Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy moge double posta jebnac aczkolwiek to dotyczy nowego odcinka ktory mozecie zobaczyc tutaj

http://www.swordartonline.wbijam.pl/druga_seria-05.html

a nikt nie kwapi sie zeby zaktualizowac ten temat

okej, generalnie odcinek na plus przyznaje sie bez bicia podobal mi sie, moze troche za duzo przedluzania pod koniec ale ogolne wrazenia nie ulegaja tak mocno zmianie zebym mial hejcic jak ostatnio, w koncu spotkanie glownego protagonisty i antagonisty które o dziwo zaskoczylo mnie, nie spodziewalem sie ze death gunem moze byc ktos z sao, myslalem raczej ze to ktos zupelnie nowy, z jednej strony ok, bo to w koncu kontynuacja sao jakby nie patrzec natomiast z drugiej ciagle powracanie do postaci czy tez do tego co bylo w sao mnie juz nudzi, gdy przed seria ogarnalem zwiastuny i zobaczylem jak wyglada swiat w tej grze to mialem nadzieje ze juz kompletnie odetniemy sie od tego sao ale nadzieja matka glupich jak to sie mowi

imo walka bardzo dobra, bez zbednego przedluzania, szybko mocno i gleboko i tutaj chcialbym zwrocic uwage na cos co moze nie do konca byc prawda jednakze mam wrazenie ze to nie tyle postac kirito jest swietnie rozwinieta ale i on sam sporo sie nauczyl grajac w sao, teraz bardziej widac jego walke, w sensie gracza a nie tak 100% postaci takie pierd.olenie na koniec

ps: asp nie bij staralem sie nie przeklinac

TDJIuac.png

XDD

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WIem Wiem WIEM! kto to

To tamta para co zrobiła FAKE, że niby można w mieście zabijać. Teraz znów jakieś fake chcą wykręcić...
Chyba że oni zginęli, bo coś nie za bardzo pamiętam :P

Opublikowano

Dobrze, wlasnie skonczylem najnowszy odcinek sao 2.

Nie podoba mi się w anime to, ze jak jakiś chłopak zobaczy ciało dziewczyny to zakrywa oczy i krzyczy. Co to k***a ma być? Kirito jest gejem? 
Nie spodobało mi sie też to, że kirito był wstanie odbić pocisk mieczem. Pocisk karabinu leci z taką prędkością, że niemożliwe jest prawie go zobaczyć, a co dopiero machnąc mieczem tak szybko, zeby go odbić. Co raz bardziej się zastanawiam nad porzuceniem serii.

a co do dethguna to jest to osoba z gildii PK. Ciekawe kto, bo jeszcze sie nei domyslilem.  Dziwne jest jeszcze to, że ma tatuaż gildii PK w zupelnie innym świecie, innej grze. Jakim cudem? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

A ja myślę, że to ten kolega tej baby. Tak jakoś.

Mimo wszystko odcinek taki zły nie był, jednak to nadal SAO, pewnie wszystkie pociski będzie odbijał mieczem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A ja myślę, że to ten kolega tej baby. Tak jakoś.

Mimo wszystko odcinek taki zły nie był, jednak to nadal SAO, pewnie wszystkie pociski będzie odbijał mieczem.

To nie będzie kolega tej baby tylko członek gildii PK. To jest w 100% pewne. Bo były wspomnienia kirito związane z gildią PK, bo deathgun mial tatuaż gildii pk i dlatego, że selweron przeczytał novelke i mi o tym kiedyś napisał. Chociaż jest też szansa, że kolega tej baby jest członkiem gildii PK

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale on wszystkich pociskow nie odbijał, niektóre go trafiły wiec nie przesadzajcie :D Mnie sie w tej walce podobało to jak go wyczuł w tej trawie, te drgania powietrza i tak dalej, bo to nie wyglądało mi raczej na jakiś skill postaci tylko doswiadczenie Kirito.

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale on wszystkich pociskow nie odbijał, niektóre go trafiły wiec nie przesadzajcie :D Mnie sie w tej walce podobało to jak go wyczuł w tej trawie, te drgania powietrza i tak dalej, bo to nie wyglądało mi raczej na jakiś skill postaci tylko doswiadczenie Kirito.

Odbil każdy pocisk przy próbach odbicia. To, że nalge z dupy wbił do gry przeciwnik go wtedy zaatakował mnie nie interesuje

XrgAYyk.png

Opublikowano

Odbil każdy pocisk przy próbach odbicia. To, że nalge z dupy wbił do gry przeciwnik go wtedy zaatakował mnie nie interesuje

czy ty sie próbujesz komunikować? Jakie proby odbicia, o czym ty gadasz

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

czy ty sie próbujesz komunikować? Jakie proby odbicia, o czym ty gadasz

Mowie k***a, ze postanowil odbic pociski i mu sie udalo. Dla mnie to niemozliwe i mi sie to nei spodobalo. Tak, wiem, ze to shounen. Nie pisz mi nawet tego

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mowie k***a, ze postanowil odbic pociski i mu sie udalo. Dla mnie to niemozliwe i mi sie to nei spodobalo. Tak, wiem, ze to shounen. Nie pisz mi nawet tego

W GGO duze znaczenie ma build postaci, z tego co pamietam postac Kirito zostala przeniesiona z SAO a więc odziedziczył tą szybkosc którą miał wtedy. Z taką prędkoscią i z umiejetnoscia przewidzenia toru lotu pocisków staje sie to możliwe.  Po za tym to shounen.

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

W GGO duze znaczenie ma build postaci, z tego co pamietam postac Kirito zostala przeniesiona z SAO a więc odziedziczył tą szybkosc którą miał wtedy. Z taką prędkoscią i z umiejetnoscia przewidzenia toru lotu pocisków staje sie to możliwe.  Po za tym to shounen.

Mimo wszystko nie powinien umieć zareagować na pocisk, który leci pewnie z prędkością 300 m/s, jego oczy nie powinny nadążać 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mimo wszystko nie powinien umieć zareagować na pocisk, który leci pewnie z prędkością 300 m/s, jego oczy nie powinny nadążać 

Dlaczego ty się doszukujesz aż takiego realizmu w anime? To prawie tak samo jakbyś sie czepiał tego ze Son Goku może pierdnieciem rozje.bać jakąś planete, i na to mu faktycznie pozwala świat wykreowany przez mangakę. W GGO jest tak samo, Kirito chociaż cukierkowaty smieć, to jednak ma doświadczenie i co więcej dobrze rozwinięta postać. A na początku jak tamten z tym takim dupnym kałachem jak uniknął strzału z snajperki od Sinon?  Ogolnie to  nie można uniknąc CELNEGO strzału z snajperki.

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

To nie będzie kolega tej baby tylko członek gildii PK. To jest w 100% pewne. Bo były wspomnienia kirito związane z gildią PK, bo deathgun mial tatuaż gildii pk i dlatego, że selweron przeczytał novelke i mi o tym kiedyś napisał. Chociaż jest też szansa, że kolega tej baby jest członkiem gildii PK

Obaj są Deathgunem. Tylko tyle że ten kolega nie steruje avatarem Death Guna

Opublikowano

No k***a przecież obaj są z gildii PK.

I obaj są Deathgunem. Tylko tyle że ten kolega nie steruje avatarem Death Guna

dzięki szmato za spoilera. Niby dales spoilera w spoilerze, ale kto normalny nie otwiera spoilerow?

Dlaczego ty się doszukujesz aż takiego realizmu w anime? To prawie tak samo jakbyś sie czepiał tego ze Son Goku może pierdnieciem rozje.bać jakąś planete, i na to mu faktycznie pozwala świat wykreowany przez mangakę. W GGO jest tak samo, Kirito chociaż cukierkowaty smieć, to jednak ma doświadczenie i co więcej dobrze rozwinięta postać. A na początku jak tamten z tym takim dupnym kałachem jak uniknął strzału z snajperki od Sinon?  Ogolnie to  nie można uniknąc CELNEGO strzału z snajperki.

o tą snajperke juz tez sie czepialem. anime ma byc realistyczne, bo takie lubie. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

dzięki szmato za spoilera. Niby dales spoilera w spoilerze, ale kto normalny nie otwiera spoilerow?

o tą snajperke juz tez sie czepialem. anime ma byc realistyczne, bo takie lubie. 

po to są spoilery zeby ich nie otwierac xD

A twoj argument "bo takie lubie' jest prawie tak samo idiotyczny jak " bo tak"  Anime nie może być realistyczne bo wydarzenia ktore sie w nich dzieją nijak mają się do rzeczywistosci. Myśląc tym tokiem zadne anime Ci sie nigdy w 100% nie spodoba,a to juz jest masochizm.

No k***a przecież obaj są z gildii PK.

I obaj są Deathgunem. Tylko tyle że ten kolega nie steruje avatarem Death Guna

Obaj są Deathgunem ale tylko jeden steruje avatarem? Czyli co robi ten drugi?

Ze niby zabija w prawdziwym zyciu?

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

po to są spoilery zeby ich nie otwierac xD

A twoj argument "bo takie lubie' jest prawie tak samo idiotyczny jak " bo tak"  Anime nie może być realistyczne bo wydarzenia ktore sie w nich dzieją nijak mają się do rzeczywistosci. Myśląc tym tokiem zadne anime Ci sie nigdy w 100% nie spodoba,a to juz jest masochizm.

Obaj są Deathgunem ale tylko jeden steruje avatarem? Czyli co robi ten drugi?

Ze niby zabija w prawdziwym zyciu?

Może nie realistyczne, ale nie ma mieć takich widocznych braków w realistyczności jak odbijanie pocisków szybkostrzelnego karabinu. 

@1373230489-U611928.pngselweron

nawet tego nie przeczytam szmato

XrgAYyk.png

Opublikowano

A jak niby Death Gun zabija? Jeden pozer w grze dla fejmu a drugi i trzeci włamują się do domów ludzi którzy spełniają kilka kryteriów

A i dobre jest to że Kirito jest protagonistą ale w GGO nie jest on niczyim celem ani nic mu nie zagraża :D

Opublikowano

A jak niby Death Gun zabija? Jeden pozer w grze dla fejmu a drugi i trzeci włamują się do domów ludzi którzy spełniają kilka kryteriów

A i dobre jest to że Kirito jest protagonistą ale w GGO nie jest on niczyim celem ani nic mu nie zagraża :D

Do czasu, jak dla mnie za pare odcinków ktoś go bedzie chciał zajebać, chociazby dlatego ze z PK ma już na pienku.

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Ale ciała w realu są nieuszkodzone więc to wyklucza. A death gun strzelajac w grze niszczy i w realu odrazu.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ale ciała w realu są nieuszkodzone więc to wyklucza. A death gun strzelajac w grze niszczy i w realu odrazu.

selweron czytał powieść sao, więc z nim na ten temat nie ma co dyskutować

XrgAYyk.png

Opublikowano

moga gadac przez telefon i na 3 zabic goscia w grze i w realu :D

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

:D Mnie sie w tej walce podobało to jak go wyczuł w tej trawie, te drgania powietrza i tak dalej, bo to nie wyglądało mi raczej na jakiś skill postaci tylko doswiadczenie Kirito.

Mi to się skojarzyło z DayZ

Tylko nie było wtrysku adrenaliny, gdy nagle uświadamiasz sobie, że ktoś tu jest :P

Opublikowano

Do czasu, jak dla mnie za pare odcinków ktoś go bedzie chciał zajebać, chociazby dlatego ze z PK ma już na pienku.

Nikt nie będzie chciał go zajebać, oprócz tego że jest dobrze pilnowany przez seksi pielęgniareczkę to na dodatek nikt nie zna lokacji w której przebywa. No, pomijając asunę która będzie leciała do jego pokoju na walkę finałową z death gunem

Jedyne co dotyka Kirito w tej grze to trauma z SAO jaką jest ta gildia PK, mocno przesadzone ale znając anime to szybko te scenki zlecą. Kirito tylko się napocił w tej grze głównie dla Sinon, bo to ona była celem i gdyby nie on to została by również zabita. Najpierw wtedy kiedy death gun się do niej zbliżył i obezwładnił bodajże, a drugi raz już po tym jak pokonali death guna z avatarem w grze. Kirito wtedy przemyślał wszystko dokładnie, powiedział kilka rzeczy Sinon i ruszył jej z odsieczą - muszę przyznać że dość głupia dziewczyna bo nie bardzo wzięła sobie do serca te rady

yeah, zakończenie w realu.

Anyways, to daje 2 złapanych z zespołu Death Guna, czyli jeden ziomek z PK i 'kolega'. 3ci pan, również z PK, spierniczy i później zapoczątkuje czwartę już przygodę Kirito (pomijając drugą historię ALO między GGO a Alizication). Na to już warto będzie poczekać.

Jaką metodą to robią, dowiesz się tam w ostatnich odcinkach GGO.

Opublikowano

Nikt nie będzie chciał go zajebać, oprócz tego że jest dobrze pilnowany przez seksi pielęgniareczkę to na dodatek nikt nie zna lokacji w której przebywa. No, pomijając asunę która będzie leciała do jego pokoju na walkę finałową z death gunem

Jedyne co dotyka Kirito w tej grze to trauma z SAO jaką jest ta gildia PK, mocno przesadzone ale znając anime to szybko te scenki zlecą. Kirito tylko się napocił w tej grze głównie dla Sinon, bo to ona była celem i gdyby nie on to została by również zabita. Najpierw wtedy kiedy death gun się do niej zbliżył i obezwładnił bodajże, a drugi raz już po tym jak pokonali death guna z avatarem w grze. Kirito wtedy przemyślał wszystko dokładnie, powiedział kilka rzeczy Sinon i ruszył jej z odsieczą - muszę przyznać że dość głupia dziewczyna bo nie bardzo wzięła sobie do serca te rady

yeah, zakończenie w realu.

Anyways, to daje 2 złapanych z zespołu Death Guna, czyli jeden ziomek z PK i 'kolega'. 3ci pan, również z PK, spierniczy i później zapoczątkuje czwartę już przygodę Kirito (pomijając drugą historię ALO między GGO a Alizication). Na to już warto będzie poczekać.

Jaką metodą to robią, dowiesz się tam w ostatnich odcinkach GGO.

5958014072294301219196.png

OKEJ ZNALEZIONE. TUTAJ JEST POTWIERDZENIE TEGO ZE ZABIJAJA W PRAWDZIWYM ZYCIU

W ogole wciagnalem dzisiaj rano całe SAO  w formie powiesci, aż do ALO i to jest k***a romans. Naprawde. Jak dotarłem do momentu w którym sie juz zareczyli to myslalem ze dojde. Ale generalnie ok, szkoda że w anime zrobili te wszystkie historie poboczne bo  w ksiązce bylo od razu ( w sensie po paru wprowadzających rozdzialach) ze na 70 pietrze sie znalazl i byla akcja z tym krolikiem jako najlepszym jedzeniem w grze, nie bylo tego zjebanego pomagania wszystkim na tych nizszych pietrach co mnie tak wkurzalo w anime

dla tych ktorzy chca poczytac ta powiesc to tu jest link :

2 pierwsze tomy po pl ale reszta eng bo tlumaczenia jeszcze nie ma

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

5958014072294301219196.png

OKEJ ZNALEZIONE. TUTAJ JEST POTWIERDZENIE TEGO ZE ZABIJAJA W PRAWDZIWYM ZYCIU

W ogole wciagnalem dzisiaj rano całe SAO  w formie powiesci, aż do ALO i to jest k***a romans. Naprawde. Jak dotarłem do momentu w którym sie juz zareczyli to myslalem ze dojde. Ale generalnie ok, szkoda że w anime zrobili te wszystkie historie poboczne bo  w ksiązce bylo od razu ( w sensie po paru wprowadzających rozdzialach) ze na 70 pietrze sie znalazl i byla akcja z tym krolikiem jako najlepszym jedzeniem w grze, nie bylo tego zjebanego pomagania wszystkim na tych nizszych pietrach co mnie tak wkurzalo w anime

dla tych ktorzy chca poczytac ta powiesc to tu jest link :

2 pierwsze tomy po pl ale reszta eng bo tlumaczenia jeszcze nie ma

To ja chyba porzucam ssalo. nie wiem po co to w ogole ogladam

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...