Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku powinieneś sam wybrać typ wyścigu, przynajmniej ja tak mam. Najpierw sam wybieram a później jużauto leci. BTW przydałby się jakiś auto repair jest może coś takiego ^^ ?

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz działa chodziło o ustawienie okienek na ekranie gry w bocie są podane współżędne na ekranie(a raczej w oknie) i przesunięcie okna powodowało włączanie niewłaściwej opcji.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Juz działa chodziło o ustawienie okienek na ekranie gry w bocie są podane współżędne na ekranie(a raczej w oknie) i przesunięcie okna powodowało włączanie niewłaściwej opcji.

jezeli ruszales okienkiem to chyba logiczne ze nie kliknie, widzisz sam sie korygujesz, Pozdrawiam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Wszyscy, którzy mają problem z botem gdzie włącza ustawienia grafiki i prywatny wyścig - należy przesunąć okienko trochę wyżej z wyborem typu wyścigu bo bot klika ciągle w jedno miejsce a okienko z przyciskiem 1 gracz musi być na tym miejscy gdzie klika, w moim przypadku było to na prywatnym ale przesunąłem trochę do góry i działa.

Opublikowano

Nie wiem czy tak ma być ale ...

- AutoFinish działa tak że po chwili daje "Quit event"?

- Kasa ani rep mi nie lecą ... fail , rep leci , kasa pewnie będzie po zmianie kierowcy .

Wszystko działa pięknie . :)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Jak narazie jest to jedyny sposob ktory wymyslilem samemu laczac dwa boty i dwie inne funkcje. Zbiera wszystko co leci z wyscigu typu Jeden gracz, mi dropnal w noc 10 sztuk kol od 17' do 21', 4 szyby, 3 lowering kity, 7 czesci do tuningu osiagow, i okolo 4 mlny kasy

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

co z tego że 7 części do osiągu jak to napewno były same Uliczne ;x

Szkoda troche że nie leca lepsze części no ale trudno,lepsze to niz nic

Kolego dopoki nie wykryja nic nowego to jest jedyny sposob zeby zarobic pieniadze bez wysilku

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Ciekawe czy sam wymyśliłeś czy spojrzałeś na elitepvpers bo taki sam hack był dodany wczoraj o 14:53

Opublikowano

Ciekawe czy sam wymyśliłeś czy spojrzałeś na elitepvpers bo taki sam hack był dodany wczoraj o 14:53

nie, chacka sciagnelem z darkteam forum. A pomysl wymyslilem samemu, pierw szukalem tego by sam jezdzil wyscigi potem zauwazylem opcje auto finish i tak to jakos sie skleilo

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Nie działa mi, otwieram w okienku, 800/600 a bot wchodzi do wyścigu i zaraz wychodzi, nawet nie rusza z miejsca. Używam oczywiście obu botów, nie wiem co robię źle...

Opublikowano

działa Ci bo on ma tak działać później wyłaczysz bota i zmien kierowce i masz kase i respa

a tak ps to za wygrany wyscig dostaje sie 1000 igc i okolo 500 respa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...