Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby taki profesjonalny server a ze strona maja problemy juz 2 miesiac.

Stronka działa jak trzeba, wystarczy wejść na nią np. przez proxy... ;)

Opublikowano

Stronka działa jak trzeba, wystarczy wejść na nią np. przez proxy... ;)

Chłopie, ok, stronka działa jak trzeba, a wiesz że jeżeli ma się problem z Cookies, to nie da się nawet zaktualizować Clienta? Także albo problem naprawią albo tracą kilku bądź nawet kilkuset potencjalnych graczy, którzy NIE mają zamiaru cheatować jak inni, którzy inaczej grać nie potrafią. Ale skoro wolą trzymać hołotę na serverze.... Ich problem.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

@Up

Wystarczy zmienić IP a nie wbijać przez moda .....

Problem w tym że ja wbijam normalnie, a jakis pomysł jak zmienić IP, nie posiadając neostrady? Prosze, chętnie posłucham. ._.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

ISAMU KIEDY LASKAWIE ODBLOKUJECEI HANDEL PDEKAMI ITP???

BO TERAZ JEST JESZCZE GORZEJ TO WYSTAWIAC PRZEZ WASZ GENIALNY POMYSL Z OTWIERANIE MSHOPOW W STREFIE...

Opublikowano

Ile ludzi gra ? Jest możliwość zmiana ze smoka na healera ? Czy warto zaczynać grę szamanem healerem jeśli jest zmiana, jeśli nie to smokiem ? :P

Wyzej napisal Bambos ile osób gra

Da sie zmienic do 40lvla

Hellerem sie opyla grac bo jest pro w pvp

Smok zas jest duzo wart +86 wiec mozna go pozniej sprzedac za konkretny hajs

Opublikowano

Jest pro w PVP, to wiem, tyle że z expem nie ciekawie ;/. A w jakim sensie dużo wart później ? Oczywiście za yangi no nie ? xD Jak się smok w PVP sprawdza ?

Na forum jest tylko 2 ludziów ? Nie ma chat boxa ?

Opublikowano

Jest pro w PVP, to wiem, tyle że z expem nie ciekawie ;/. A w jakim sensie dużo wart później ? Oczywiście za yangi no nie ? xD Jak się smok w PVP sprawdza ?

Na forum jest tylko 2 ludziów ? Nie ma chat boxa ?

Smok duzo wart bo jako buff moze wejsc na wyzynke

Zostaly na forum 2 osoby bo zielak mial humory i wszystkich pobanowal i usunal shoutboxa xD

Jak ktos sie nie wyabsowal to styknie w pvp ale wiekszosc 90+ ma full lub prawie full na magie

Opublikowano

Tak wgl. zapytam. Warto grać dalej w metka ? Grałem jakieś 2 lata temu w różne privki, wcześniej na globaly, jednak przestałem, od 2 lat gram inne gry, aktualnie w Lola i szczerze mówiąc nudzi mi się już trochę, zastanawiam się czy do metka nie wrócić, jednak boje się trochę, że nie przeżyję tych zmian jakie zaszły przez ostatni czas, oraz czasu expienia, dropienia, zarabiania na eq xD

Opublikowano

Jesli chodzi o globala to nie polecam a na Ravi jak najbardziej tak. Dlaczego? A dlatego, że trzyma poziom metka z jego najlepszych lat, nie ma jakiś naleciałości typu kostiumy, pety i inne syfy. Jest to hard w najlepszym tego słowa znaczeniu

Opublikowano

Przekonałeś mnie ! Spróbuje ! xD Jeszcze pytanko - czytam jakiś poradnik, gość pisze, że dobrze zacząc od bodego podropic w m1 i kupić eq, w poradniku dla daggera, ja mysle, że zacznę od smoka na 40 zmienie na healera prawdopodobnie. Czy opłaca sie zrobić takie coś, czy po prostu tym smokiem wyrobie z eq ?

Chociaż wolałbym zacząć z WP dropić, bo dla mnie lepszy xD.

Opublikowano

WP najlepszy do zarobku

mozesz tez grac tym wepkiem i miec tego buffa

Zarabiac bedziesz wepkiem a smoka miec do pvp lub sb tym wepkiem wyexpic hellera

Wybór należy do cb

Opublikowano

GoldenUser równie dobrze możęsz rozpocząć grę surą WP i buffem, wbić mu 86 polecieć na wyżyne podropić Yangi i za 1kkk+ kupić sobie jakąś postać do pvp ;).

Lub po prostu WP wbić tam 70 poziom i wyexpić sobie drugą postać ;).

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Zagrałem i stwierdzam, że komp na którym siedzę częścniej niż na lapku, jest za slaby i nie przyjemnie mi się gra, jednak od września zawitam tutaj z nowym kompem, chociaż może już zacznę na lapku od czasu do czasu pograć, zobacze ;) W każdym razie na pewno tu zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...