Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nono wyjebane :D Szkoda że tera będize trzeba czekać na S3, ale podejrzewam że szybko zrobią bo anime b. popularne :)

I tak wychodzą niby Speciale Sword Art Offline ale one mnie nie zbyt mi się podobają.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nawet 25 odcinka nie dożyjecie xD hehe

A co do odcinka 24 jakoś nie jestem fanem przytulanek, to był dla mnie średni

Szatkowanie Oberona przy wylaczonym ograniczniku bolu to dla ciebie malo?(trolololololoolo) Wg community MALa, to najlepszy, jak do tej pory, odcinek ALO. Jedynie 25ep jest w stanie to pobic.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Mi to bardziej wygląda na znęcanie się nad przeciwnikiem. Oberon nie był nawet na poziomie żeby walczyć z Kirito - GMowie dzisiejszych czasów ;d Dlatego też uważam, że jak na finałową walkę w ALO (z super mocami etc) wypadło to strasznie nijak. Zero emocji u mnie.

Opublikowano

Mi to bardziej wygląda na znęcanie się nad przeciwnikiem. Oberon nie był nawet na poziomie żeby walczyć z Kirito - GMowie dzisiejszych czasów ;d Dlatego też uważam, że jak na finałową walkę w ALO (z super mocami etc) wypadło to strasznie nijak. Zero emocji u mnie.

Nom tutaj też troche mnie zaskoczyło,ze zamiast najpierw uwolnic Asunę i zasłonić jej nagość to on jej kazał poczekać i musiał koniecznie pokazać jaki to z niego maczo :) Ale i tak mi się podobało!!

Opublikowano

Nom tutaj też troche mnie zaskoczyło,ze zamiast najpierw uwolnic Asunę i zasłonić jej nagość to on jej kazał poczekać i musiał koniecznie pokazać jaki to z niego maczo :) Ale i tak mi się podobało!!

Aj tam czepiacie się. Szatkowanie Oberona wyszło im zajebiście :D

Last.fm

Opublikowano

Mi tam trooooszeczkę szkoda że jeszcze jeden odcinek został. Chciałbym popatrzeć jak im się będzie żyło w realu razem a tu lipton. Moim skromnym zdaniem powinny być jeszcze minimum 2-3 odcinki bo pozostanie ten niedosyt i ta ciekawość. W sumie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej jakaś zachęta do oglądania następnego sezonu o ile wyjdzie ;)

HBV27j.png

Opublikowano

@grzesssiu

na pewno zobaczysz, na końcu walną chyba scenke 30sekundową, przewiniesz 360 razy i masz 3 odcinki ;) Szczerze powiedziawszy ja już mam dosyć i czekam aż się to ALO w końcu skończy, ale zapewne Ci co oglądają od razu wszystkie odcinki tego nie poczują :)

A wracając do szatkowania Oberona, też słabe. Chyba że zrobi tak samo w realu to cofnę swoją opinię i pokłonię się xD

Opublikowano

@grzesssiu

na pewno zobaczysz, na końcu walną chyba scenke 30sekundową, przewiniesz 360 razy i masz 3 odcinki ;) Szczerze powiedziawszy ja już mam dosyć i czekam aż się to ALO w końcu skończy, ale zapewne Ci co oglądają od razu wszystkie odcinki tego nie poczują :)

A wracając do szatkowania Oberona, też słabe. Chyba że zrobi tak samo w realu to cofnę swoją opinię i pokłonię się xD

Tu cię zmartwię, bo o ile dobrze pamiętam, to walka w realu to bardziej zapasy niż szatkowanie. Anyways, mi tam się to szatkowanie podobało.

Last.fm

Opublikowano

Szczerze to lipa, ponieważ wydaje mi się, że ten pierwsza gra była o wiele lepsza. Nagle dodali tą inną grę tam praktycznie nic się nie działo i te odcinki wydawały mi się nudne. Jeśli miał by być 2 sezon to chciałbym by wyglądało tak jak w tych pierwszych odcinkach.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Szczerze to lipa, ponieważ wydaje mi się, że ten pierwsza gra była o wiele lepsza. Nagle dodali tą inną grę tam praktycznie nic się nie działo i te odcinki wydawały mi się nudne. Jeśli miał by być 2 sezon to chciałbym by wyglądało tak jak w tych pierwszych odcinkach.

Alfheim to drugi sezon. Trzeci sezon o wiele bardziej przypomina pierwszy i w niektóych momentach jest nawet lepszy.

Last.fm

Opublikowano

Ktoś wie kiedy mają ekranizować 3 sezon ? Słyszałem pogłoski że po zakończeniu bieżącego sezonu SAO mają tworzyć kolejny sezon Accel World

Opublikowano

No 25 odcinek zapowiada się naprawdę dobrze :)

A jak juz plotkach mowa to ja słyszałem ze na przemian maja robić nowy sezon Accel World i SAO,ale cóż to tylko plotki.

Opublikowano

No 25 odcinek zapowiada się naprawdę dobrze :)

A jak juz plotkach mowa to ja słyszałem ze na przemian maja robić nowy sezon Accel World i SAO,ale cóż to tylko plotki.

W takim razie trzeba nadrobić zaległości i zmęczyć Accela.

Last.fm

Opublikowano

Mi tam troszkę szkoda że to koniec. Niestety ale ten odcinek nie specjalnie przypadł mi do gustu.

Na początku trochę akcji, potem nuuudy i w ostatnich kilku minutach coś ruszyło.

Niestety ale walkę na początku odcinka zepsuli, takie to sztuczne było że hej.

Kirito powinien uciekać zamiast z nim dyskutować a jak już doszło do walki to leżał na glebie po czym

wstał i załatwił gościa w 5sek. Trochę to nierealne żeby mały dzieciak pokonał dorosłego. Ten "boss wróżek" to taka pipka straszna ;/

Edit:

Paczajcie jaki super opening

http://www.youtube.com/watch?v=SbDWK4OtlN8

HBV27j.png

Opublikowano

Ostatni odcinek był epicki,świetnie im wyszła animowana wersja SAO.Poprostu arcydzieło.

I mimo że faktycznie ta walka Kirito i Oberonem trochę nie realna była to i tak świetnie wyszła.

Cóż teraz pozostaje mi tylko liczyć na kolejny sezon :)

Opublikowano

No i 2 sezon SAO za nami.

Co do zakonczenia, to do tak naciaganych zakonczen w tej serii trzeba sie przyzwyczaic. Mnie sie to zakonczenie podobalo. Ogolna ekranizacja nowelek wyszla im calkiem dobrze. Ode mnie 10/10 i czekam na 3 sezon.

Last.fm

Opublikowano

Jedno z lepszych anime

Jednak nie wiem , czy będzie 3 sezon , ale koniec był za mało "epicki" jak dla mnie :)

Opublikowano

Od bloga sao polskiego jest info, że 3 sezon prawdopodobnie za 6 miesięcy będzie.

Ogółem anime epickie i szkoda, że już koniec tego drugiego sezonu :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Z tego co czytałem na ANSI, to BDki rozchodzą się po 30k sztuk na 1 volume, więc raczej głupotą byłoby pozbyć się kury znoszącej złote jaja.

Last.fm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...