Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autofinish juz działa tylko bot mi cos nie działa poprawnie bo zamiast wchodzic i wychodzic z wyścigów to mi w liste znajomych wchodzi, co może byc nie tak??

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autofinish juz działa tylko bot mi cos nie działa poprawnie bo zamiast wchodzic i wychodzic z wyścigów to mi w liste znajomych wchodzi, co może byc nie tak??

Rozdzielczosc 800 na 600, okno zle ustawione lub okienko gdzie sie klika mozesz miec w zlym miejscu. Musi byc w prawym MPCym rogu [Te male okno gdzie wybierasz jaki chcesz wyscig]

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Mi 'niby' działa auto-finish ale nie widzę różnicy nabijającej się kaski oraz expa...

Jak z resetujesz gre to zauwazysz. Pozdro

xfz40l.jpg

Opublikowano

A ja mam problem bo cały czas wyskakuje mi 'opcja grafiki'... Nie wiem co mam zrobić by cały czas mi 'bociło'...

//okej, kaske niby zbiera ale EXP'a nic...

Opublikowano

Jezeli wchodzi w grafike to znaczy ze masz zle poustawiane okna. Okno od wyscigow te po prawej przeciagnij na maxa na prawo. Jak to nie pomoze to zresetuj program

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

a mi zacina sie cała gra co z tym zrobić?

Sciagnij tego bota co aktywuje sie wszystko [tab] mi tez sie scinalo gdy uzywalem normalnego

Wszystko działa tylko ze teraz zalicza wyścigi jako przegrane.. ;/

bo nie uaktywniles opcji auto quit

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Już wszystko działa ;) Wcześniej mi zaliczało wyścigi jako przegrane bo używałem tego bota co sie włacza tabem a on nie działa.. jak włączyłem tego NFSW_06.09.2012 [F9] wszystko jest cacy xD

Opublikowano

Witam u mnie działa wszystko tylko jest problem ze zrobi tak z 2 razy i zacina mi się gra macie jakiś pomysł co zrobić ?

Kolego klania sie nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem. Przejdz do strony pierwszej i przeczytaj co masz zrobic jezeli zacina Ci sie gra. :)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

dziwne bo opcja AutoFinish (F9) przestała mi działać mam ją włączoną ,ale nie działa bot nie wychodzi z wyscigu ,wszystkie inne dzialaja ... mial ktos cos takiego ?

hmmm nie wiem co to było ale juz normalnie mi działa

Feel the beat!

Opublikowano

dziwne bo opcja AutoFinish (F9) przestała mi działać mam ją włączoną ,ale nie działa bot nie wychodzi z wyscigu ,wszystkie inne dzialaja ... mial ktos cos takiego ?

hmmm nie wiem co to było ale juz normalnie mi działa

opcja auto finish nie wychodzi z wyscigu. Tylko gdy masz wlaczonego ftw qr bota, wtedy dostajesz siano za wyjscie. A wychodzi ftw qr bot, nie ftw trainer.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

opcja auto finish nie wychodzi z wyscigu. Tylko gdy masz wlaczonego ftw qr bota, wtedy dostajesz siano za wyjscie. A wychodzi ftw qr bot, nie ftw trainer.

A co jeśli nie wychodzi? Zrobiłem tak jak w opisie i po 19 minutach dalej stoi tak jak stał ^_^

Co zrobiłem nie tak?

84250316.jpg

userbar815800.gif

ŻAL - Słysząc te słowo z czyichś ust... pierdolę już dalszą konwersacje -.-

09.07.2010 - Mój pierwszy ban

Opublikowano

A co jeśli nie wychodzi? Zrobiłem tak jak w opisie i po 19 minutach dalej stoi tak jak stał ^_^

Co zrobiłem nie tak?

Jezeli stoi i nie wszedl ani razu w wyscig to nie nacisneles GO.

Jezeli stoi i wchodzi w grafike, to musisz przesunac okno wyscigow max prawy MPCy rog.

Jezeli stoi i nic nie pomoze to wlacz od nowa nfs, i zrob jak w instrukcji.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

mi teraz cos sie zrobiło że zamiast wychodzić z wyścigu to wchodzi w znajomych.

nie przeczytales dokladnie calego postu ktory zaczal temat, wyraznie pisze gdy ci nie dziala sprobuj przesunac okno nfsw.

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...