Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dziwne, w koncu jedzie single mozna sprobowac na multi sprint jakis ustawic bot drivera itd perfect handlinga czy cos zeby lepiej jechal, auta najlepiej z najnizszej klasy zeby w miare ten bot driver ogarnial, albo nawet poscig powinien dzialac, gdyby wlaczyc tank moda itd :D

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Dropi tyle samo co podczas normalnej jazdy "singla", czasem jeżdząc "multi" tez przez godzine nie dropnie wizual tylko dopałki lecą tutaj tak samo jest.

W 3h 5 czesci (uliczne tylko)

12 wizual (szyby, neony, rejestracje, felgi),

po kilkadziesiąt dopałek( nitro, katapulta itd)

tak że zależy od farta.

Najlepiej spisz sobie wszystko co masz i później sprawdz dokładnie.

@

Działa też na wyścigach TOR nie tylko na SPRINT

eRmailBanner2.png

Opublikowano

No co ja mam zrobić? zamiast klikać w singla klika mi w grafike -.- szału można dostać, okienka przesuwałem i dupa

Opublikowano

Ta teraz tylko ludzie będą mieli 1k wyścigów priv i jak ktoś to sprawdzi w logach to już podstawy do banowania więc tak dla upewnienia radzę wam uważać i nie używac tego jak RTDbotaa

Opublikowano

Bot super ;P tym ktorym po kilku wyscigach wyskakuje ramka z grafiki promonuje zmienic w FTW QR BOCIE Daley1 na 24000, Daley2 400, Daley3 400, Daley4 400, Daley5 8000, te liczby to czas po jakim ma kliknac w odpowiednie miejsce, wiec jezeli ktos ma lagi czy cos to trzeba te liczby zwiekszyc, jezeli to nie pomoze to mozna zwiekszyc jeszcze 2x

Opublikowano

Wszystko ok działa......ale....

Dodaj skany bo inaczej close a do tego to nie jest Twój sposób przez Ciebie wymyślony tylko innego autora bo widziałem juz kilka tematów z tym.

SPOSOB JEST MOJ AUTORSKI BO NIKT O TYM DOTYCHCZAS NIE POMYSLAL, ZEBY ODPALIC TE DWA BOTY, WIEC O CZYM TY MOWISZ? ZAMYKAJ JAK CHCESZ MAM W TO WBITE

Dropi tyle samo co podczas normalnej jazdy "singla", czasem jeżdząc "multi" tez przez godzine nie dropnie wizual tylko dopałki lecą tutaj tak samo jest.

tak że zależy od farta.

@

Wiem dodalem juz edit :)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

tak że zależy od farta.

@

Jak tobie niby dropi z tego bota wizual???? mi nic nie dropi tylko kasa ......

A miałem go ponad 3 H i nic ... :(

Używasz go na multi czy singl ???

Opublikowano

SPOSOB JEST MOJ AUTORSKI BO NIKT O TYM DOTYCHCZAS NIE POMYSLAL, ZEBY ODPALIC TE DWA BOTY, WIEC O CZYM TY MOWISZ? ZAMYKAJ JAK CHCESZ MAM W TO WBITE

Wiem dodalem juz edit :)

Autorski powiadasz ?

Greetings from FTW. We will be back soon.

Special Version for MPGH

FTW QuickRace Bot [Part Farmer]

This Bot Automatically farms Singleplayer Races

How To?

Start Game (800x600 Window)

Start Bot

Teleport 2 any SP Race

Then you should get something like this:

PRESS [GO]

Happy Part Farming

*Requires "Autofinish" [F9] from GMZ Trainer

Virustotal

VirusScan Jotti

x2n.png

Opublikowano

nie kapuje możesz jaśniej? :)

Przesun okienko z gra 2cm w gore.

Jasniej juz sie nieda.Chyba, ze mam napisac obsluge myszki. :P

Opublikowano

idz tabelka 2CM w góre (tak za pomoca myszki)

Dzięki koleś !! Wkoncu ktoś to normalnie napisał ja jak debil całe okienko przestawiałem nfsa a tu tylk otabelke trzeba było :) Lajk.

x2n.png

Opublikowano

Polecam sobie po takim bocie sprawdzic ilosc wyscigow, wygrane na singe player i ciąg zwyciestw, pewnie macie niezle, co ? xD

Opublikowano

jakby ktos mial problem to zapraszam na gg 8598771. doradze jak wszystko odpalic zeby prawidlowo dzialalo ;p

Opublikowano

Win XP 32-BIT

Działa wszystko, musiałem od nowa włączyć gre i po 10 minutkach 50 tys kasy, niestety 7k poszło na naprawe, tak samo od 1lvl do 6 także działa mniamm :*

Opublikowano

Gorzej jak zaczną logi sprawdzać ...

Ale miejmy nadzieje , że nie xD

Moim zdaniem na tyle kont co jest w grze wyłapanie czegoś takiego graniczy z cudem, poza tym robisz to na "singlu" wię tak naprawde nikomu nie utrudniasz gry, a że sobie dropniesz kaske i kilka części no cóż każdy orze jak może. <_< Szkoda tylko że nic konkretnego nie dropi :(

eRmailBanner2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...