Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 odcinek - pełen props.

Fajny motyw z czymś innym niż było w części pierwszej.

Czymś innym? Tyle tylko co zmienili bronie i to wszystko, dla mnie produkcja przeciętna.

Nie mniej jednak czekam na kolejne epki, czasem jak nie ma nic lepszego to taki przeciętniak potrafi naprawdę zadowolić.

417711489342956987022.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drugi odcinek pozytywnie mnie zaskoczyl, bo po pierwszym mialem tylko niesmak. Fajny motyw z pukawkami i sie przyjemnie oglada nie moge sie doczekac kolejnych.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Drugi odcinek pozytywnie mnie zaskoczyl, bo po pierwszym mialem tylko niesmak. Fajny motyw z pukawkami i sie przyjemnie oglada nie moge sie doczekac kolejnych.

Ja tam nie mogę się doczekać aż wyjdą wszystkie odcinki i będą na BD. Około 5-7 miesięcy. :)

Ciekawsze czy będzie lepsze niż ALO, a może nawet dorówna SAO.

Opublikowano

@armoro

Coś pomiędzy. Troszkę lepsze od ALO, ale odstaje od SAO. Przynajmniej wg. mnie. W ggo nie bardzo wykaże się walcząc. W pierwszym epie gadał coś o tym że nie ma szans z profesjonalistami którzy grają kilka lat, a później radził sobie bez większych problemów hehe.

Generalnie ta gra jest bardzo uboga jeśli chodzi o wątki, serwują tu tylko [nową koleżankę] (do haremu:D) i jej przeszłość, stare rany kirito z gry sao oraz [turniej], no i wiadomo [3osobowego] Death Guna. Turniej jest niejako główną atrakcją, bo będzie powiązany z zabójstwami spowodowanymi przez Death Guna, z leczeniem ran kirito, przezwyciężaniem traumy z dzieciństwa przez naszą nową bohaterkę, i ostatecznie również z ostatecznym rozstrzygnięciem w REALu - coś podobnego jak wtedy gdy walczył z tym ziomkiem po alo. Z tym, że [jedna z tych trzech] osób wychodzi na kolejny rozdział jakim jest Alizication [odgrywając główną rolę zaraz na początku] (no bo jakoż inaczej kontynuować wpadanie do wirtualnych światów)

Mocno przesadzają z dramatyzmem - sao jeszcze miał jakieś podstawy, w alizication jest dość spokojnie, ale w alo i w ggo mocno przesadzili.

Opublikowano

Niby fajne, tylko myślenie i logika bije po oczach. Np. walki w  HSOD były spoko, nawet gdy senpai kręciła się jak bączek...

<SPOJLER> A tutaj snajper nie trafia z 1.5km, postanawia zmienić pozycję, biegnie z pistoletem na 50m, wyciąga snajpę i pudłuje, skacze z dachu i robi headshota...

f**k logic

Mi się marzy strzelanka z rozkminą jak w Kaiji

Opublikowano

obejrzalem te 2 odcinki sao i mnie strasznie nudzily. Ale dam temu anime szanse, choć pewnie będzie to max 7/10. Na razie tylko 6/10. Strasznie nie spodobało mi się te unikanie pocisków miniguna.. Ogolnie odcinki ktore juz wyszly nie były ciekawe. Ten zjebany romans, harem.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

3 odcinek sao najlepszy jakie dotąd wyszły. Gdybym miał oceniać to 1 - 7/10, 2 - 6/10, a 3 - 8/10

Nie wiem czy wy też tak macie, ale niesamowicie wkurwia mnie harem w tym anime i romans pomiędzy kirito a asuną. Jak jeszcze ta z niebieskimi wlosami się w nim zakocha to chyba porzuce tą serie. Ale mam nadzieje, ze dotrwam do konca. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

3 odcinek i?

7022874428_buahahaha.jpg

Posiadać traumę i jednocześnie jarać się nią, ale w wirtualnym świecie? Poza tym szkoda, jak wspominali na innym forum, że najprawdopodobniej dali już spojler kim jest ta cała spluwa śmierci. Jeżeli tak mają wyglądać przyszłe epizody, to sukcesu im nie wróżę wśród nowych odbiorców. - Fanboje i tak będą się jarać.

Opublikowano

Też mnie wkurwiają takie osoby. http://scr.hu/1wdk/b12y6 http://scr.hu/1wdk/xhjtv

Sao nie zasługuje na ocene większą niż 8 (dałem 7) a ssało II ma być gorsza od sao, ciut lepsze od alo, więc też niczym specjalnym nie będzie.

PŁAKAŁAM W WIELU SCENACH O K***A HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZESIKAM SIĘ ZE ŚMIECHU... I TEN NICK xD

Aktualnie jakbym miał oceniać GGO to mniej więcej 6.5/10, ale nie wydaje mi się, żeby ta ocena jakoś diametralnie się zmieniła, jeśli będzie tak jak teraz jest... W sumie to nie ma co oceniać anime po 3 odcinkach, ale jakoś niesamowicie się GGO nie zapowiada :/

Opublikowano

Z tego co wiem to drugi sezon SAO będzie dupny.
Jedyne czym się jaram to wygląd naszej chwilowej "głownej" bohaterki w grze.
Szkoda, że @selweron jest takim ch*jem i spoiluje wszystko, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. Przynajmniej wiem że nie mam się czego spodziewać po tej produkcji poza cyckami i ujęciami jędrnych pupci (o ile w ogóle xD)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Z tego co wiem to drugi sezon SAO będzie dupny.

Jedyne czym się jaram to wygląd naszej chwilowej "głownej" bohaterki w grze.

Szkoda, że @selweron jest takim ch*jem i spoiluje wszystko, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. Przynajmniej wiem że nie mam się czego spodziewać po tej produkcji poza cyckami i ujęciami jędrnych pupci (o ile w ogóle xD)

sao nigdy świetne  nie było. A co do tych cycków to przeciez to nie ecchi.  A wlasnie, jak to jest z kirito? Czemu będzie babą? Jakiegoś skina sobie kupi?

XrgAYyk.png

Opublikowano

sao nigdy świetne  nie było. A co do tych cycków to przeciez to nie ecchi.  A wlasnie, jak to jest z kirito? Czemu będzie babą? Jakiegoś skina sobie kupi?

Przecież od zawsze do baby podobny był o.O 

Opublikowano

@Rhide

O ile dobrze wiem o kogo Ci chodzi to ta z niebieskimi wlosami to avatar Asumy w ALO.

3 odcinek kiepski, nic sie nie dzialo... jak w 1 i 2

Ta z niebieskimi włosami to ta laska co śmiga z Hecate II

Gdyby szybciej się ta fabuła "rozwijała" to myślę, że byłoby GGO dużo lepsze, a tak to się wlecze strasznie...

Opublikowano

Ta z niebieskimi włosami to ta laska co śmiga z Hecate II

Gdyby szybciej się ta fabuła "rozwijała" to myślę, że byłoby GGO dużo lepsze, a tak to się wlecze strasznie...

Materiału mają sporo na te 24 odcinki. Więc spokojnie. Skoro wcześniejszą rozmowę skrócili do jednego epa(a  mogła mieć 3), to jeszcze nie jest tak źle. Od #5 będzie powoli do przodu wszystko szło i znając życie: Zaloguje się, spotka tę laskę i nagle spluwa wkracza etc. i zaczyna się wspólna walka. Ot co.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Kirigaja będzie przez całą, albo przynajmniej 1 część serii ratował Asadę przed tym hakerem :D

I coś czuję że na bank komuś log out zablokują :P Bo na razie jest jakaś taka sielanka...  brak napięcia, 0 strachu. 

A powinna być atmosfera rodem z DayZ. Frendly? Frendly, paf paf :D

Opublikowano

Nie podoba mi się cała ta walka na bronie palne. Niby jakaś taktyka, ale tak na prawde gówno prawda. No ludzie, koleś sobie unika pocisków snajperki. Podeszła do niego i nadal miała problemy z trafieniem.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie podoba mi się cała ta walka na bronie palne. Niby jakaś taktyka, ale tak na prawde gówno prawda. No ludzie, koleś sobie unika pocisków snajperki. Podeszła do niego i nadal miała problemy z trafieniem.. 

Też zauważyłem.

Poza tym nie rozumiem możliwości wylogowania się podczas bitwy.

A gracze czasem zachowują się jakby odczuwali ból.

A powinna być atmosfera rodem z DayZ. Frendly? Frendly, paf paf :D

Problem w tym, że w DayZ każdy jest równy i nie ma czegoś takiego jak przewaga w statystykach.

Twórcy tego anime gry powinni robić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

to nie jest asuna..

http://scr.hu/1wdk/ege4i

Dobra, już ogarnąłem :P Przeczytałem źle post w którym pisałeś o haremach xD

Też zauważyłem.

Poza tym nie rozumiem możliwości wylogowania się podczas bitwy.

A gracze czasem zachowują się jakby odczuwali ból.

Problem w tym, że w DayZ każdy jest równy i nie ma czegoś takiego jak przewaga w statystykach.

Twórcy tego anime gry powinni robić

Wylogowywują sie bo nie chcą stracić itemów xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...