Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zalicza Ci do wygranych bo nie jest włączona opcja AutoFinish.. albo nie działa, może spróbuj tego drugiego bota

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zalicza Ci do wygranych bo nie jest włączona opcja AutoFinish.. albo nie działa, może spróbuj tego drugiego bota

Bot działał 3/4 dnia, sądzisz że byłbym takim pajacem zdolnym zostawić kompa na tak długi czas bez włączonej opcji auto finish?

To nawet i lepiej że zaliczyło mi to do przegranych, bo miałbym tak kosmiczną liczbę ciągu zwycięstw że banik gwarantowany ;)

Opublikowano

Bot działał 3/4 dnia, sądzisz że byłbym takim pajacem zdolnym zostawić kompa na tak długi czas bez włączonej opcji auto finish?

To nawet i lepiej że zaliczyło mi to do przegranych, bo miałbym tak kosmiczną liczbę ciągu zwycięstw że banik gwarantowany ;)

Niewiem ale ja spojrzalem w statystyki po tym poscie i mam przegranych ponad 9 tysiecy wyscigow. Musieli wprowadzic aktualizacje bo wczesniej mialem 5 tysiecy na plusie. Pozdrawiam

Ale pieniadz i tak zbiera wiec wyjebane:)

Znowu inny problem po godzinie/dwóch bot się wyłącza czemu? Jakiś błąd się pojawia.

zmien wartosc ze 100 na na przyklad 8000 i wtedy zamiast przejechac 100 wyscigow przejedzie 8 tysiecy.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Mam pewien problem, mianowicie chodzi o to iż nie dostaję kasy/przedmiotów ani nic.. Jeszcze wczoraj było wszystko ok, czy ktoś ma podobny problem?

Opublikowano

Mam pewien problem, mianowicie chodzi o to iż nie dostaję kasy/przedmiotów ani nic.. Jeszcze wczoraj było wszystko ok, czy ktoś ma podobny problem?

Niewiem mi wszystko smiga.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Niewiem mi wszystko smiga.

Aha to najwyżej jeszcze będę kombinował, usune i sciągne bota od nowa itp. W każdym bądź razie dzięki za odp. bo myślałem ,ze bota wyłączyli czy coś w tym stylu:PP

Opublikowano

Aha to najwyżej jeszcze będę kombinował, usune i sciągne bota od nowa itp. W każdym bądź razie dzięki za odp. bo myślałem ,ze bota wyłączyli czy coś w tym stylu:PP

Sprobuj kolego zmienic kierowce. To wtedy powinny Ci sie wyswietlic pieniadze, i dodatki ktore wygrales:).

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Wyszedł Cancel Update:

http://87.106.73.4/showthread.php?tid=155&pid=1854#pid1854

jednak nie wiem gdzie go wsadzić ;x Nie mogę znaleźć folderu ProgramData

Opublikowano

JEZELI WYJDZIE AKTUALIZACJA BOTOW, TO ONE ZNAJDA SIE W TYM TEMACIE W NOWYCH DOWNLOADACH. WIEC PROSZE O CIERPLIWOSC. MONITORUJE SPRAWE NA BIEZACO. POZDRAWIAM

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

poprzednia wersja mi nie działała, natomiast, ta smiga jak nalezy, siedze sobie na redtubie, a tu mi kase trzepie, polecam

Opublikowano

A ja mam problem. Niby zarabia ale po 2-3 minutach wywala mi gre(crash gry).

tez tak mialem, w tym bocie na ktorym naciskasz opcje "auto finish" dodaj jeszcze ignorestartsync.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

2 wyścigi i gra się tak ścina że nic nie da się nic zrobić na kompie... Probówałem tego ignore start sync ale jest to samo...

Opublikowano

2 wyścigi i gra się tak ścina że nic nie da się nic zrobić na kompie... Probówałem tego ignore start sync ale jest to samo...

Wie ktoś co mam zrobić żeby działało mi normalnie?

Opublikowano

Sądze że jest to problem związany z tym programem, wcześniej też mi się tak działo, a jak zacząłem korzystać z "all in one" od FTW problem znikł, niestety aktualizacja tego programu jeszcze sie nie pojawiła ( z tego co mi wiadomo )

Opublikowano

Sądze że jest to problem związany z tym programem, wcześniej też mi się tak działo, a jak zacząłem korzystać z "all in one" od FTW problem znikł, niestety aktualizacja tego programu jeszcze sie nie pojawiła ( z tego co mi wiadomo )

Rowniez mialem ten problem i zaczelem korzystac z all in one. Teraz niema jeszcze aktualizacji tego programu. Jezeli sie pojawi odrazu bede editowal temat.

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...