Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] FTW - ALL IN ONE 06/09/2012r.

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to nowy trainer po najnowszej aktualizacji.

1 przyciskiem włączamy takie funkcje jak:

INFO:

1. Włącz grę - zaloguj - wejdź do gry.

2. Włącz hacka i naciśnij TAB.

3. Ciesz się grą i daj mi lika ;]

Download:

http://www63.zippyshare.com/v/84101997/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/file/7e02ecbe16599a3cb29792a2ae84d2ad7aa46f67d75d7f6cb786cbf3713153dd/analysis/

Opublikowano

taki offtop sory, ale nie chce zakładac nowego do 5.400 boost, rtx, bmw m1 procar czy porshe 997 gt2, dodam ze bmw najbardziej mi pasuje, prosze o odp auta i biore je xD

nie mam zadnych czesci i modfikatorow wiec auto na czysto ze sklepu

Opublikowano

@2xup ty juz taki zabawny nie badz ;p ja pytam powaznie ... A like dodalem bo wiem ze to dziala bo jest od goscia ktory wrzuca tylko sprawdzone a nie tak jak nie którzy

Opublikowano

@up ja rowniez :D dobrze ze sprawdzilem czy aby na pewno dobrze dziala ten hack, coz jest GMZ pod te aktualizacje ale musze zweryfikowac e-mail a od 30 min nic nie przychodzi :P

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

ta kasy leci po 1k a czesci watpie, repka tak malo ze o jezu, a tobie zalicza ze skonczyles na 8 miejscu :P

Jesli w 2 min zarobisz wiecej niz 4k to spoko :P Bot wtedy bedzie nieoplacalny.

Opublikowano

To za co dałeś lika

śmiech

Po tej odpowiedzi widać że użytkownik pobrał i używa tylko pyta co z tego jest najlepsze - czytajcie ze zrozumieniem tak na przyszłość. Moim zdaniem pomocny jest TH - treasure hunter - pokazuje diamenty.

autofinish nie dziala jak cos :P

Nie działa albo nie umiesz używać i nie wiesz na jakiej zasadnie i w jakich okolicznościach działa?

Opublikowano

Nie wiem czemu tak sie dzieje, ale po wlaczeniu hacka i wejsciu w poscig niby konczymy zgubieniem, a jednak kase nam zabiera jak po złapaniu. :/. Nie łapie :/.

Wiecie o co chodzi?

Opublikowano

Nie działa albo nie umiesz używać i nie wiesz na jakiej zasadnie i w jakich okolicznościach działa?

taa najwyrazniej to ty nie umiesz tego uzywac, wchodze do gry, wybieram jakis sprint pod sp, wlasiciwie to bot, wychodiz z wyscigu i wyscig zalicza jako przegrany, mam teraz trainer od GMZ na najnowszym update i jakos dziala wszystko...

24521_8.png

Opublikowano

taa najwyrazniej to ty nie umiesz tego uzywac, wchodze do gry, wybieram jakis sprint pod sp, wlasiciwie to bot, wychodiz z wyscigu i wyscig zalicza jako przegrany, mam teraz trainer od GMZ na najnowszym update i jakos dziala wszystko...

A widziałeś gdzieś tu żeby było napisane że ten hack współpracuje z botem?

Opublikowano

czy ty inteligencie wiesz jak dziala auto finish ? najwyrazniej nie....

@ edit

ten bot to to samo co tasker, macro itd, klika tam gdzie musi i tyle -.-" + taki ze dziala w tle i nie uzywa kursora...

24521_8.png

Opublikowano

@UP Ale mi to nowość - po co ten spam? Jestem na bieżąco z najnowszymi informacjami na temat nfsw i ty mnie lepiej nie pouczaj - dodałem trainer i jak nie chcesz to go nie używaj, ja cie nie zmuszam.

Opublikowano

poinformowalem tylko ze autofinish nie dziala w nim a ty spinasz dupe bo lajkow nie bedziesz mial czy jak ? >.<

ok ok dobrze napisałeś i ok - koniec - tak? - a co do lików - to daje ten, który mu się ten program przydaje - ja nikogo do niczego nie zmuszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...