Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie: Krzysztof

Nick z gry : PustyB

GG: 24243421

Napisz coś o sobie: Hmm nie lubie o sobie pisac. Po prostu jestem Pusty , gram od minecraft-a beta 1.3_01 i lubie budowac

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukam serwera al'a kwadratowa masakra dla wszystkich

Opublikowano

tinek - sprawa jest. Niejaki Doku wszedl na serwer i zabil nas - mnie - Lagersona i Hariego coś takiego na hackach niedało się go walnąc ja dostałem bana...

Droga administracjo! Proszę o zdjęcie procentów!

Opublikowano

Imie: Michał

Nick z gry : Sun_King

Napisz coś o sobie: Jestem osobą ogarniętą, gram dłuugo w mc, mam ciekawy styl budowania i duużo duużo pomysłów na ciekawe budowy.

Dlaczego chcesz zagrać?: Bo mam wiele pomysłów i bardzo chciałbym grać na takim serwie. :)

Opublikowano

Piozaj12, nie wszyscy są święci, wśród was jest cheater : )

Proponuje: Zbanować go.

Nie proponuje: Poniżać, złapać go na mieście i nabić. :D

Ja tylko proponuje i nie ... ^^

Opublikowano

Imie: Marcin

Nick z gry : HMsysOF

GG: Nie mam | mam skype i ts3 :D

Napisz coś o sobie: Gram w minecraft od 1,5 roku , Jestem GimBusem klasy 2 :D ! Kocham Grafikę Komputerową ! Lubię kręcić filmiki 4fun na youtube ! Próbka :

http://www.youtube.com/watch?v=YIOoTnPUEYo

Moge nakrecic Reklame serwera (za wasza zgodą) Która moglibyscie dodawac do waszych postów !

Dlaczego chcesz zagrać?: Chcem u was zagrać ponieważ chcem zagrać cos jak surwiwal bez cubioida itp. i mam duzo innych powodów dla których chcem u was grać ale nie chce mi sie ich pisać :D .Koniec.

xxx

Opublikowano

Imie: Bartek :)

Nick z gry : Brzoza

GG:41159704 :)

Napisz coś o sobie: Jestem ogarnięty lubię sobie czasem pograć z fajnymi ludźmi pożartować razem z nimi :P

Dlaczego chcesz zagrać?: Od dawna szukam takiego serwera i mam nadzieje ze zostanę przyjęty :) :)

Opublikowano

Imie:Marcel

Nick z gry : Orfeal

GG: 13786418

Napisz coś o sobie: Mam 20 lat rok temu zdałem maturę obecnie mam jeszcze wolne a od października zaczynam studia na wydziale chemi na UMCS w Lublinie, dodam że trenuje siatkówkę (już 6 lat to będzie) lubię też malować jak tez interesuje się różnymi formami rysunku .Od 3 lat zajmuje się tez tworzeniem różnorakich na razie mało czy średnio zaawansowanych programów : ) . To chyba tyle nie ma tu za wiele opisywać : ) wiecej możecie sie dowiedzieć w rozmowie zemną.

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukałem takiego ogarniętego serwera tego typu na którym można pograć z w miarę ogarniętymi i miłymi osobami. Myślę że to była by fajna forma spędzenia wolnego czasu. Teraz już pogoda nie jest taka jak w lipcu czy sierpniu , więc czemu nie ? :)

Opublikowano

Imie: Tomasz

Nick z gry : lee06

GG:Nie Musi byc :) posiadam skypa oraz gg

Napisz coś o sobie: Cześć lubie grac w minecrafta metina2 cs i wiele więcej gier . Jestem bardzo wesły . Mam wersje premium minecrafta . Mam nadzieje że mnie dodasz

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubie taki serwer . Mam nadzieje że będą fajni ludzie i będą jaja ;p .

Opublikowano

Imie:Dominik

Nick z gry : Koffa_PL

GG:Nie Musi być :)Bedzie potrzebne to udostępnie ;)

Napisz coś o sobie:Interesuję się skateboardingiem

Dlaczego chcesz zagrać?:Zawsze chcialem zagrać na takim serwerze typu Kwadratowa Masakra ;)

Opublikowano

Imie:Kuba

Nick z gry : BeLaS

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie: Lubie piłke nożna oraz słuchamm rapu.

Dlaczego chcesz zagrać?:

Poniewaz chcem pograc z innymi ludzimi, rozerwac sie i pograc w mc:)

Opublikowano

Imie: Przemek

Nick z gry : PezeM

GG:Posiadam, nr podam na pw , jak zostanę przyjęty.

Napisz coś o sobie: Nazywam się Przemek, mam 15 lat, interesuje się piłką nożną; w minecrafta gram od wersji 1.2 beta, znam się trochę na redstonie i mechanizmach.

Dlaczego chcesz zagrać?: Grałem , a raczej próbowałem grać na tego typu serwerach, niestety zazwyczaj był to serwer który upadał po kilku dniach.

Imie: Przemek

Nick z gry : PezeM

GG:Posiadam, nr podam na pw , jak zostanę przyjęty.

Napisz coś o sobie: Nazywam się Przemek, mam 15 lat, interesuje się piłką nożną; w minecrafta gram od wersji 1.2 beta, znam się trochę na redstonie i mechanizmach.

Dlaczego chcesz zagrać?: Grałem , a raczej próbowałem grać na tego typu serwerach, niestety zazwyczaj był to serwer który upadał po kilku dniach.

Opublikowano

!

Imie: Marcin

Nick z gry : HMsysOF

GG: Nie mam | mam skype i ts3 :D

Napisz coś o sobie: Gram w minecraft od 1,5 roku , Jestem GimBusem klasy 2 :D ! Kocham Grafikę Komputerową ! Lubię kręcić filmiki 4fun na youtube ! Próbka :

http://www.youtube.com/watch?v=YIOoTnPUEYo

Moge nakrecic Reklame serwera (za wasza zgodą) Która moglibyscie dodawac do waszych postów !

Dlaczego chcesz zagrać?: Chcem u was zagrać ponieważ chcem zagrać cos jak surwiwal bez cubioida itp. i mam duzo innych powodów dla których chcem u was grać ale nie chce mi sie ich pisać

xxx

Opublikowano

Imie:Dominik

Nick z gry :MajnkraftDomi

GG:Mogę podać na pw

Napisz coś o sobie:Lubię sporty , gry komputerowe , Dubstep

Dlaczego chcesz zagrać?:Lubię oglądać odcinki skkf'a z masakry lecz mam zamało widzów żeby z nimi grać ;(

WQyaZF.png

Opublikowano

Imie:Wiktor

Nick z gry :HappyHappyMan

GG:Nie posiadam GG, korzystam ze Skype ;D

Napisz coś o sobie:Znam zasady ortografii ;P

Dlaczego chcesz zagrać?: Zawsze chcialem zagrac na serwerze tego typu ;D Lubie takie survivale lecz bez zadnych frakcjii ani innych niepotrzebnych rzeczy ;D

876795642.png
Opublikowano

tinek - sprawa jest. Niejaki Doku wszedl na serwer i zabil nas - mnie - Lagersona i Hariego coś takiego na hackach niedało się go walnąc ja dostałem bana...

Ok wejde i cie odbanuje a jego zbanuje :)

Mnie dodasz? ;D

Nie trzeba restartu wystarczy: /whitelist add alanpl3

dodam za 40 min duzo osob

Sun_King dodany

PezeM dodany

Orfeal dodany

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Imie:Krzysiek

Nick z gry :SWWR

GG:Nie mam

Napisz coś o sobie:Mam na imie krzysiek mieszkam w wawie lubie grac w minecrafta

Dlaczego chcesz zagrać?:Poniewaz szukalem serwera takiego jak prowadzi skkf szukam rowniez dobrej rozrywki

Opublikowano

Imie:Oskar

Nick z gry :TheOskar1234

GG:43143475

Napisz coś o sobie: Jestem Ogarniety, Poszukuje serwa Ogarnietego! Typu Kwadratowa Masakra

Dlaczego chcesz zagrać?: Chce Grac I tyle Dobrze sie Bawic ;d. Dla Ciekawskich:Skype czlowieksuchar1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...