Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szymek nie bedziesz moze robil Ravi s2 medium/easy ??

Isamu juz kiedys cos mowil ze easy to gówno z tysiącami festyniarskich zbroji więc wątpie

Poza tym takie easy tylko by ravi s1 reputacje zniszczyło

Opublikowano

@UP

Nie musi byc koniecznie easy mogl by byc medium :).

Dlaczego by moglo to wplynac na reptuacje Ravi ?he wiele osob chcialo by zagrac na medium/easy i walczyc o top ;)

Przerwa w grze

Opublikowano

To jesteśmy w dupie ci co mają ten problem bo nawet jeśli uda mi się wbić na stronę to nie zaktualizuje sie klient i nie pogram a szkoda bo serwer bardzo fajny ;)

Opublikowano

Ale eq daja xD

Chce zobaczyć całe logi z ost tygodnia B3nqa/Bambosa i Miszcza i dowiedziec sie czy mozna usuwac nie chciane logi wtedy zdanie zmianie

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Osobiscie mam problem z wejsciem na stronke servera. Wchodzę na stronkę Ravia.eu a tam wiadomosc : The requested URL /cookies.html?backurl=http://ravia.eu/?ckattempt=3 was not found on this server. That’s all we know.

Troszkę to ssie.. Ma ktos jakies pojęcie dlaczego tak jest? (Mieszkam w UK.. :c ) Może administracja się wypowie? Blok IP ?

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Mam "pare" zastrzeżen co do ŻAŁOSNEGO moda Zielaka

ad 1 Nie mozna z nim normalnie pogadać zadajesz pytanie do niego albo kasuje temat nie dostajesz odp odrazu ban

ad 2 Obrażał na sb od dzieci od krasnali itp

ad 3 Liże dupe gm opoiem wam pewną sprawe Był sb Zumos grał grał 25/8 zaprzyjaźnił sie z rudym synem renaty zielakiem poprosił go by eq pozyczyl nie oddal zielak placz na ts zumos dostaje na IP BANA po czym potem nymfa dała UB zabrała eq zumosa dała zielakowi i znow dala na IP Są rowni i rowniejsi

ad 4 Usunoł sb z tego powodu iż wyzywal nas od debili itp wbił bodajze isamu i usunal całego sb

ISAMU KUR*A PROSZĘ CIĘ OGARNIJCIE GO BO Z NIM NORMALNY GRACZ SIĘ NIE DOGADA

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Mam "pare" zastrzeżen co do ŻAŁOSNEGO moda Zielaka

ad 1 Nie mozna z nim normalnie pogadać zadajesz pytanie do niego albo kasuje temat nie dostajesz odp odrazu ban

ad 2 Obrażał na sb od dzieci od krasnali itp

ad 3 Liże dupe gm opoiem wam pewną sprawe Był sb Zumos grał grał 25/8 zaprzyjaźnił sie z rudym synem renaty zielakiem poprosił go by eq pozyczyl nie oddal zielak placz na ts zumos dostaje na IP BANA po czym potem nymfa dała UB zabrała eq zumosa dała zielakowi i znow dala na IP Są rowni i rowniejsi

ad 4 Usunoł sb z tego powodu iż wyzywal nas od debili itp wbił bodajze isamu i usunal całego sb

ISAMU KUR*A PROSZĘ CIĘ OGARNIJCIE GO BO Z NIM NORMALNY GRACZ SIĘ NIE DOGADA

co ma ts3.org.pl Publiczny serwer ts do prezentacji serwera metina ?

takie rzeczy na pw do mnie się pisze i wtedy mogę pomyśleć czy coś działać

Opublikowano

A cos w sprawie mojego pytania masz zamiar zrobić? ...

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

A cos w sprawie mojego pytania masz zamiar zrobić? ...

jak masz stałe IP są 2 opcja aby zobaczyć czy to wina IP

pobierz program do zmiany IP hotspot lub jakiś inny odpal go i zobacz czy ci strona zadziała jak tak napisz mi pw

Opublikowano

ten ts to wasz support wiec ma. Albo zrobicie porzadny support e-mailowy i wtedy nie bedzie kłopotu..

I weź wróccie aby forum bylo na forum Welesa, bo nigdy na forum konta zalozyc nie moge -_- zalosne...

Opublikowano

Więc tak udało mi się wbić z którymś razem przez hot spot ale co to zmieni jeśli nie moge zalogować się do gry bo nie instaluje aktualizacji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...