Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Sam syf z deka dropi i tyle , dobrze że mam 2x igc na 10dni to kasy więcej leci ^^

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no a mi przed prawie 4 h nic nie wydropiło (ani mechaniczne ani wizualne) ale kasa leci coś mam nie tak czy co ??

Ile moge wyscigow wygrac na tym bocie zeby sie nie skapneli? i co oni widza w tych logach

jak sie najezdzisz botem to wejdz w wyścig i przegraj aby zniszczyć serie zwycięstw... wtedy mała szansa ze cb sprawdzą... ;D

Opublikowano

100 wyścigów u mnie = jeden neon i jeden pakiet obnizający. trochę mało ale jak by tak ustawił 10000.... tylko że już mam ponad 150+ wygranych wyścigów i zero przegranych.... tak więc chyba kilka przegram specjalnie xD

Opublikowano

Jak narazie jest to jedyny sposob ktory wymyslilem samemu laczac dwa boty i dwie inne funkcje. Zbiera wszystko co leci z wyscigu typu Jeden gracz, mi dropnal w noc 10 sztuk kol od 17' do 21', 4 szyby, 3 lowering kity, 7 czesci do tuningu osiagow, i okolo 4 mlny kasy

TY TEGO NIE YWMYŚLIŁEŚ! TO JUŻ DAWNO BYŁO NA ELITEPVP I MPGH!

Opublikowano

to dlaczego tego tu nie wstawiłeś.... -.- WCZEŚNIEJ.

ja miałem to wrzucić tylko nie mogłem ściągnąć bota z tamtej strony czy działa ;/

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

TY TEGO NIE YWMYŚLIŁEŚ! TO JUŻ DAWNO BYŁO NA ELITEPVP I MPGH!

IDIOTO BOTY NIE SA MOJE, MOJ JEST PATENT NA TO ZEBY POLACZYC DWA BOTY W JEDNA CALOSC I ROBIC NA NIM KASE, A SCIAGNELEM BOTA Z DARK TEAMU, ZRESZTA NIE BEDE Z TOBA KONWERSOWAL SZCZENIAKU

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

IDIOTO BOTY NIE SA MOJE, MOJ JEST PATENT NA TO ZEBY POLACZYC DWA BOTY W JEDNA CALOSC I ROBIC NA NIM KASE, A SCIAGNELEM BOTA Z DARK TEAMU, ZRESZTA NIE BEDE Z TOBA KONWERSOWAL SZCZENIAKU

To nie jest twój patent od tego zacznijmy ty go tutaj tylko napisałeś .

x2n.png

Opublikowano

To nie jest twój patent od tego zacznijmy ty go tutaj tylko napisałeś .

wiesz co oznacza slowo patent? wymyslenie polaczenia dwoch botow w jedna calosc i zrobienie z tego kasy, zreszta niemam ochoty sie z wami klocic.

od wczoraj z lota mam to

26013916.png

Uploaded with ImageShack.us

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

ej może ja jakiś zły wyścig robię bo mało mi leci tych części.... kto jest zadowolony z dropu w krótkim czasie niech poda jaki wyścig ustawił !!!

Edit: sam zrobiłem 30 wyścigów reszta bot jak widać na sygnaturce czyli 270 wyścigów na bocie i 2x pakiet obnizający i jeden neon....... troche mało

Opublikowano

wiesz co oznacza slowo patent? wymyslenie polaczenia dwoch botow w jedna calosc i zrobienie z tego kasy, zreszta niemam ochoty sie z wami klocic.

od wczoraj z lota mam to

26013916.png

Uploaded with ImageShack.us

Haha jaki pulpit zaje*** :D

A co do up. to wszędzie jest losowo :) Zależy od farta .

x2n.png

Opublikowano

Haha jaki pulpit zaje*** :D

A co do up. to wszędzie jest losowo :) Zależy od farta .

pulpit brata nie moj, ja mam inny komputer

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Słuchajcie mam poważny problem.

Niby pisaliście jak go rozwiązać, ale mi się nie udaje

Gdy włączam wszystko idealnie to BOT zamiast klikać w wyścig klika w opcje " Grafika "

chciałbym by bot włączał mi wyścig, a nie opcje grafikę.

Mógłby ktoś mi krok po kroku wyjaśnił jak to zrobić

Opublikowano

też tak macie? właśnie obserwowałem jak bot expi już ponad pół godziny NAGLE ZŁAPAŁ FOCHA WSZEDŁ W OPCJE GRAFIKA I DUPA.... I JAK TU GO ZOSTAWIĆ SAMEGO NA DŁUŻSZY CZAS????? zaznaczam że to było dopiero po 30min gry .

Opublikowano

Słuchajcie mam poważny problem.

Niby pisaliście jak go rozwiązać, ale mi się nie udaje

Gdy włączam wszystko idealnie to BOT zamiast klikać w wyścig klika w opcje " Grafika "

chciałbym by bot włączał mi wyścig, a nie opcje grafikę.

Mógłby ktoś mi krok po kroku wyjaśnił jak to zrobić

Kolego oto Twoja wypowiedz z przed kilku dni :

"Za przeproszeniem

pierd&&&&&olenie o szopenie

bez hacków nie umiecie ?

Ogar ...

Do zamknięcia

Za przeproszeniem

bez hacków nie umiecie ?

Ogar ...

Do zamknięcia"

A teraz prosisz o instrukcje do bocenia kasy widzę tu jakąś niekonsekwencje.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

też tak macie? właśnie obserwowałem jak bot expi już ponad pół godziny NAGLE ZŁAPAŁ FOCHA WSZEDŁ W OPCJE GRAFIKA I DUPA.... I JAK TU GO ZOSTAWIĆ SAMEGO NA DŁUŻSZY CZAS????? zaznaczam że to było dopiero po 30min gry .

JA TEŻ MAM Z TYM PROBLEM NA DŁUŻSZĄ METĘ

Kolego oto Twoja wypowiedz z przed kilku dni :

"Za przeproszeniem

bez hacków nie umiecie ?

Ogar ...

Do zamknięcia

Za przeproszeniem

bez hacków nie umiecie ?

Ogar ...

Do zamknięcia"

A teraz prosisz o instrukcje do bocenia kasy widzę tu jakąś niekonsekwencje.

W końcu to jest forum o hackach, każdy może zbłądzić ;]

Opublikowano

Okna sie nie minimalizuje ani nie przeciaga, mi bot chodzi od 8 rano i wszystko smiga. Pozdrawiam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

CHYBA ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE - WPŁYW MAJA KLAWISZE JAKICH UŻYWAMY PODCZAS NP. PRZEGLĄDANIA STRON NP. F5 ODŚWIEŻANIE W TEN SPOSÓB AUTO SAMO JEDZIE "DrunkDriver" INNE KLAWISZE TEŻ MAJĄ WPŁYW NA DZIAŁANIE BOTA - BOT POTRZEBUJE CAŁKOWITEGO SPOKOJU NIC NIE MOŻNA PODCZAS JEGO PRACY ROBIĆ BO INACZEJ ZWARIUJE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...