Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematy z propozycjami nie skasowalem ani jednego

Chyba wiem lepiej kto mi pomagal w odzyskaniu mojego eq bo siedzialem w tym momencie tylko z jedna osoba na kanale na tsie

A mam nie klnac na dziecko ktore wkrecalo wszystkim na tsie ze jest w 2 liceum a potem sie okazalo ze nawet gimnazjum nie skonczyl ba ledwo zaczal, pozatym typ niezle sie spinal kogo to nie zlozy na strzala

Ok zielak, przyznaje racje- troche syfu bylo ale nie banuj juz moich kont jak tylko zobaczysz ze mam jakies nowe

Moge ci obiecac ze jak narazie trollowac juz nie bede bo mam pare pomyslow na powazne tematy i zmiany na Ravii

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Syf się już wysypał. ;)

http://www.mpcforum....dawanie-itemow/

Szkoda że film został usunięty ale po komentarzach widać że to prawda

ROZDAWANIE ITEMÓW PRZEZ ADMINISTRACJĘ.

Pamiętacie jak hejtowaliście Jarka bo na bal**rce rozdawał itemy za PLN.

? A wy co robicie. ? Czy wy ludzie " sprzedający się na youtube " macie

coś honoru wgl. ?

Na 100 % to jest tylko 1/4 tego co Administracja rozsypała po znajomych. :>

Serwer jako taki jest żeby tylko odpalić 5 kont które bd bociły złoto i jazda z nim na allegro. :)

Już po wejściu do m1 na 1 spot dalem sb luz z tym serwerm jak zobaczylem te boty.

Do tego Isamu pewnie odpala coś byłek/sm/PLN tym co robią GP z serwa czy też LP.

Co do Administracji mam zdanie że jest to garstka osób która leci tylko na hajs.

Widac już po samym koncie na YT ni jakiego Isamu aka szczura.

PS: Prosze wszystkich użytkowników żeby się nie spinali tutaj w tym temacie tylko zapraszam na PW.

Bo serio nie bd mi się chciało odpisywać na każdego posta i tylko PKT % bd łapał.

5 :)

PS: PO CO USUWACIE TEN POST. ?

WŁAŚNIE TYM ŻE DAJESZ RAPROT ABY USUNĄĆ POSTA PRZYZNAJESZ SIĘ :)

ps: Wkleiłem działający link. ;)

Zapewniam wszystkich że tego syfu bd więcej. ;]

Przecież chyba isamu wyjaśnił i dawał logi.

Ja serwer polecam, mimo, że dużo botów, ale codziennie ktoś je banuje ;)

Opublikowano

Przecież chyba isamu wyjaśnił i dawał logi.

Ja serwer polecam, mimo, że dużo botów, ale codziennie ktoś je banuje ;)

Również pewna osoba udowodniła że działa to na zasadzie sql i czegoś tam jeszcze i usunięcie takich logów to tylko 10 min roboty.

Opublikowano

Oczywiście chodzi o tego posta. :)

" Podziwiam Cię za zdolność robienia ludzi w chuja. Dałeś SS z logów, ale

to NIC. Przecież oparte to jest na sql/ew. jakichś cache, więc usunięcie

'niepożądanego' wpisu to 10 sekund roboty.

Anyway, to całkiem

prawdopodobne. Gość nagrywa LP -> serwer ma z tego korzyść, kto

obejrzy, ten zagra, dlatego żeby uprzyjemnić grę i oglądanie,

administracja pomaga. ;) "

On niczego nie wyjaśnil. :) O tylko nabił wszystkich naiwniaków w butelkę. :)

A ty wklejasz ciagle to samo i probojesz byc kims i myslisz ze ci sie cokolwiek uda. Daj mi konkretne dowody ze miszczu dostawal eq widziales jego eq? zadna rewelacja osoby ktore siedza codziennie na tsie wiedza ze on normalnie gral i nie dostawal zadnych itemow.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@Zielak - Nie kozacz tak , za cienki w uszach jesteś .

Tak kładziesz 1 strzałem ? 0.0

Zapisz się na balet by wyładować emocje ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Około miesiaca temu doładowałem w is troche kasy , była przerwa jakas tam na 15 min , wchodze na serwer a itemki które kupiłem z is zniknyły i została mi tylko 1 rzecz. Pisze ciągle do isamu to on mnie kieruje do Welesa , do welesa pisze to na emaile mi nie odpowiada a w grze siedzi i na ts tez i nic nie chce mi odpowiedzieć . Zabralo mi pieniądze a administracja ze tak powiem ma wyje*ane ... Dla tego nie polecam.

Opublikowano

ALe tutaj nawet Isamu nie powinien się tłumaczyć. Tu nie ma co tłumaczyć. Handlował ? - handlował. Nikogo nie interesuje kto komu co dał czy oddał, handel to handel. A wiadomo, że przecież z jakiej racji mialby cienwiatru dawać itemy adminowi ? kto w to uwierzył to chyba nie myśli głową...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Wcześniej myślałem, że to nie jest prawda z tym handlem ale po tym filmie stwierdzam, że powinni B3nqa wywalic z team'u a miszcza z ekipy.

Opublikowano

Wiem ze pewnie administracja jest zajeta ale dowiem sie kiedys jak wbic na serwer jesli strona mi dziala tylko przez hot spot? a jesli strona nie dziala mi normalnie to sie klient nie aktualizuje

Opublikowano

Może mu b3nq dał jakieś zmodyfikowane lustro ze 100% wbicia?:P Ja tam pewno nawet i po 10 próbach bym nie wbił, 10% to jak 1lvl przywoływania konia, czasem palce zabolą od klikania w księgę zanim ten chuj będzie łaska przyjść.

A jak serio Isamu tłumaczył, że się bambos wkurzył i wyrzucał EQ, a miszczu podniosł i oddał b3nq, to ja pierdole :| Widać jak sobie musiał dzieci tam wyszkolić jak w to mu wierzą :) Szkoda mi Welesa tylko :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

KUJ ze dostane warna ale nie polacem tutaj grac Isamu jest tylko lamusem ktory nic nie robi najbardziej dostana po du[pie Weles i NYmfa bo to sa 2 sprawiedliwe osoby na ravi .. nawet Fubu jest lepszy od srisamou :) mysli ze nagra jak jedzie Fubu i jest kox .. daje tylko Przyklad smarkacza ktorzy maja 12-15 lat i robi chlew na YT tak jak na serwerach MT2.
Tak Isamu tlumacz sie tlumacz ale i tak juz tracisz widzow :) Nie popisales sie ^^

Hehehehe ... jak tam Ice Run ? ; ) Lepiej dalej ulepszajcie serwer w IS i dla 86+ bo tylko to potraficie -.- Balmora jest jaka jest ale lepsza od ravii nie ma takiego CHlewa jak na Sravi :) Benq daje na prawo i lewo a smiales sie z Fubu pomysl zanim cos Pier.lniesz glupiego. Smiales sie z Fubu ze wydaje na PLa a sam jestes nie lepszy :) TooPacz zeby nie IS to zaloze sie ze 15 lvl by go zlozyl :)
na ravi tobie dobrze idzie .. pewnie tak myslisz ale jak Pier. sz tekst " Pozyczylem " to gz. Nie potrafisz sam zrobic tylko pozyczasz :) Dziwie sie jeszcze ze chce sie tobie klamac ze \benq ten frajer nic nie dawal miszczowi .. chcesz to born go ale doody sa a robienie spamu na forach to nie Problem ;)

Jeszcze raz zycze aby Sravia padla jak najszybciej :*

Popis Isamu poscil psy na Fubu i mysli ze jest wielki :)

http://www73.zippyshare.com/v/58974215/file.html

@ MOD jezeli cos nie tak z linkiem usun :)

image.png

Opublikowano

Czy to prawda że ravia się sprzedała, i na filmiku było widać jak admin handlował z graczem ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

ile jeszcze osób musi wejść do mnie na ts3.org.pl i zobaczyć team viwera aby zobaczyło ze mówie jak jest ?

-.- wiem ze teraz po starciach z BuFu będzie tu małe zamieszanie ale XXX osób było logi widziało wiec może potwierdzić jak jest

Opublikowano

ile jeszcze osób musi wejść do mnie na ts3.org.pl i zobaczyć team viwera aby zobaczyło ze mówie jak jest ?

-.- wiem ze teraz po starciach z BuFu będzie tu małe zamieszanie ale XXX osób było logi widziało wiec może potwierdzić jak jest

i po co dalej robisz nas w chu. skoro logi usuwa sie w max ale to max 10 min ? :) XXX osob ale ta liczba bedzie rosnac :)

image.png

Opublikowano

Płaczecie o chuj wie czy to prawda, a bufu sprzedaje od dawna brylki i nikt i tak juz o tym nie mowi. nigdy nie dowiemy sie prawdy, wiec jebać. to jest priv na kazdym jakies przekręty są

Opublikowano

Płaczecie o chuj wie czy to prawda, a bufu sprzedaje od dawna brylki i nikt i tak juz o tym nie mowi. nigdy nie dowiemy sie prawdy, wiec jebać. to jest priv na kazdym jakies przekręty są

Czas napisać też moje krótkie zdanko o tym. Szczerze wszyscy wiedzą, że na Balmorze były, są i będą przekręty, lewe bryłki, ale nie w tym rzecz, śmieszy mnie ta cała sytuacja zważając na to, że Isamu i ekipa zawsze jechali na grubego, a teraz sami - nie ważne czy tylko teraz czy jedna osoba czy też wszyscy, ale ewidentnie widać co się stało i bajki typu oddawanie rzeczy GM'owi. Proszę Was, chyba każdy pamięta jak sam Isamu się śmiał z FuBu jak ten mówił że skardzione itemki czy coś trafiają mu na konto. Tak samo w tym przypadku jest, będą osoby, które zrozumiały, że nie w tym rzecz, że się to stało, lecz to że Isamu jest Hipokrytą mówiąc i nadając na innych, a sam na serwerze zrobił sobie burdel teraz. Mi już kilkakrotnie nie chciało się wierzyć kiedy ktoś od niego z ekipy gadał że dropił 24/7 i nagle ma te itemki, chociaż takich teorii spiskowych można pisać mnóstwo na temat każdego serwera. Wracając do głównego wątku - jest to śmieszne, bo logi można usunąć, jak ktoś pisał, dlaczego wszystkie poprzednie tematy zostały usunięte z dowodami ? Nie będę wnikał już w tą sprawę, miło że teraz pomagasz Małyszowi, zobaczymy co z tego będzie, ale osoby, które pomagają graczy powinny być jakoś ukarane, w co wątpię, bo jesteście ziomkami. Szkoda tylko że tyle ludzi wierzyło w prawdomówność Twoją - jak nadawałeś na Jarusia, a teraz bynajmniej ja już coraz mniej.

Opublikowano

Jak dla mnie to przekręt poszedł kiedyś sam Isamu się wjebał z Filmikiem gdzie jego szaman miał byffy G10 a wcześniej chyba na M

Tez było tłumaczenie ze Zwojował itp sranie w banie i tyle

Teraz Afera z handlem

Moja opinia jest prosta :

Isamu pomaga sobie na prywatnej postaci bo jestem pewien ze to robisz za bardzo jest nerwowy synek aby coś sam zrobić tak samo było na s26 Wypierdalać spot jest mój xD no dosłownie jak noob xD

Więc twoje Ambicje i Ego gry w Metina jest tak wielki ze sam nie dał byś rady i daje sobie rękę upierdolić ze tak było

Sam jestem graczem metina i każdy by sobie coś dziabnął jak miał by taką możliwość.

A to ze Naćpałeś się Fety i Robisz z siebie debila na yt to już twoja sprawa.

Najlepszą pompe miałem jak płakałeś na ddos ze nie możne serwer upaść bo będziesz miał problemy ( Pewnie od typów co kupili od ciebie eq)

Więc synek Nie wal tyle fety bo ci się już zwoje poprzekręcały xD

I będziesz jak ta Marchew-a w polu zawieszona

_____________________________________________________ zwiń 100 i Wciągaj Szmato xD

A co do Fety to wiem z s26 ze Walisz :D Uważaj go Ludziom gadasz

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Profesjonalny, swietny i wrecz cud wsrod serwerow. Najbardziej stabilny z najwieksza iloscia graczy. Bardzo mi sie podoba i polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...