Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz pytanie ode mnie(bo nie wiem czy padło takowe już), czy robot w trybie dla pojedynczego gracza wygrywa wszystkie wyścigi? Czy zdarza mu się być na drugim/trzecim miejscu? Ponieważ osobiście mam statystyki idealnie w 100% i nie chciałbym, aby robot zepsuł mi wyścig i moje statystyki spadły do +/- 90% wygranych.

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DZIALA WAM TEN CHACK Z 31.09.12? BO MI NIE

Czy wam po aktualizacji, tez nie działa hack 31.08.2012?

Mi tez kolego, musimy czekac na nowa edycje FTW

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Wlasciwie to tak, tylko ze on ci poprostu wychodzi z wyscigu. Ale nie dostajesz kasy ze wzgledu na to ze niemasz wcisnietej opcji f9 - auto finish [quit]. Probowalem juz i narazie musimy czekac na nowy Trainer

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Aaa, no chyba że tak :/ Ehh, cholera, mam wykupiony +100% do EXPa a mam statystyki na 100%(żadnego przegranego wyścigu) i nie chce zepsuć tego wyniku :P

Opublikowano

Aaa, no chyba że tak :/ Ehh, cholera, mam wykupiony +100% do EXPa a mam statystyki na 100%(żadnego przegranego wyścigu) i nie chce zepsuć tego wyniku :P

On tylko uruchamia wyścig, drugi bot powoduje kończenie przed czasem i tak w kółko, kasa i wygrane wpadają na konto kiedy TY jesteś na kolacji u Babci, o to w tym chodzi.

Swoją drogą 100% masz bez bota ciekawe, to chyba na Ciebie zawsze trafiam że sie odłączasz od wyścigu po prostu szukasz zawsze dużo słabszych.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

On tylko uruchamia wyścig, drugi bot powoduje kończenie przed czasem i tak w kółko, kasa i wygrane wpadają na konto kiedy TY jesteś na kolacji u Babci, o to w tym chodzi.

Wychodzenie przed czasem powoduje ten sam bot. Tylko ze bez wlaczonej opcji Auto Finish [quit] f9 nie dostaniesz ani grosza.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

a czy moje staty są że tak powiem podejrzane ? konto mam 3 miechy

To ja bez bota wbilem 40 lvl w 8 dni haha, potem na bocie do 50 :)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

To ja bez bota wbilem 40 lvl w 8 dni haha, potem na bocie do 50 :)

ale mi pomogłeś.... a jak już o tym mówimy to najwieksze schody sa właśnie między 40 a 50 lv a lv wbijałem około miesiąca

Opublikowano

ale mi pomogłeś.... a jak już o tym mówimy to najwieksze schody sa właśnie między 40 a 50 lv a lv wbijałem około miesiąca

ja 0d 30 do 50 3 godziny.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

A ja na razie na ósmym jestem i nie ma żadnego Polaka z kim można by było pograć i móc jakoś wbić poziomy :P A robota chciałem odpalić to cholera mi wyskoczyła aktualizacja :D

Opublikowano

A ten bot do zmiany samochodów tez mi nie działa. Loguje sie do gry .. Jestem w grze tam wciskam F1 wybieram auto i ide do kryjówki .. Wracam i nadal mam to samo co miałem.

Help dam lajka jak bedzie działac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...