Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli SAO rozłożone byłoby na 25 ep zamiast 14 to tak, wolałbym teraz czekać na ALO.

Fakt. Też uważam, że SAO powinno być nieco dłuższe i twórcy moim zdaniem nieco niepotrzebnie tak to wszystko przyśpieszyli.

To w sumie tylko spotęgowało zawód jaki sprawiło chyba każdemu ALO.

1373662483-U83583.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt. Też uważam, że SAO powinno być nieco dłuższe i twórcy moim zdaniem nieco niepotrzebnie tak to wszystko przyśpieszyli.

To w sumie tylko spotęgowało zawód jaki sprawiło chyba każdemu ALO.

Bo SAO było konczone przez Kawahare na szybko, bo brał udział w jakimś konkursie novelek, na którym pojawiła się sama końcówka, czyli od 74. piętra.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jak na moje to nie może być to lepsze.. są pewne anime, które rzeczywiście trzymają poziom przez parę sezonów (np. Zero no Tsukaima), ale ja dalej uważam, że w SAO zostały wykorzystane pewne schematy, historia została zamknięta, a jej kontynuacja jest już na siłę i to nie będzie już nasze SAO.

Masz racje tylko chodzi mi o 2 serie, która była zwyczajnie przeciętna. 1 seria była genialna i nie będzie już lepszej.

; )

Opublikowano

Masz racje tylko chodzi mi o 2 serie, która była zwyczajnie przeciętna. 1 seria była genialna i nie będzie już lepszej.

ALO było oczywiście w jakiś tam sposób słabsze od głównego SAO, ale jakoś tam dawało radę. :p Aczkolwiek to jest już kwestia gustów i guścików. :P

Opublikowano

ALO było oczywiście w jakiś tam sposób słabsze od głównego SAO, ale jakoś tam dawało radę. :P Aczkolwiek to jest już kwestia gustów i guścików. :P

Jedni wolą walki na miecze z mobami jak w metinie, a inni latające wróżki szukające księżniczki.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

ALO miało jednak wiele fajnych scen. Jedynie kilka odcinków nudniejszych bo później, czyli gdzieś od 20 w górę było już bardzo dobre.

Bardzo zdziwił mnie ten fanserwis. W SAO prawie w ogóle go nie było, a w ALO już znacznie więcej. Zarówno tentacle jak i ten ostatni odcinek. Asuna ma rewelacyjną minę.

hsqmwl.jpg

Opublikowano

Pewnie znowu w okolicach lipca wypuszczą nową serię, która będzie ciągnęła się przez pół roku. :D

Chociaż nie obraziłbym się, jakby wyszła wcześniej. ^^

436951440626370320491.png

Opublikowano

Pewnie znowu w okolicach lipca wypuszczą nową serię, która będzie ciągnęła się przez pół roku. :D

Chociaż nie obraziłbym się, jakby wyszła wcześniej. ^^

Jak wyjdzie wcześniej, to będziesz dłużej czekać na kolejny sezon (bo podobno ma być, no chyba, że znów wcisną w jeden tytuł), więc co to za różnica?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jak wyjdzie wcześniej, to będziesz dłużej czekać na kolejny sezon (bo podobno ma być, no chyba, że znów wcisną w jeden tytuł), więc co to za różnica?

Mi to różnicy nie zrobi i tak obejrzę i tak, tylko kwestia czasu.

Tak BTW, to skąd masz info o kolejnej serii po GGO? ;>

Opublikowano

Mi to różnicy nie zrobi i tak obejrzę i tak, tylko kwestia czasu.

Tak BTW, to skąd masz info o kolejnej serii po GGO? ;>

Bo w novelce już jest inna gra?

Albo tutaj, albo na wiki gdzieś o tym czytałem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Co wcale nie musi świadczyć o tym, że zrobią nową serię?

Ile jest tytułów po jednej serii, gdzie novelki jest na kilka następnych...

Zawsze GGO może okazać się niewypałem i mogą zaprzestać kontynuacji, nie każdemu mogą się spodobać zmiany, które nastąpią, wszystko zależy od tego, jak nagrają GGO ;>

Opublikowano

Albo tutaj, albo na wiki gdzieś o tym czytałem.

Materiał na kolejny sezon, bo o Underworld mówisz, jest niedokończony, więc na razie nie chodzi w grę. W nowym sezonie dadzą GGO plus MOŻE Mothers Rosario.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja nie wiem czy ten typ to jest jakiś troll lub klocuch sobie założył konto na mpc ale koleś ma talent żeby takie rzeczy pisać, chociaż do arko to mu brakuje. Może niewiasta nieświadoma tego co czyni. 

Jeśli nie dostanę więcej pedalskich wróżek i schematów identycznych to chętnie wyczekam na następna serię.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja nie wiem czy ten typ to jest jakiś troll lub klocuch sobie założył konto na mpc ale koleś ma talent żeby takie rzeczy pisać, chociaż do arko to mu brakuje. Może niewiasta nieświadoma tego co czyni.

Jeśli nie dostanę więcej pedalskich wróżek i schematów identycznych to chętnie wyczekam na następna serię.

Jeśli daliby wróżki to zostaliby oficjalnie wygnani z Japonii, a ja pewnie zapomniałbym, że takie anime istniało.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

sao bardzo mi się podobało jednak nie wiem czy mi podejdzie motyw broni + kirito w postaci kobiety ( dziwny pomysł i dość ryzykowany dla anime :D nie lubię kobiet jako głównych bohaterek + świadomość że to chłopak wot ? )

rmoiyq.png

Opublikowano

sao bardzo mi się podobało jednak nie wiem czy mi podejdzie motyw broni + kirito w postaci kobiety ( dziwny pomysł i dość ryzykowany dla anime :D nie lubię kobiet jako głównych bohaterek + świadomość że to chłopak wot ? )

To dość mały problem i może nawet wyjść anime na dobre.

Gorsze dla anime mogą być schematy jak pisał ktoś wyżej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kirito kobietą to absurd.

Jednak kobieta główną bohaterką to nawet lepiej niż facet. Niestety to bardzo rzadkie zjawisko w anime (nie liczę produkcji dla dziewczyn).

Opublikowano

Te anime jest zajebi** oceniam je na 100/10 tylko szkoda ze nie można ściągnąć najnowszych odcinków z strony japońskiego jebacza anime ;/ a może ktoś ma linka ? :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Kirito kobietą? Nieciekawa wiadomość wolałbym się o tym dowiedzieć podczas premiery serii nie teraz. No trudno.

SAO nie powalało w jakimś wielkim stopniu. Co nie znaczy, że było złe, miało spartolony potencjał ale i tak wyczekuję, chętnie sobie obejrzę przy herbatce :P

; )

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to on nie będzie kobietą, tylko jego avatar będzie bardzo podobny do kobiety czy jakoś tak.

Asparte czytał ten szajs, więc pewnie on coś wie.

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...