Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czemu ten 2 bot waży 3 kb i nie chce mi sie odpalić ^ ^?

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czemu ten 2 bot waży 3 kb i nie chce mi sie odpalić ^ ^?

może glupie pytanie ale się zapytam. a wypakowałeś go ? xD głupie, wiem

Edit: ten bot tyle waży . wypakuj go tam gdzie go pobrałeś i uruchom jako admin

Opublikowano

pobierz go jeszcze raz, to zwykly trainer 1.2 jesli go masz to wystarczy ze go wlaczysz i klikniesz "F9" ktory odpowiada za auto finish.

Back to BF3...

Opublikowano

Właśnie pobrałem z innego źródła i mam to samo nie wiem jakim cudem, ale mi nie działa i wyskakuje wciąż, że ten plik ma wirusy może to przez mojego antivira (AVG) nie wiem ^ ^

Opublikowano

Właśnie pobrałem z innego źródła i mam to samo nie wiem jakim cudem, ale mi nie działa i wyskakuje wciąż, że ten plik ma wirusy może to przez mojego antivira (AVG) nie wiem ^ ^

Zmień sobie na ESET Smart Security 5

Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc, ale już dzisiaj nie mam na to siły za 2 dni i tak mi AVG wygasa więc zaopatrze się w jakiegoś innego Antivira.

Opublikowano

Bot super ;P tym ktorym po kilku wyscigach wyskakuje ramka z grafiki promonuje zmienic w FTW QR BOCIE Daley1 na 24000, Daley2 400, Daley3 400, Daley4 400, Daley5 8000, te liczby to czas po jakim ma kliknac w odpowiednie miejsce, wiec jezeli ktos ma lagi czy cos to trzeba te liczby zwiekszyc, jezeli to nie pomoze to mozna zwiekszyc jeszcze 2x

To pomaga na dłuższa metę wiem bo sam mi nawet po 10min świrował bot a ustawiłem tak jak wyżej i leciał 3h aż gra się ścięła jeździć mogłem ale nie mogłem nic kliknąć pisało tylko Gotowy albo coś w tym stylu i restart gry trzeba było zrobić ;p

A tak wgl to słabo dropi w trybie "jeden gracz" ;(( ponad 4h bota i nic ciekawego ;/

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

pobrałem bota i trainera włączyłem gre uruchomiłem bota telepotrowałem się do sprintu, włączyłem trainera i wyścig wyskoczyła mi grafika w opcjach, wyłączylem ją i bot włączył wyścig i wyszedł z niego i robił tak coągle przez 5 min. nic mi nie wpływało na konto !! co się dzieje ??

Opublikowano

pobrałem bota i trainera włączyłem gre uruchomiłem bota telepotrowałem się do sprintu, włączyłem trainera i wyścig wyskoczyła mi grafika w opcjach, wyłączylem ją i bot włączył wyścig i wyszedł z niego i robił tak coągle przez 5 min. nic mi nie wpływało na konto !! co się dzieje ??

To normalne, czytaj co pisal kolega u gory. Po boceniu nie widac pieniedzy dopoki nie odnowisz samochodu lub przelogujesz kierowce.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

dobra dzięki masz lajka a jak wyłącze nfsw to też mi będzie nabijał ??

A jak moze dzialac program gdy wylaczysz plik bez ktorego w ogole sie nie wlaczy?

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Dziś wpadło:

12 kół;

16 szyb;

5 neonów;

6 rejestracji (niestety ciągle nie ta której szukam)

5 pak obniżający 3 (kilka 1 i 2)

do tego kupa szajsowatych części o których nie warto pisać sam szrot.

p.s. nie pytajcie ile działął bocik, długo <_<

eRmailBanner2.png

Opublikowano

A mi nie działa zbyt długo, mój rekord to 20 wyścigów, później wywala nfs'a albo bluescreen. Tak czy siak działa, wina jest gdzieś u mnie z kompem :/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dziś wpadło:

12 kół;

16 szyb;

5 neonów;

6 rejestracji (niestety ciągle nie ta której szukam)

5 pak obniżający 3 (kilka 1 i 2)

do tego kupa szajsowatych części o których nie warto pisać sam szrot.

p.s. nie pytajcie ile działął bocik, długo <_<

ja od rana 5 sztuk neonow, okolo 4 pary felg 20' 21' loweringow z 20 i smieci

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...