Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Asparate

Plotki, nie wiem czy mają źródło :c

Także takie info wypada umeiszczać razem z informacją, bo potemw ychodzi jak z np. rzekomym wznowieniem Bleacha parę dni temu, czy 2 sezonem Highschool of the Dead.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwoscia na kolejne sezony. Trzeba przyznac, ze 2 seria troche popsuli ale przynajmniej beda mieli okazje do polepszenia

;). Polecam kazdemu to anime. ;

; )

Opublikowano

Czemu mam na video Asune, która jest w bieliźnie i biegnie ze skillem w stronę Kirito? Tak przez 4 minuty...

Może coś źle ci się pobrało?

Last.fm

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak myślicie, powstanie kiedyś gra oparta na tym anime? Sam z ogromną chęcią bym zagrał. :)

Jak dla mnie SAO było wręcz boskie. Mam zamiar obejrzeć je drugi raz. Jedyny minus to mało odcinków. Przy takim anime mogli zrobić ich o wiele więcej. Ale to tylko moje zdanie :)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Jak myślicie, powstanie kiedyś gra oparta na tym anime? Sam z ogromną chęcią bym zagrał. :)

Jak dla mnie SAO było wręcz boskie. Mam zamiar obejrzeć je drugi raz. Jedyny minus to mało odcinków. Przy takim anime mogli zrobić ich o wiele więcej. Ale to tylko moje zdanie :)

Niedawno wszyła jakas gra na PSP. Niestety w jedynym słusznym języku(japoński).

Last.fm

Opublikowano

Sword art online jest najlepsze nie trawię Alfheima

Ale Alfheim fabularnie domknął arc z Aincradem. Jedyny minus ALO, to samo jej wykonanie, chcociaż ciężko o to obwiniać studio animacyjne, bo pomijając to, ze wycięli IMO najlepszy podrozdział ALO, to całkiem dobrze wyszła im ekranizacja tych dwóch tomów novelki opisujących Alfheim.

Last.fm

Opublikowano

Ale Alfheim fabularnie domknął arc z Aincradem. Jedyny minus ALO, to samo jej wykonanie, chcociaż ciężko o to obwiniać studio animacyjne, bo pomijając to, ze wycięli IMO najlepszy podrozdział ALO, to całkiem dobrze wyszła im ekranizacja tych dwóch tomów novelki opisujących Alfheim.

to prawda jest zakończeniem serii , wykonanie też ładne ale jakoś wróżki nie przyciągnęły mnie wolałem miecze itp bardziej wiało mmo :D

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

to prawda jest zakończeniem serii , wykonanie też ładne ale jakoś wróżki nie przyciągnęły mnie wolałem miecze itp bardziej wiało mmo :D

Przeciez tam tez byly miecze :O Ale i tak najwieksza beka była z tego, jak Leafa powiedziała, że magia Sprigganów nie przydaje sie w walce. Przychodzi Kirito i robi rozpierdol. xD

Last.fm

Opublikowano

Przeciez tam tez byly miecze :O Ale i tak najwieksza beka była z tego, jak Leafa powiedziała, że magia Sprigganów nie przydaje sie w walce. Przychodzi Kirito i robi rozpierdol. xD

Miecze to nie wszystko. Mnie także denerwowały wróżki, ogółem wygląd postaci nie był tak ciekawy, jak w SAO.

Wie ktoś może kiedy wyjdzie następna seria? Jest jakaś informacja?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

tak tak były miecze ale tutaj chodziło bez magii , i innych "dobrodziejstw" ogólnie Kirito do dupy wyglądał ;D , w porównując do Sao, Alo wypadło słabo , tak nawiasem mówiąc nie podobało mi się również latanie w alo

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

tak tak były miecze ale tutaj chodziło bez magii , i innych "dobrodziejstw" ogólnie Kirito do dupy wyglądał ;D , w porównując do Sao, Alo wypadło słabo , tak nawiasem mówiąc nie podobało mi się również latanie w alo

Miał słodziaszne uszka ^,^ Ogólnie Alfheim w przeciewieństwie do Aincradu został potraktowany strasznie po macoszemu, tj. mało wyjasnień odnośnie mechaniki i zasad.

Last.fm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...