Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVAST bo mi tez go wykrywa ale ja mam wyjebane i nic się jakoś z kompem nie dzieje złego więc wiecie.......

nic z kompem sie nie dzieje, no ale kaska rosnie z wygranych wysciow?

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego masz ode mnie plusa za poradnik, poradnik ładnie napisany, kolorowy. Łap plusa i zachęcam do robienia nowych poradników.

Plusa daj jutro ( limit )

Opublikowano

Mam problem mianowicie. nie dostaje kasy ani expa po wygranym wyscigu, nic w liczniku sie nie zmienia, po zmianie kierownicy tez nic, jestem już 3 osobą która ma ten problem

Opublikowano

@UP

A jakiego trainera używasz? Tylko tego QR? On już coś się chrzani, bez GMZ Trainera.

Ja osobiście używam od Angela i działa jak natura chciała. U mnie był ten sam problem, ale po chwili się rozwiązało. W moim przypadku problem stanowiło to, że opcje trainera włączam za szybko :-)

Ja czasem pisze że mam 0 expa i 0 kasy za wyścig, ale akceptuje, patrzę ale kasa i exp podskakują. Może tobie rzeczywiście wykryli hacka i zablokowali? Nie wiem :P

19213409148996403135.png

AwEsOmE

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

niemam skanow bo to nie moje programy, ale dziala w 100 procentach sam mi boci wlasnie pieniazki:), a pliki sa czyste ESET NOD32 nic mi nie wykryl

Mi przy tym 2 trojana geny wykryl
Opublikowano

Mi przy tym 2 trojana geny wykryl

To fajnie. Zsynchronizuj datę na komputerze ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

W czasie gry występuje prolem z jednym urochomieniem tego pliczku-NFSW_12.09.2012=błąd ,,Unsupported version!'' po czym wylącza mi szybko gre o co chodzi?

12.gif

Jeżeli ci pomogłem kliknij w przycisk +

Opublikowano

W czasie gry występuje prolem z jednym urochomieniem tego pliczku-NFSW_12.09.2012=błąd ,,Unsupported version!'' po czym wylącza mi szybko gre o co chodzi?

Proszę, czytaj posty , dopiero co pisałem, żeby kolega patrzył na daty, to jest z września. Aktualnie jest kilka działających sposobów, zajrzyj: http://www.mpcforum.pl/topic/778346-spis-trainery-hacki-boty/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Proszę, czytaj posty , dopiero co pisałem, żeby kolega patrzył na daty, to jest z września. Aktualnie jest kilka działających sposobów, zajrzyj: http://www.mpcforum....ery-hacki-boty/

Okej mój błąd już wszystko działa :]

12.gif

Jeżeli ci pomogłem kliknij w przycisk +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...