Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo ja robię coś źle albo coś jest nie tak z trainerami. Włączając FTW QR i NFSW_06 dobrze zrobi 2, lub 3 wyścigi. Później wariuje i wchodzi w opcje grafiki, mimo że gra jest ustawiona w prawym górnym rogu. Nastomiast z FTW COM i NFSW_06 gra w ogóle się zawiesza i trzeba ją zamknąć "krytycznie".

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem z czym macie problem, po prostu wbijacie do gry, zmniejszacie gre na 800x600 nie ruszacie okna gry. Odpalacie ftw bota potem tego od gmza. Teleportujecie sie na wyscig, ustawiacie sobie ile ma chodzic bot, naciskacie GO, wrzuca was do wyscigu, pozniej F9 i chodzi az milo :) tyle

xfz40l.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem z czym macie problem, po prostu wbijacie do gry, zmniejszacie gre na 800x600 nie ruszacie okna gry. Odpalacie ftw bota potem tego od gmza. Teleportujecie sie na wyscig, ustawiacie sobie ile ma chodzic bot, naciskacie GO, wrzuca was do wyscigu, pozniej F9 i chodzi az milo :) tyle

Z tego co napisałeś wynika że grę mamy zostawić na środku ekranu tak jak się uruchomi, a nie przesuwać w prawy górny róg ekranu. Dobrze zrozumiałem?

Opublikowano

Z tego co napisałeś wynika że grę mamy zostawić na środku ekranu tak jak się uruchomi, a nie przesuwać w prawy górny róg ekranu. Dobrze zrozumiałem?

Tak dokladnie, mi tak bez zadnego problemu chodzi

xfz40l.jpg

Opublikowano

A kto ci powiedzial ze gre masz przesunac w prawy MPCy rog? W prawym MPCym rogu powinna byc tableka wyscigow, tam gdzie sie klika czy multiplayer czy samotny wyscig.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Tak dokladnie, mi tak bez zadnego problemu chodzi

Dzięki. Teraz działa bez problemu.

A kto ci powiedzial ze gre masz przesunac w prawy MPCy rog? W prawym MPCym rogu powinna byc tableka wyscigow, tam gdzie sie klika czy multiplayer czy samotny wyscig.

Od razu trzeba tak nie miło zaczynać dyskusje?

Opublikowano

Cześć, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe podłączenie pod nfs worlda trainer do tej gry bo próbuje zrobić tą metodę żeby na dwóch kontach naraz działało ale gdy włączam trainer w sandboxie to nie mogę włączyć żadnej opcji, a gdy włączam bez tego programu to nie działa do nfs w sandboxie.

Opublikowano

Trzeba lekko przesunąć okienko ale jeśli nie chce ci się z tym użerać to zrób tak jak ja i pobierz program automatycznie klikający ] bedzie pelnil ta sama funkcje co ten 1 bot i pozostanie tylko wlaczyc autfinish w 2.

Opublikowano

Trzeba lekko przesunąć okienko ale jeśli nie chce ci się z tym użerać to zrób tak jak ja i pobierz program automatycznie klikający ] bedzie pelnil ta sama funkcje co ten 1 bot i pozostanie tylko wlaczyc autfinish w 2.

Dasz linka do tego?

Opublikowano

Wszystko działa jak należy :D

Jak komuś nie działa, to trzeba zrobić tak: (przynajmniej w moim wypadku tak jest)

1. Ustawiasz 800x600 i tryb okienkowy

2. Zostawiasz okienko tam gdzie jest!

3. Teleportujesz się w miejsce wyścigu (klikasz na wyścig na mapie i teleportuj)

4. Załączasz boty

5. W pierwszym bocie wszystkie wartości musisz podwoić tzn. jak jest 200 to zmieniasz na 400 itd...

6.. Klikasz w pierwszym bocie zakładkę BOT, ustawiasz ile wyścigów i dajesz start

7. Szybko przełączasz na drugiego bota, klikasz TAB

8. Czekasz co się dzieje, jeśli wejdzie do wyścigu, po czym po paru sekundach

z niego wyjdzie, to znaczy że działa, a ty możesz załączyć sobie przeglądarkę,

grę, film... co chcesz, a Bot działa :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

10h? wtf... nie przesadzacie troche? :P Ja mam w SP nabite 1000 wyścigów i nic więcej nie bede robił bo to podejrzanie wygląda... :D

Opublikowano

Dzięki. Teraz działa bez problemu.

Od razu trzeba tak nie miło zaczynać dyskusje?

A napisalem cos nie milego? Pozdrawiam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Mi wchodzi do wsyścigu ale nie jedzie, podczas wyścigu wchodzi w grafę po czym dalej nie jedzie. Co może być powodem ?

musisz zmienić pozycję okienka wyboru wyścigu do samej góry prawego rogu

Opublikowano

Ale wchodzi mi do wyścigu itp, po prostu samochód stoi w miejscu po czym wychodzi mi z wyścigu i tak w kółko (cały czas). Po za tym okienko full prawo góra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...