Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy sobie czekajcie na wersję PL, a ja sobię obejrzę po angielsku w HD.

http://animefake.com/sword-art-online-2-episode-4-sub/

nupku, jak pisałem o 20 to mnie olałeś :(

co do 4 epa, miałem nadzieje że wstawią jakieś zastępcze seiyuu pod kirito-dziewczynę, ale widać nie..trochę pedałkowo to brzmi

wygląd na +, lepszy niż okładka czy rysunki z novelki

ten bot z rewolwerem też był spoko ziomek xD

teraz tylko czekać na jakiegoś dobrego OSTa..

Opublikowano

4 odcinek sao jest ok. Ale jeśli w następnych będzie unikał pocisków broni to porzucę tą serie. 

Nie o to chodzi, ja w przeciwieństwie do ciebie potrafię czytać po angielsku i wolę to niż zastanawianie się przy polskich subach "o ch*j tu chodzi?".

Ja tam nie narzekam na polskie suby. Z resztą nie mam za bardzo wyboru, bo tak jak wspomnialeś nie potrafie angielskiego.

XrgAYyk.png

Opublikowano

4 odcinek sao jest ok. Ale jeśli w następnych będzie unikał pocisków broni to porzucę tą serie. 

Ja tam nie narzekam na polskie suby. Z resztą nie mam za bardzo wyboru, bo tak jak wspomnialeś nie potrafie angielskiego.

W openingu masz nawet pokazane jak blokuje pociski swoim nowym laserowym mieczem.

Kirito był i będzie OP, nie musi nawet się uczyć strzelania z broni, a moment z motorem to już naprawdę dno moim zdaniem.

Teraz będzie już tylko gorzej, ale nie martwcie się.. Zawsze można oglądać boku no pico. :)

417711489342956987022.png

Opublikowano

W openingu masz nawet pokazane jak blokuje pociski swoim nowym laserowym mieczem.

Kirito był i będzie OP, nie musi nawet się uczyć strzelania z broni, a moment z motorem to już naprawdę dno moim zdaniem.

Teraz będzie już tylko gorzej, ale nie martwcie się.. Zawsze można oglądać boku no pico. :)

jeśli będzie tak jak mówisz to żałuje, że zmarnowałem swój czas na oglądanie tego gówna.  Oczekuje po anime, ze jest chociaż ciut realistyczne, nie lubię jak anime na siłe tworzy sytuacje, w których główny bohater nie powinien przeżyć, a przeżywa i  nawet nieźle soie radzi.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Niestety oglądałem wszystkie boku no pico, oceniłem na 6/10, nie wierzysz? Sprawdź sam!

myanimelist.net/animelist/sebasku

xD

Jakoś mnie ten odcinek nie powalił, nie wiem co z tego wyjdzie...

Opublikowano

Okej dobra, Kirito nie jest babą ale wszyscy go za babę uważają więc można powiedzieć ze jest babą. KIRITO BABĄ..

4416214064531881219196.png

HAHAHAHAHHAHAHA

Odcinek generalnie na plus aczkolwiek tworcy znowu dodają tej zjebanej cukierkowatosci z 1 serii, co nie powinno mieć miejsca bo powinien tu panować surowy klimat "heavybreathing"

Poznalismy w koncu troche tego świata, i już widzimy że Kirito sie świetnie odnajduje w zasadach obowiązujących w GGO czego dowodzi spotkanie z kobwojem co więcej możemy zakladać ze od samego początku bedzie już tworzony na super pro mega kobiete... walczącą mieczem.. interesującą się spluwami..

Ps: W poprzednim odcinku ta fajna laska nie pamietam jej imienia ta z zielonymi wlosami wolala o pomoc, w kwestii tego jej problemu z krwią i tak dalej, cz zatem to Kirito jej pomoże?!?! LESBIJSKI SEKS W SSAŁO TEGO JESZCZE NIE BYŁO

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Odcinek generalnie na plus aczkolwiek tworcy znowu dodają tej zjebanej cukierkowatosci z 1 serii, co nie powinno mieć miejsca bo powinien tu panować surowy klimat "heavybreathing"

A mnie się cukierkowatość jak najbardziej podoba i cieszę się, że ją kontynuują.

Obejrzałem dzisiaj czwarty odcinek drugiego sezonu i podczas oglądania wybuchłem śmiechem - każdy kto oglądał, zapewne wie w którym momencie. I dodam, że dopiero przy tym odcinku się wciągnąłem, bo poprzednie wydawały się niczego ciekawego nie przedstawiać(no, oprócz odcinka, który pokazał potyczkę Shino[błękitnowłosej] i jej ekipy w GGO). No, i w końcu wiemy kim jest osoba z openingu i jakim cudem wciąż walczy mieczem.

Wyczekuję kolejnych odcinków w napięciu :s.

Altaria Network - serwer ze snów, zapraszamy. IP: altariamc.eu

8yq5a7ork9qf.png

Opublikowano

HAHAHA 

Kirito skonwertowali w babę jedi 

827751406497221264676.jpg

Co do blokowania pocisków. Jak zwykle liczyłem na Arme, a dostałem call of duty...

Opublikowano

A mnie się cukierkowatość jak najbardziej podoba i cieszę się, że ją kontynuują.

Obejrzałem dzisiaj czwarty odcinek drugiego sezonu i podczas oglądania wybuchłem śmiechem - każdy kto oglądał, zapewne wie w którym momencie. I dodam, że dopiero przy tym odcinku się wciągnąłem, bo poprzednie wydawały się niczego ciekawego nie przedstawiać(no, oprócz odcinka, który pokazał potyczkę Shino[błękitnowłosej] i jej ekipy w GGO). No, i w końcu wiemy kim jest osoba z openingu i jakim cudem wciąż walczy mieczem.

Wyczekuję kolejnych odcinków w napięciu :s.

Ja oglądałem i nie wiem, w którym momencie wybuchłeś śmiechem.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ja oglądałem i nie wiem, w którym momencie wybuchłeś śmiechem.

Mogłeś chociażby się zastanowić i wywnioskować z odpowiedzi już zamieszczonych, to podobno nie boli. Chodzi o scenę, w której Kirito pierwszy raz ukazuje się w GGO i widzimy jego avatar/skin/whatever. 

Altaria Network - serwer ze snów, zapraszamy. IP: altariamc.eu

8yq5a7ork9qf.png

Opublikowano

Ale on słodki

Pukałbym

Jestem największym hejterem sao, a zaczyna mi się to podobać.

Może nawet drugi sezon ocenię lepiej niż pierwszy xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem, że jak będzie ten turniej i ten haker się tam pojawi...

To strzeli tekst, że Kirito wygląda jak baba :DDDD

Opublikowano

A mi się nie podoba, kobieta ale facet biegająca z mieczem, pewnie wygra ten cały turniej czy co tam jest.

Będzie musiał wygrać. Bo przecież spluwa eliminuje topowych graczy. A lepiej dla niego załatwić nołnejma, który robi się sławny. Tym samym spełni swój cel przyciągnięcia uwagi. A w dodatku w poprzednich odcinkach była scena, gdzie wybierał sobie cel, laskę z niebieskimi włosami i przez ich losy splotą się na dłużej. A żeby nie spojlerować, jak zrobili twórcy, to zobaczcie ten odcinek uważniej. ;) A co do samego 4 odcinka... Rozumiem, że postać przeniesiona z innej gry, będzie musiała mieć jakiś bonus, ale tu przesadzili.

Btw. jednak chyba zobaczę ekranizację niż będę czytał novelkę. Bo póki co można wszystko samemu sobie dopowiedzieć. ;/

Opublikowano

Mi sie akurat nie podoba, że kirito wygląda jak kobieta. Może gdyby mial cycki i lektora kobiete, ale tak to wygląda pedalsko

XrgAYyk.png

Opublikowano

Japończycy lubią op bohaterów i płacą za nich kupując mangi/novelki/blu-ray/dvd.

To, że europejczykom coś się nie podoba, to już nie ich problem.

Btoooma z "noobem" jako głównym bohaterem prawie nikt nie kupił.

Nie płaczcie tak, bo właśnie takie coś sprzedaje się najlepiej.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Japończycy lubią op bohaterów i płacą za nich kupując mangi/novelki/blu-ray/dvd.

To, że europejczykom coś się nie podoba, to już nie ich problem.

Btoooma z "noobem" jako głównym bohaterem prawie nikt nie kupił.

Nie płaczcie tak, bo właśnie takie coś sprzedaje się najlepiej.

Co nie zmienia faktu, że można mieć swoje własne zdanie, ja op bohaterów nienawidzę. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że można mieć swoje własne zdanie, ja op bohaterów nienawidzę. 

To dlaczego sam siebie karzesz oglądając anime ty masochisto ty uwazaj bo to cie zniszczy

Generalnie rzecz biorac juz dawno temu zostal utworzony schemat anime  w którym głowny bohater ma rozpierdalać system, a jak nie rozpierdala to zrobia teamskip w ktorym nabierze mocy takiej ze o ja p******e. Kazdy glowny bohater anime posiada jakąś zdolnosc, jeden jest super inteligetny i sie buntuje #code geass #MPCforum  a drugi byl betatesterem i mial latwiejszy start #ssało, oczywiscie to ze uczestniczyl w becie nie nalezy do jakiejs zdolnosci aczkolwiek no ma jakis + na starcie gdy inne postacie startują z okrągłego zera. Osobiscie nie spotkałem sie z anime w którym głowny bohater startowałby z minusowej pozycji  w stosunku do innych graczy ale to byc moze przez to ze az takim pedałem ktory oglada hinskie bajki nie jestem, kto wie. Po za tym, przeciez kazdego z was jara to że glowny bohater rozpierdoli zlego antagoniste, jakąś super moca. To sie sprzedaje, bo ludzie to lubią. I dlatego anime jest fajne, bo podlega temu co do ludzi trafia. (Czasami nie, bo jakas babka ruchana przez

jakies zwierze z 4 mackami to jednak do mnie nie trafia, wtf japonia)

to jest w gruncie zgoda z tym co napisal nasz tatulo arko aczkolwiek dyskutowałbym nad tym ze tylko japonczycy to lubią w sensie op bohaterow

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

To dlaczego sam siebie karzesz oglądając anime ty masochisto ty uwazaj bo to cie zniszczy

Generalnie rzecz biorac juz dawno temu zostal utworzony schemat anime  w którym głowny bohater ma rozpierdalać system, a jak nie rozpierdala to zrobia teamskip w ktorym nabierze mocy takiej ze o ja p******e. Kazdy glowny bohater anime posiada jakąś zdolnosc, jeden jest super inteligetny i sie buntuje #code geass #MPCforum  a drugi byl betatesterem i mial latwiejszy start #ssało, oczywiscie to ze uczestniczyl w becie nie nalezy do jakiejs zdolnosci aczkolwiek no ma jakis + na starcie gdy inne postacie startują z okrągłego zera. Osobiscie nie spotkałem sie z anime w którym głowny bohater startowałby z minusowej pozycji  w stosunku do innych graczy ale to byc moze przez to ze az takim pedałem ktory oglada hinskie bajki nie jestem, kto wie. Po za tym, przeciez kazdego z was jara to że glowny bohater rozpierdoli zlego antagoniste, jakąś super moca. To sie sprzedaje, bo ludzie to lubią. I dlatego anime jest fajne, bo podlega temu co do ludzi trafia. (Czasami nie, bo jakas babka ruchana przez

jakies zwierze z 4 mackami to jednak do mnie nie trafia, wtf japonia)

to jest w gruncie zgoda z tym co napisal nasz tatulo arko aczkolwiek dyskutowałbym nad tym ze tylko japonczycy to lubią

Nie każdego to jara. Ja jestem tego przykładem.  Np. w toaru majutsu no index główny bohater miał moc na poziomie 0 z pięciu możliwych. Dzięki czemu musiał kombinować.To było spoko.  W death note i code geass główni bohaterowie może są op, ale nie strzelają jakimiś superpociskami dzięki czemu ich "op'owatość" się lepiej ogląda. Ponosili też porażki, mieli równych sobie przeciwników, więc niemożna stwierdzić, że mieli łatwo.  To też mi się spodobało. ALe czegoś takiego jak w sao nie toleruje. Czemu oglądam? Bo po 1. rzeczywiście jestem lekkim masochistą, po 2. nudzę się, daje temu anime po prostu szanse, chcę sam się przekonać w jakim kierunku dojdzie nawet jeśli to pewne. Obejrze jeszcze kilka odcinków, wtedy zdecyduje, czy warto kontynuować.

Taki btooom był lepszy od sao. Czemu? Bo był bardziej realistyczny i główny bohater też musiał sobie jakoś radzić, nie był lepszy od pozostałych. (no może później tak, ale mimo to nadal miał godnych siebie przeciwników i pewne trudnosći)

XrgAYyk.png

Opublikowano

Bez sensu ten miecz.

Przecież oczywiste, że broń palna zawsze powinna mieć przewagę. Za bardzo przekombinowali.

Chcą podkreślić jaki to kirito jest z*******y.. Jak jeszcze ta w niebieskich się w nim zakocha to uznam sao za coś bardzo słabego

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...