Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem oco chodzi ale pisze, ze bot sie zmeczyl co mam zrobić bo jak zostawie na noc to on sie wylaczy?

_______________________________________________________________________________________________

Thx działa.

Opublikowano

Obok GO w bocie masz liczbę. Ta liczba to ilość wyścigów które bot ma rozegrać. Wystarczy że wpiszesz większą liczbę i problem z głowy.

Opublikowano

Niewiem oco chodzi ale pisze, ze bot sie zmeczyl co mam zrobić bo jak zostawie na noc to on sie wylaczy?

zmien z wartosci 100 na 999999

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Działa :) Serdeczne dzięki !

@Edit

Już nie :( Mam ustawioną grafikę 800/600 , okienkowe , robię tak jak w instrukcji , ale kiedy jestem na wyścigu grafika włącza się i wyłącza i zmienia się na tryb pełnoekranowy (chociaż gra zostaje w trybie okienkowym) . Pomocy !

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Hmm, a próbowałeś przesuwać okienko z grą i FTW? Miałem identyczny problem, jednak po wyśrodkowaniu okienka NFS-a i Przesunięciu bota aby lekko wystawał problem zniknął.

Opublikowano

Działa :) Serdeczne dzięki !

@Edit

Już nie :( Mam ustawioną grafikę 800/600 , okienkowe , robię tak jak w instrukcji , ale kiedy jestem na wyścigu grafika włącza się i wyłącza i zmienia się na tryb pełnoekranowy (chociaż gra zostaje w trybie okienkowym) . Pomocy !

Poprostu zresetuj od nowa wszystko i nie minimalizuj okna z nfs tylko zostawiaj otwarte

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

A mi niby działało, po ustawieniu 4 razy nabiło kasę, zostawiłem potem na 2h i nic, ani grosza więcej... Coś jest nie tak z tym, czyżby nowy patch?

Opublikowano

A mi niby działało, po ustawieniu 4 razy nabiło kasę, zostawiłem potem na 2h i nic, ani grosza więcej... Coś jest nie tak z tym, czyżby nowy patch?

w niektórych wyścigach co ustawiam bota to jest czasami droga przechylona i jest spadek i w niej tak po woli nam auto zjedzie po kilka CM aż wyleci nie wymyśliłem sobie tego od tak ale tak jest na innych trasach co jest droga prosta nie ma problemów
Opublikowano

Dobra , wszytko działa , okazało się że miałem włączone dwa boty na raz -.- . Sorry za kłopot.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Haj, mi natomiast nie działa nfsw 31.08.12 gdy chcę rozpakować lub po prostu uruchomić bota, wyskakuje mi komunikat '' Process not found ''

zapodacie mi takiego samego haxa, żeby działał ?

widziałem gdzieś że padło tutaj słowo patch.. co to ? dzięki temu bot bedzie działał ? jak tak to skąd wziąść to ? a jak nie to co to robi. dziękówka

Lageria_Banner2..png

Już wkrótce! :) 

Opublikowano

Patch to uaktualnienie gry które zazwyczaj eliminuje boty. W mojej sygnaturce masz pliki do pobrania działają na 100%, jak rozpakowujesz i uruchamiasz boty wyłącz antywira bo czasem inaczej sie nie da.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Tia, jest git.. ale jeszcze nie do końca, rozdzielczość włączyłem -> bot numer 1 ON -> bot numer 2 ON -> teleport ZROBIONY -> przycisk '' GO '' no zrobilem- >( klikam przycisk GO a ten już startuje mi wyscigi -.-, nie klikłem nawet na drugim bocie F9 olałem to i robie dalej ) -> nacisnąć single player - nie nacisnąłem ponieważ już wyscigi mi startują -> opcja f9 w drugim bocie - NO OK, zrobiłem.

No i, klika mi wyścigi w sumie wszystko dobrze co 10s kolejny wyścig i wyłacza i włacza, chyba ma tak być.. tylko że nic nie dostaje.. nic hm ? LAJKA dam ;)

Lageria_Banner2..png

Już wkrótce! :) 

Opublikowano

Po kilku wyścigach wejdz do garażu i zmien kierowce, wtedy dostaniesz kase i to co dropnie z kart. Lepij jest robić to w takiej kolejności:

1. zmiana rozdzielczości 800x600 tryb okienkowy. (przesuń okno wyboru trybu wyścigu max prawa góra)

2. odpal oba boty.

3. teleport do wyścigu ( nic nie wybierasz, samo ruszy za chwile)

4. odpal F9 ( nfsw_31.08.2012 na bocie powinno się podświetlić na czerwono)

5. odpal GO ( FTW QR BOT V21903114202 możesz zmienić ilość wyścigów)

6. po zakończeniu wyścigów wejdz do garażu i zmień kierowce.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

uzywał bym lecz, boje sie troche, bo wydałem kase na te gre, ze mogą zbanować, chodz przecież, bez dowodów nie zbanuja, są te niby ciąg wygranych wyscigów, ale przeciez bez bota tez moglem tak, moze jestem kozak i tylko wygrywam xD.

Opublikowano

uzywał bym lecz, boje sie troche, bo wydałem kase na te gre, ze mogą zbanować, chodz przecież, bez dowodów nie zbanuja, są te niby ciąg wygranych wyscigów, ale przeciez bez bota tez moglem tak, moze jestem kozak i tylko wygrywam xD.

ja juz z 30 na 50 lvl wbilem tym chackiem i nic sie nie dosrali, wiec luzno

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...