Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imie: Maciek

Nick z gry : Erghotas

GG:38107085

Napisz coś o sobie: Jestę Maciek,mam 13 lat i i interesuje sie pilka nozna

Dlaczego chcesz zagrać?: Poniewaz chce cos nagrywac na YouTubie,a to jest idealna okazja.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie: Bartek

Nick z gry : Bartolomojs

GG: 13201534

Napisz coś o sobie: Nazywam sie Bartek. Uczęszczam do liceum w małym mieście pod Lublinem. Lubię piłke nozna i ogólnie. Jestem towarzyski chłopak :)

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukam jakiegoś fajnego servera nie moge znaleźć więc szukam. Mam nadzieje, że tu mi się uda :)

Opublikowano

Imie:Marcel

Nick z gry :combat222

GG: Musi byc :) ale nie paimetam :P

Napisz coś o sobie:lubie grac w mc i noge,nie jestem grieferem i mam spora wiedze o craftingu

Dlaczego chcesz zagrać?: szukam wlasnie takiego serwera

cc695fcfbd2271d6ef3e25c19c48d602.jpg
Opublikowano

Mam bana i nie wiem za co jak byś mógł mi objaśnić za co to był bym ci wdzięczny i jeszcze 1 pytanie kiedy nastąbi unban ??

Mój nick DJSmoku

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Spoko, Tinek jak nie chcesz mnie wskrzesic to nie wskrzeszaj ale przypomnij sobie "Kto" mnie zabił ...

Ja napewno nie Niewiem Kto a pozatym otwiaram cały serwer od nowa więc mozesz grac :)
eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Imie: Sebastian

Nick z gry : SynekMTG

GG: 17867059

Napisz coś o sobie: Nie chce mi się nic pisać.

Dlaczego chcesz zagrać?: Nudy :>

Opublikowano

Imie: Bartek

Nick z gry : MineResim

GG: 37391274

Napisz coś o sobie: Mam na imię Bartek, mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim, gram w Minecrafta od wersji InDev, więc się znam :) prowadzę forum o minecrafcie www.minecraftcity.pl forum ma dopiero kilka dni. To chyba wszystko :)

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubię grać na serwerach, gdzie jest WL, ponieważ, wiem z kim gram, nie ma spamerów itd. Jest dpbry kontakt z innymi graczami

IP podaj na pw :)

Pozdrawiam :)

10 postów 20 postów 50 postów 75 postów 100 postów

110 postów 120 postów 150 postów 175 postów 200 postów

Opublikowano

Imie:Kuba/Jakub

Nick z gry :TheMrKiuba

GG:24454602

Napisz coś o sobie:Jestem ogarnięty , grałem na wielu serwerach i otrzymywałem range Administratora. Gram w Minecraft'a od wersji Beta 1.3_01 gdzie nie było takich dogodności jak teraz . Staram sie pisac w czacie jak najbardziej po Polsku.

Dlaczego chcesz zagrać?: Marzyłem od kilku miesięcy żeby był taki serwer jak Kwadratowa Masakra dla normalnych graczy , lecz takiego nieznalazłem aż do dziś!!! :D

PS. Bardzo proszę o dodanie do White Listy.

Opublikowano

Imię: Adam

Nick z gry : Light

Napisz coś o sobie: Jestem ogarnięty ( sami to zobaczycie ), umiem pisać po Polsku, nie lubię serwerów na których są tzw. dzieci "neo".

Dlaczego chcesz zagrać?: Mam zamiar zobaczyć taki serwer nigdy na nim nie grałem a jest pozytywnie do niego nastawiony.

PS: Używacie może komunikatora ts3 czy są nagrywane jakieś filmiki z tego serwera ( jeśli tak proszę o powiadomienie ) oraz czy serwer wymaga mineshafter'a?

Czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Semka na wstępie pytanie można jeszce dojść a jak to to

imię krzysiek

nick Hex95

wiek 17

napisz coś o sobie; może tak.... nie lubie o sobie mówić i pisać ale moge napisać to ze jestem ogranięty

dlaczego chcesz zagrac? proste jak wiekszość ludzi co raczej nie zagra na kwadratowej masakrze to chce se znaleźć podobny server i na nim grać

Opublikowano

Imie:Dawid

Nick z gry :LanSuJ

GG:-

Napisz coś o sobie:Lubier grać w minecrafta i pomagac ludziom.

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ szukam serwerow typu kwadratowa masakra i ogarnietych ludzi i administracji.

Opublikowano

Imie:Marcin

Nick z gry : LiptonEK

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie: Nudzi mi sie i chce sobie pograć na serwerze tego typu . Nie lubie x-ray'owcow :)

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ chce grać na serwerze tego typu :)

Sygna by me

Opublikowano

Imie:Jacek

Nick z gry :Cvaniaczek112

GG:Bardziej Skype

Napisz coś o sobie:Jestem Jacek z Częstochowy nie posiadam kanału na YouTube więc nie nie zaszpanuję tym tutaj:((

Dlaczego chcesz zagrać?:Albowiem chcem sobie pograć w miłej atmosferze.

Opublikowano

Imie: Paweł

Nick z gry : pawlosssek333

GG: 39319518

Napisz coś o sobie: Nazywam się Paweł, mam 14 lat i mieszkam na śląsku. Interesuję się piłką nożną oraz ręczną.

Dlaczego chcesz zagrać?: Zainteresował mnie serwer, bo bardzo lubię kwadratowe masakry. Chcę pograć z miłymi, ogarniętymi osobami.

Pozdrawiam ; )

Opublikowano

Imie:Bartek

Nick z gry :BCCichy

Napisz coś o sobie:Mam 13lat lecz jestem ogarnietym graczem w MC. W minecrafta gram od werjsi 1.6.1 (lub 1.6.6) beta.Mam swoj kanal na youtube gdzie powoli rozkręcam swoją karierę youtubera.

Dlaczego chcesz zagrać?: Chciałbym zagrać na serwerze ponieważ szukam ogarnietego serwa surv. gdzie są normalni gracze.Przy okazji może zacząbym kręcic jakąś serie z tego serwera jeżeli serwer mi się spodoba.

Opublikowano

Serwer padł ? Tinek Bo Nie działa

Otwieram nowy osoby które były na wl usuniete i nigdy niezostaną dodane POWÓD=GRIEF CAŁEJ MAPY!!

Serwer oczywiscie naprawiamy wgrywamy nowe pluginy Co do otwarcia podam jak będę 100% pewien

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Imie: Maciek

Nick z gry : Erghotas

GG:-

Napisz coś o sobie: Jestę Maciek i ogarniam MC

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ chcę nagrywać let's playe,a takiego typu serwer jest doskonałą okazją

Opublikowano

Imie: Rafał

Nick z gry : M3FistoPL

Napisz coś o sobie: Mam na imię Rafał , jestem z Olsztyna interesuje się piłką ręczną i jestem osobą która lubi posiedzieć przed kompem ale z umiarem. W Minecrafta gram od wersji Beta 1.3

Dlaczego chcesz zagrać?: Chciałbym zagrać ponieważ, opis który jest zamieszczony w temacie nakręcił mnie na ten serwer a przede wszystkim wiem że na tym serwerze będzie miła atmosfera i ogarnięta administracja.

1313311128-U379371.png
Opublikowano

Imie: Michal

Nick w grze:TheMrNajkos

GG: Nie podam

Wiek 14 lat

Napisz coś o sobie: Mam na imię Michał mam 14 lat lubię grać w piłkę nożną i moja gra w minecrafta zaczęła się ok. 1,5r temu

Chcę zagrać dlatego bo interesują mnie takie serwy i jestem fanem skkf'a

RMCF

Opublikowano

Otwieram nowy osoby które były na wl usuniete i nigdy niezostaną dodane POWÓD=GRIEF CAŁEJ MAPY!!

Serwer oczywiscie naprawiamy wgrywamy nowe pluginy Co do otwarcia podam jak będę 100% pewien

a czy osoby które dodały swoje zgłoszenia będą dodane ??|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...