Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] CAŁA PRAWDA O RAVIA.EU - ROZDAWANIE ITEMÓW

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tutaj mozna zobaczyć jak GM B3nq rozdaje itemy. Oczywiscie GM nie powinien handlować z graczami, a jak wiemy Miszczu i b3nq pewnie się znają.

Oczywiscie miszczu wrzucil film lecz go szybko usunał, jak ludzie zobaczyli co i jak :>

Dlaczego usunal, jezeli sie nie przyznaje do prawdy??

Zapraszam do ogladania :>

http://www.youtube.com/watch?v=JhcUJrPulPM&feature=youtu.be

Na 1:30 all widac :>

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahhaha xD

a z balmorki sie smiali ze rozdawanie brylek ;3

Opublikowano

Filmik usunięty, więc sobie możesz :> Gdyby coś tam było to przez tą chwilę mądra osoba mogła to pobrać:}

Opublikowano

Haha, prawa autorskie xDDD Pozdro dla teamu Ravii, za mało zabawy to rozdają itemy

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Filmik usunięty, więc sobie możesz :> Gdyby coś tam było to przez tą chwilę mądra osoba mogła to pobrać:}

Było, było uwierz. Jeśli autorowi uda się jeszcze raz wysłać filmik to sobie zobaczysz. Na chacie było widoczne. Handel z Benq został zakończony, a pod tym, że ktoś zabił jakiegoś tam bosa.

Opublikowano

Było, było uwierz. Jeśli autorowi uda się jeszcze raz wysłać filmik to sobie zobaczysz. Na chacie było widoczne. Handel z Benq został zakończony, a pod tym, że ktoś zabił jakiegoś tam bosa.

Znalazłem już filmik na yt, ktoś dodał reupload. hehe ostra jazda, zaraz isamu wstawi filmik że "coś tam i to nie prawda że jest navi/free itemki dla friendsów"

Opublikowano

Haha xD

Nie spodziewałem się po Ravi tego. Teraz dobre czy tak bd ciągle czy wydalą tego Gm'ka naszego ;0

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Wyjdzie tak, że to pewnie te itemy co kupił z shopka dał na b3nqa i b3nq mu tylko przekazał je XDDDD

Btw. dobrze że jednak skończyłem grać.

Opublikowano

Ja to dawna wiedziałem, ze Isamu rozdaje itemy kolegą tylko bez dowodów bym nic nie zrobił jak widać jest ładny dowód na to już.

Opublikowano

już to sprawdziłem:

- wchodze na ts szukam miszcza lub b3nq nie ma nikogo

- wchodze na strone sprawdzam logi gejmmastera

zamazałem IP lecz jak ktoś jest niedowiarek zapraszam na ts pokażę na team viwer

http://scr.hu/screenshooter/4768285/fhmrkor

jak tu widać z postaci miszcza było przekazane złoto i jakieś lustro na postać gm

nie na odwrót

też się bałem ze coś sie stało ale wszystko jest ok bez nerwów

Opublikowano

Niedługo będzie wyjasnienie bo niestety nie jest to tak jak myslicie troche inaczej to wyglada a isamu wcale wkurwiony nie jest ;)

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...