię tego typu serwery + szukam jakiegoś dobrego serwera ( mam nadzieję że właśnie znalazłem )

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Imie:Piotr

Nick z gry :Rychu

Napisz coś o sobie:Rychu to Rychu ;D co mógłbym o sobie napisach jeju nie chce mi sie poematow pisać aby wejść na serv ;]

Dlaczego chcesz zagrać?: poniewaz nie ma co robic w domu bu ;]

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...