Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak do tej pory nie zachwyca jedynie te efekty akcji (strzelanie itp) przykuły moją uwagę, no ale zobaczymy jak to się rozwinie. W ogóle nie wiem skąd taki hype na to anime.

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hecate II dobra broń, a jeśli o samo anime chodzi to akcja jeszcze się rozwinie. Myślę, że w kolejnych odcinkach zanim się obejrzymy to Kirito znów będzie czołowym graczem.

Opublikowano

Hecate II dobra broń, a jeśli o samo anime chodzi to akcja jeszcze się rozwinie. Myślę, że w kolejnych odcinkach zanim się obejrzymy to Kirito znów będzie czołowym graczem.

To by była wada anie jeśli kirito stałby sie czołowym graczem. przez cały 1 odcinek czy tam drugi wmawiano nam, ze poziom graczy jest na w c**j wielkim poziomie, bo na tym chłopaki zarabiają. Nawet kirito wspomniał, że nie da rady. A i tak pewnie k***a stanie się jednym z najlepszych.. co z tego, że oni grali w tą gre miesiącami..

XrgAYyk.png

Opublikowano

To by była wada anie jeśli kirito stałby sie czołowym graczem. przez cały 1 odcinek czy tam drugi wmawiano nam, ze poziom graczy jest na w c**j wielkim poziomie, bo na tym chłopaki zarabiają. Nawet kirito wspomniał, że nie da rady. A i tak pewnie k***a stanie się jednym z najlepszych.. co z tego, że oni grali w tą gre miesiącami..

Nie zapominaj, że ggo to też rpg. A wchodząc do gry będzie musiał trafić na nową koleżankę, którą zresztą widziałeś, jak zdobywała broń i jednocześnie pomoże mu ze wszystkim. To jest tak oczywiste, że aż nudne. Poza tym w poprzedniej grze też rozpracował mechanikę i koksił. Gdzie tu zaskoczenie? Zwłaszcza, że to jest shounen...

Opublikowano

Nie zapominaj, że ggo to też rpg. A wchodząc do gry będzie musiał trafić na nową koleżankę, którą zresztą widziałeś, jak zdobywała broń i jednocześnie pomoże mu ze wszystkim. To jest tak oczywiste, że aż nudne. Poza tym w poprzedniej grze też rozpracował mechanikę i koksił. Gdzie tu zaskoczenie? Zwłaszcza, że to jest shounen...

Gówno mnie obchodzi, że to shounen. Poprzedna gra to poprzednia gra, nie ma żadnego powiązana z ggo. Jaki ten świat gry musi być mały skoro już teraz wiemy, że spotka tą koleżanke, ba pewnie ona też dołączy do haremu.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Gówno mnie obchodzi, że to shounen. Poprzedna gra to poprzednia gra, nie ma żadnego powiązana z ggo. Jaki ten świat gry musi być mały skoro już teraz wiemy, że spotka tą koleżanke, ba pewnie ona też dołączy do haremu.

Zdenerwowałeś mnie swoją ignorancją, ale nie zachowam się, jak ty... A jeśli nie umiesz używać mózgu i wychwycić oczywistych schematów, nawet mimo obejrzanych już przez cb tytułów, to przynajmniej ogranicz swoje wypowiedzi do minimum. Poza tym, może zacznij czytać, a wróć, angielskiego nie umiesz. ;( Ale z pomocą mogą ci przyjść zapowiedzi kolejnego odcinka. <jupi> I jeżeli animu jest shounenem to zawsze, ale to zawsze główny bohater będzie op... Dziękuję dobranoc.

@KlauS.

Fakt, tutaj są wyjątki. :P Ale głównie chodziło mi o to, że w shounenie główny bohater nie może przegrać/etc.. Troszkę uogólniłem, ale dzięki za poprawę.

Opublikowano

I jeżeli animu jest shounenem to zawsze, ale to zawsze główny bohater będzie op... Dziękuję dobranoc.

Mirai Nikki i Deadman Wonderland, rzeczywiście tam główny bohater jest OP ;_;

No ale fakt faktem, Kirito wejdzie i w ciągu kilku odcinków pokona każdego gracza, na dodatek zdobędzie dobrą broń dzięki tej pani z zielonymi włosami ;_;

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No ale fakt faktem, Kirito wejdzie i w ciągu kilku odcinków pokona każdego gracza, na dodatek zdobędzie dobrą broń dzięki tej pani z zielonymi włosami ;_;

no to mówie, że to dla mnie wada.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mirai Nikki ? tam główny bohater był op ? no chyba nie ^^ raczej główna bohaterka jest op  ( gdyby nie ta dziewczyna , zginąłby już na początku i w dalszych sytuacjach także )

Ale dobra każdy ma swoja definicje bycia op :)

Jeżeli chodzi o Sword art Online to jedynie pierwsze 12 odcinków sezonu pierwszego było dobrych i dla mnie niepotrzebnie tak mocno skróconych ;( Całe ALO było do bani jedynie ostatni odcinek może być . Zobaczymy jak będzie z tym 2 sezonem .

rmoiyq.png

Opublikowano

Mirai Nikki ? tam główny bohater był op ? no chyba nie ^^ raczej główna bohaterka jest op  ( gdyby nie ta dziewczyna , zginąłby już na początku i w dalszych sytuacjach także )

Ale dobra każdy ma swoja definicje bycia op :)

Jeżeli chodzi o Sword art Online to jedynie pierwsze 12 odcinków sezonu pierwszego było dobrych i dla mnie niepotrzebnie tak mocno skróconych ;( Całe ALO było do bani jedynie ostatni odcinek może być . Zobaczymy jak będzie z tym 2 sezonem .

Sarcasm level 9000

GGO nie będzie niczym wielkim, przynajmniej tak mi się wydaje. Nie zalecam wysokich oczekiwań.

No chyba, że ktoś jest jak podana wyżej "Asuna-otaku".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@KlauS.

GGO będzie gówniane, najgorsze w sumie z tych wszystkich ALO sralo itd.

Nie radzę pokładać w nim wielkich nadziei.

417711489342956987022.png

Opublikowano

@KlauS.

GGO będzie gówniane, najgorsze w sumie z tych wszystkich ALO sralo itd.

Nie radzę pokładać w nim wielkich nadziei.

Ja mam nadzieje, że to będzie 7/10

XrgAYyk.png

Opublikowano

Może oscylować w granicach 5-7/10 także bez rewelacji, wręcz bym powiedział że słabo.

jak będzie 7/10  to będzie dobre.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Obejrzałem cały I sezon, obejrzałem z tym GGO,no i myślę że będzie ciekawie.Liczę na conajmniej 8/10.

Hhmm.. to czy ggo będzie miało 8/10 zalezy też od tego jak oceniłeś sao. Jak oceniłeś sao? Jeśli 10/10 (niektóre gimby tak to coś oceniają) to jest duza szansa, ze ggo ocenisz na 8/10

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ssało nie można ocenić na 10/10 bo kazdy szanujący się ped.al/ciota  który ogląda hinskie bajki nie zniesie tego love story które tam zaserwowali. ;D

Co do tego calego GGO, mnie sie podoba motyw aczkolwiek jak dalej bedzie tyle pierdolenia w jednym odcinku to chyba przestane to oglądać

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

kiedy na stronie pojawia się polska wersja? z napisami w sobote wieczorem czy niedziela?

na jakiej stronie?

z tego co się orientuje to na animeon zawsze wychodzi w soboty po godzinie 20

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

wbijam to nie boty i nie kradną napisów, sami to tłumaczą, a na stronie masz napisane "w nocy z soboty na niedzielę", więc tu jest Twoja odpowiedź D:

no i dlatego, ze nie kradną nie są pierwsi, więc oglądanie na tej stronie moim zdaniem nie ma sensu.

XrgAYyk.png

Opublikowano

no i dlatego, ze nie kradną nie są pierwsi, więc oglądanie na tej stronie moim zdaniem nie ma sensu.

Za to jakość tłumaczenia jest o wiele lepsza niż od szybkiej konkurencji, coś za coś.

@down

Skoro nie oglądasz (bo nie ma sensu), to skąd znasz jakość tłumaczenia na wbijam? Widziałem pierwszy odcinek SAO na animezone i chciałem wyłączyć po minucie ze względu na WSPANIAŁE tłumaczenie.

Mógłbym tak kontynuować, ale to nie jest temat od tego.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Za to jakość tłumaczenia jest o wiele lepsza niż od szybkiej konkurencji, coś za coś.

Może nie aż tak lepsza skoro nie odczuwam różnicy

czasem oglądam jak jest to seria zakończona i tylko na tej stronie jest dailymotion.  Ja na animezone nie zauwazylem roznic w tlumaczeniu, wiadomo znajdzie się jakiś wyjątek, ale bywa. 

@KlauS.

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...