Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Cię wywala z gry to pobierz drugiego bota odpalanego Tab'em, mi pomogło. Proszę jednak o pomoc z moim problemem:

Wchodzi mi do wyścigu itp, po prostu samochód stoi w miejscu po czym wychodzi mi z wyścigu i tak w kółko (cały czas). Po za tym okienko full prawo góra.
Opublikowano

Bo oto w tym chodzi bot rozpoczyna wyścig po czym z niego wychodzi ale masz zaliczony jako wygrany i tak w kółko... Wczytaj jeszcze raz kierowce a pokaże Ci sie kasa..

Opublikowano

Dokladnie czytajcie instrukcje znajdujaca sie na pierwszej stronie tematu. Wtedy wszystkie problemy zostana rozwiazane.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

@up dodam jeszcze do tego co napisałeś, że gdy internet jest obciążony należy w bocie podwoić każdą wartość,

tak, że jak jest 12000 to ma być 24000, jak jest 200 to ma być 400, jak jest 4000 to ma być 8000

dzięki temu, może będzie trochę wolniej klikał, ale nie będzie wchodził w grafikę...

­Keelah se'lai

Opublikowano

@up dodam jeszcze do tego co napisałeś, że gdy internet jest obciążony należy w bocie podwoić każdą wartość,

tak, że jak jest 12000 to ma być 24000, jak jest 200 to ma być 400, jak jest 4000 to ma być 8000

dzięki temu, może będzie trochę wolniej klikał, ale nie będzie wchodził w grafikę...

W dziesiejszych czasach 10mb jest za 50 zl wiec mysle ze to nikomu nie bedzie potrzebne.

Ale uprzejmie prosze. Dodalem edit, w ktorym zamiescilem Twoj cytat. Pozdrawiam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

ja mam 8 mb, ale ja mam tak:

nfs-w z botem,

3 przeglądarki

i gram w btf heroes :P

więc lekko muli czasami i

może wejść w grafikę

­Keelah se'lai

Opublikowano

Wchodzi do grafiki przez to, że gra troszkę muli i program klika trochę za wcześnie. Rozwiązaniem jest wejście w zakładkę "Delay" (opóźnienie) i zmiana wybranych wartości (każdy 1000 to jedna sekunda):

a ) delay 1 - opóźnienie pomiędzy kliknięciem "singleplayer", a "menu" na początku wyścigu

b ) delay 2 - pomiędzy "menu" a kliknięciem "wyjdź z wyścigu"

c ) delay 3 - czas po jakim potwierdza wyjście z wyścigu

d ) delay 4 - opóźnienie do kolejnego wyścigu

opcjonalnie "delay 5" określa czas po jakim wyskoczy komunikat, że się zmęczył.

Proponuje na początek zwiększyć wartości 2, 3 i 4 z 200 do 250, a jak nie pomoże to więcej ale bez przesady bo bot będzie inaczej mało efektywny ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

ja mam 8 mb, ale ja mam tak:

nfs-w z botem,

3 przeglądarki

i gram w btf heroes :P

więc lekko muli czasami i

może wejść w grafikę

Rowniez mam odpalonych pare programow. Lecz u Ciebie zapewne 3 przegladarki [Ktore sa zbedne] Mula komputer, proponuje odpalac nowe karty. :)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

nie... nie są zbędne :D potrzebuję ich, bo 1 przeglądarkę zajmuje BTF, na drugiej jestem na mpc, a na 3 chodzę po internecie...

ale w sumie, to mógłbym mieć 2 przeglądarki odpalone... i tak na jedno wychodzi jedna

w te, czy w te różnicy nie robi :P

@Edit

Nie będę robił nowego tematu bo spam się zrobi...

@Down

Jak mam BF H załączone na chromie, to chrom "blokuje" mi się

i wygodniej jest mi kliknąć na pasku inną przeglądarkę i przeglądać

internet bez ograniczeń... a co do RAM'u, to nie przejmuj się..

Pociągnął bym 20 przeglądarek :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

@up

OMG co za problem aby odpalić BF H siedzieć na mpc i na necie w jednej przeglądarce ?!

Wystarczy otworzyć nowe karty .....

I różnica jest duża pod względem z użycia Pamięci RAM i procesora....

Ja mam 25mb/s i mi sie czasami tez zdarzy ze wejdzie w grafe....

Opublikowano

nie... nie są zbędne :D potrzebuję ich, bo 1 przeglądarkę zajmuje BTF, na drugiej jestem na mpc, a na 3 chodzę po internecie...

ale w sumie, to mógłbym mieć 2 przeglądarki odpalone... i tak na jedno wychodzi jedna

w te, czy w te różnicy nie robi :P

Ja w jednej przegladarce odpalam, billard, mpc, facebook etc. Moge odpalic 20 stron, a ty bys musial odpalic 20 przegladarek. A zuzycie procesora jest takie samo jakbym posiadal odpalona tylko jedna strone internetowa.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Ze swojej strony w czasach polecam zmienić tylko 4000 na 1000, dużo skraca czas czekania nawet na zmulonym necie ! Reszta standard albo 100-500 więcej (mam pozmieniane 200 na 250 a 10000 czy tam 12000 na 12500) bot działa wyśmienicie, 10x Like dla tego pana !

Opublikowano

ustawiłeś okienko 800x600?