Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na 22 odcinku i moim zdaniem seria jest bardzo ciekawa (nie będę spolerował). Jednak mam nadzieje, że w Japoni SAO też odniosło sukces i będą więcej wypuszczać anime o grach MMO, bo jak wiadomo ilość graczy którzy grają w te gry ciągle rośni ;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na 22 odcinku i moim zdaniem seria jest bardzo ciekawa (nie będę spolerował). Jednak mam nadzieje, że w Japoni SAO też odniosło sukces i będą więcej wypuszczać anime o grach MMO, bo jak wiadomo ilość graczy którzy grają w te gry ciągle rośni ;)

Skoro odniosło sukces, to znaczy, że sprzedaż BD i DVD jest na zadowalającym poziomie, co dobrze rokuje w kwestii kolejnego sezonu.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Skoro odniosło sukces, to znaczy, że sprzedaż BD i DVD jest na zadowalającym poziomie, co dobrze rokuje w kwestii kolejnego sezonu.

Być moze najpierw jeszcze wyjdą OVA które będą zawierały historie poboczne z ALO.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Być moze najpierw jeszcze wyjdą OVA które będą zawierały historie poboczne z ALO.

Ale to musiałyby być OVA wymyślone przez animatorów, bo

jedyna historia poboczna z SAO to ta z 8 volumu. A tej historii z excaliburem chyba nie zamierzają ekranizować, bo z ALO wycięli Tonkiego. Mohers Rosario się nie nadaje, bo tam już występuje Sinon, która pojawia się dopiero w GGO.

Last.fm

Opublikowano

Kurde przesadzają z tą dramaturgią ale ciul z tym grunt że wreszcie Kirito jest blisko celu,w sumie to spodziewałem sie bardziej epicki bitwy finałowej a animatorom to średnio wyszło.Recon mnie trochę irytuje tak samo Sugu kurdę dobrze że już zostały do końca te 2 odcinki :)

Opublikowano

Kurde przesadzają z tą dramaturgią ale ciul z tym grunt że wreszcie Kirito jest blisko celu,w sumie to spodziewałem sie bardziej epicki bitwy finałowej a animatorom to średnio wyszło.Recon mnie trochę irytuje tak samo Sugu kurdę dobrze że już zostały do końca te 2 odcinki :)

Oglądając ten odcinek(szczególnie drugą połowę) byłem szczęśliwy, że w końcu zaczęli ekranizować novelkę tak jak powinni. Czyli 24 ep to będzie walka Kirito z Oberonem, a następnie Kazuta z Sugou? Bo 25 ep wnioskując po tytule będzie o Seedzie, czyli narzędziu do tworzenia gier

Last.fm

Opublikowano

Moglibyście napisać, że podajecie informację z nowelki :/

Co do odcinka:

Bardzo podobał mi się odcinek, lecz w drugiej połowie. Na samym początku przynudzali trochę. Po tym tytule spodziewałem się walk a nie jakiegoś dramatu. Teraz liczę na dużą ilość dobrej akcji ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Moglibyście napisać, że podajecie informację z nowelki :/

Co do odcinka:

Bardzo podobał mi się odcinek, lecz w drugiej połowie. Na samym początku przynudzali trochę. Po tym tytule spodziewałem się walk a nie jakiegoś dramatu. Teraz liczę na dużą ilość dobrej akcji ;)

29396202.jpgDlatego takie info wrzucamy w spoilery :D

Last.fm

Opublikowano

Obejrzałem 2 odcinek Sword Art Offline i cóż nie spodobał mi się ten special

Asuna jest chorobliwie zazdrosna,nawet pobiła Kirita za to że patrzyl na Silice (ja ja nazywam Krzemionka :) ) w momęcie gdy niby mógł zobaczyć jej majtki ,to zupełnie nie pasuje do Asuny animatorzy spartolili sprawę

Opublikowano

Szczerze mówiąc z novelki nie przypominam sobie tego rape'u Asuny. :s

Spoiler z novelki:

Ciekawe czy w tym epie pojawi się Heathcliff ^,^

Last.fm

Opublikowano

Szczerze mówiąc z novelki nie przypominam sobie tego rape'u Asuny. :s

Spoiler z novelki:

Ciekawe czy w tym epie pojawi się Heathcliff ^,^

Ja raczej stawiam ze pojawi sie jako ten Kayaba,który ukazał sie po przejsciu SAO.No i ja pamietam ze faktycznie ten koleś trochę rozebrał Asunę i torturował Kirito gdy tu nagle pojawił sie Kayaba i puf :) A w ostatnim odcinku pewnie akcja będzie się działa w realu.

Opublikowano

Ja raczej stawiam ze pojawi sie jako ten Kayaba,który ukazał sie po przejsciu SAO.No i ja pamietam ze faktycznie ten koleś trochę rozebrał Asunę i torturował Kirito gdy tu nagle pojawił sie Kayaba i puf :) A w ostatnim odcinku pewnie akcja będzie się działa w realu.

Przecież Heathcliff to Kayaba :D Jestem tylko ciekaw, czy wymyślą hasło Kayaby, zostaną na samym: System Command: Login Heathcliff. Generalnie w novelce pojawił się tylko głos Kayaby/Heathcliffa.

Last.fm

Opublikowano

Przecież Heathcliff to Kayaba :D Jestem tylko ciekaw, czy wymyślą hasło Kayaby, zostaną na samym: System Command: Login Heathcliff. Generalnie w novelce pojawił się tylko głos Kayaby/Heathcliffa.

No przecież że to Kayaba,ale zrozumiałem twój poprzedni post tak iz Kayaba ma się pojawić w postaci Heathcliffa,a nie swojej w swojej własnej

Opublikowano

No przecież że to Kayaba,ale zrozumiałem twój poprzedni post tak iz Kayaba ma się pojawić w postaci Heathcliffa,a nie swojej w swojej własnej

Ale z tego co pamiętam to Kayaba pojawi się tylko w formie głosu, który zaloguje się do systemu, pomoże pokonać Oberona i przetransferuje Seeda do NerveGeara Kirito.

Last.fm

Opublikowano

Ten nowy ep o wiele ciekawszy niż 2 poprzednie. Został ostatni odcinek i można się domyślić o czym będzie.

Opublikowano

Kurde co ja bym nie dał żeby na BD ten odcinek był bez cenzury :) Do tego Kirito zadał Oberonowi okrutną śmierć,ale to dobrze niech cierpi skubaniec :) No i teraz finały odcinek tylko został.Ale to nie ich ostatnia walka,zmierzą się jeszcze w realu oczywiście Kirito wygra :)

Opublikowano

Kurde co ja bym nie dał żeby na BD ten odcinek był bez cenzury :) Do tego Kirito zadał Oberonowi okrutną śmierć,ale to dobrze niech cierpi skubaniec :) No i teraz finały odcinek tylko został.Ale to nie ich ostatnia walka,zmierzą się jeszcze w realu oczywiście Kirito wygra :)

Szkoda tylko, że nie pokazali rozcinania oka. :/Pojawił się Kayab i w sumie spieprzyli jedną rzecz. Kirito zalogował się na konto Kayaby komendą: Sytem Command! Login: Heathcliff, a hasła nie podał. Zabezpieczenia o kant dupy rozbić. xD

Z każdego odcinka na kolejny jest mi gorąco xDDD

To już możesz iść po lód, bo za tydzień ostatni ep ^,^

Last.fm

Opublikowano

bez jaj za tydzień już koniec ?

Ep: 25 at 23:59 on Tokyo MX - 22-12-2012

Source:

http://animecalendar.net/show/567/Sword_Art_Online

Trzeba liczyć na kolejny sezon, który, patrząc po sprzedaży BD, jest praktycznie zapewniony.

Last.fm

Opublikowano

Nono wyjebane :D Szkoda że tera będize trzeba czekać na S3, ale podejrzewam że szybko zrobią bo anime b. popularne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...