Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm dziwne po przejechaniu 100 wyscigów bo mi wyswietlil komunikat ze jest zmęczony jazdą i sie wyłączył ;p da sie zrobic zeby sie nie wyłączał nigdy ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Bo bot jest ustawiony na 1oo wyscigow jak zwiekszysz to jezdzi wiecej to opcja przy GO domyslnie jest 1oo wpisane.

Teraz moje pytanie przed chwilą normalnie bocilem i chcialem jeszcze raz i ustawiem wszystko jak wczesniej ale rozdzielczosc windows mode itd, zrobi jeden wyscig i wyskakuje ze niby opcje grafiki i patrze a windows mode jest wylaczony a jest w malym okienku o co chodzi ?

Opublikowano

Pomoże ktos? Prosze ciągle robie tak jak powinienem, i po jednym wyscigu wyskakuje mi okienko z ustawieniami i nagle windows mode jest wylaczony a tak naprawde go wlaczalem przed tym

Opublikowano

Wiecie czemu po pewnym czasie wyskakuje mi ze program przestał działać [ nfs ] ? brak odpowiedzi czy coś takiego ?

Edit: Zauważyłem że wyscig nie wystartuje a bot juz zamyka wyscig jak to naprawic?

rozwiązał ktoś ten problem bo wczoraj hulał aż miło a teraz po 2 wyścigach mi zamyka ;)

Opublikowano

Wszystko śmiga aż trzeszczy ;-)

Rozwiązaniem problemu z wyłączaniem bota przez zero itd. jest wirtualny pulpit.

Odpalam bota na jednym pulpicie a na drógim robię co chcę jak na całkiem innym kompie.

Polecam prog. Dexpot do 20 wirtualnych pulpitów jak komus tyle potrzeba ;-)

eRmailBanner2.png

Opublikowano

A odpalasz oba boty?

tak odpalam telportam na sprinta wbija mi na wyscig z botami samo wychodzi no ale kasy nie dostaje i ciagle tak

dobra juz dziala zmienilem kierowce i git :D

Kolekcjonuje +

Opublikowano

A jest jakiś program oprócz Cheatengine co może przyśpieszyć gre? Bo z CE nie liczy kasy... Nawet po zmianie kierowcy, a bez CE chodzi liczy :)

Opublikowano

Zaraz zapuszczam na noc .. :D jak zadziała dostaniesz tygodniowy limit : DDDD

@edit .. trojan w 2 bocie ?...

Opublikowano

Niee. Są czyste, przynajmniej mi nic nie wykryło. Zresztą jakby było coś temat trafiłby do kosza ;p

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Hmm. ja go włączam wszystko dobrze ustawiam, przejdzie jeden, dwa wyścigi i się zacina. Kompa mam dobrego 6gb ram i kartę graficzną cuda 2gb. Da się jakoś to naprawić?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

bot nr 2 nie działa

nie mam żadnego antywirusa

jak chce włączyć bota 2 wyskakuje mi error nfsw sie zamyka w okienku wyskakuje unsupported version

Tez to mam ... Kiedys bot chodzil a teraz lipa wie ktos o co chodzi ?

x2n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...