Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam jeszcze inny problem. Na poczatku zacinalo mi gre po 3-4 wyscigach. Poradzilem sobie z tym, lecz od wczoraj mam kolejny problem. Po pewnym czasie (okolo 15-20 minut) wyskakuje mi blad i przestaje bocic. Po kliknieciu Ok, daje mnie na strone fuck-the-world a bot sie wylacza. Gra sie nie zacina i wgl. Wie ktos czym to jest spowodowane ?

Opublikowano

Pewnie nacisnałes 0 ten nowy bot ma taką funkcje że jak naciśniesz [zero] na klawiaturze to Cie wywala do oficjalnej strony FTW.. Troche to uciążliwe ;/

Opublikowano

Pewnie nacisnałes 0 ten nowy bot ma taką funkcje że jak naciśniesz [zero] na klawiaturze to Cie wywala do oficjalnej strony FTW.. Troche to uciążliwe ;/

Ni chu... Nawet jak leże na łóżku i nic nie ruszam kompa to sie tak dzieje po kilkunastu minutach.

PS. Szukam ogarnietego czitera 20+ lvl do wspólnej gry.(mam 14 lat ). Od piatku wbiłem juz 28 lvl, od 10.

Opublikowano

jak zwiekszyc ilosc wyscigow np z tych "100" na wiecej? bo jak wlaczam bota i tam chce zmienic to pisze "Opening FTW website.." Otwiera mi ta strona FTW weic jak to zmienic?

Opublikowano

Pierwsza pozycja to ilość wyścigów.

0 jest klawiszem odpalającym ich stronę, więc trzeba sobie skopiować "0" i potem Ctrl+V, np. 5 Ctrl+V Ctrl+V

1389638202-U295319.png

Opublikowano

bocik hula jak należy ale mam prblem z drugim plikiem wyskakuje mi error "brak odmowy dostepu" ktos wie co na to zaradzić ?

no i drugie pytanie czy na samym bocie tez można sobie pośmigać w sensie czy to bezpieczne jest :ninja:

@EDIT:

A jednak nie hula tak jak trzeba poszła próbna setka zmieniłam kierowce i niec zero keszu ktoś wie o co chodzi ? :P

Opublikowano

bocik hula jak należy ale mam prblem z drugim plikiem wyskakuje mi error "brak odmowy dostepu" ktos wie co na to zaradzić ?

no i drugie pytanie czy na samym bocie tez można sobie pośmigać w sensie czy to bezpieczne jest :ninja:

@EDIT:

A jednak nie hula tak jak trzeba poszła próbna setka zmieniłam kierowce i niec zero keszu ktoś wie o co chodzi ? :P

W bocie od gmz musisz dac opcje F9. Mi smiga jak trzeba. W nocke 3kk zarabiam :). + wbiłem juz 38 lvl ;)

Opublikowano

mam pytanko czy ta opcja f10 jest od naprawy auta czy jest jakas inna?

jest w garażu, innej chyba nie ma, chyba że nie wiem.

ediT: tu jest filmik z botem:

eRmailBanner2.png

Opublikowano

@UP filmik pomogl mi w problemie ^^ juz all dziala

A pytanie czy uzywanie bota w dzien laczy sie z wiekszym ryzykiem dostania bana niz w nocy? czy jak mam dostac bana to dostane? ;D

A i czy ban jest na ip czy na konto? I czy zmienne ip cos daje?

Opublikowano

@UP filmik pomogl mi w problemie ^^ juz all dziala

A pytanie czy uzywanie bota w dzien laczy sie z wiekszym ryzykiem dostania bana niz w nocy? czy jak mam dostac bana to dostane? ;D

A i czy ban jest na ip czy na konto? I czy zmienne ip cos daje?

bany są konta wiem to z rtdbota na koncie miej tam kilka speedbostów i o bana nie sie martw uzywalem botów na trzech kontach 2x na bostach i jedno na null i dwa konta co się kupowało mam do dziś trzecie mam zbanowane a w noc tak zwiększa szanse ostaw sobie tak o np 3 w nocy do 6 i będzie git bo angole idą spać około 02;00 naszego czasu
Opublikowano

ok dobra rozwiązałam problem dla wszystkich którzy mieli taki problem radze dodac trainer do wyjątków w antywirusie ;)

@UP

czyli jak wykupie obojetnie jakailosc bootsow to jestem nie do ruszenia ? :D (glupie pytanie ale wlaczylam ta gre moze z 4 raz :D )

Opublikowano

@UP po co wydawac kase jak mozna zdobyc bosty poprzez SponsorPay? ^^ ;D ja tak zrobilem i na poczatku mialem 120+ wszedlem do gry i chyba musialem wygrac z 600 bostow xD i oczywiscie kupilem 2xkasa na 10 dni :D.

Ale wczesniej jak 2UP to napisal to tez mialem w glowie to pytanie xD

Opublikowano

Mam takie pytanie jak przebiega te zdobywanie kasy? robie tak jak mowicie

1. wlaczam gre na tych ustawieniach

2. odpalam bota 1

3 odpalam bota 2

4 teleportuje sie na miejsce wyscigu

5 daje wyscig single player

6 daje GO

7 daje F9

i auta po paru sekundach z wyscigu wychodzi i wchodzi znowu i tak ciagle a kasy 0

Opublikowano

Działa ci.

Nie widzisz, jak kasa przybywa, ale jak potem wejdziesz do kryjówki, dasz zmień kierowcę i wejdziesz jeszcze raz na tego, na którym nabijałeś kasę, to będziesz ją normalnie widział, ulepszenia z kart i exp też dojdzie wtedy.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...