Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie bamboszowi admina na forum - zajebisty koles

Bambos ma moda na forum ale ostatnio mało się tam pojawia

teraz łatwo spotkać na ts3.org.pl lub w grze

Mnie lub Nymfe ;/

Lato się zrobiło to nam GM balują mam nadzieje ze im szybko przejdzie

Zenith np przez ostatnie 2 tygodnie był tylko 2 razy po 40 min

ale w sumie rozumie ich szkołą cały tydzień bo koniec roku ;P a w weekend trzeba się zresetować

co do Zielaka jest to normalny chop tylko np Gienek wie jak go ''zagotować'' czasem nerwy puszczą choć i tak dziwię się ze Zielak tak dużo wytrzymuję na forum serwera dla bezpieczeństwa ogółu wył chat na str gł forum aby ostudzić zapał osób które starają się go wyprowadzać z równowagi od kiedy nie ma chatu jest Cielak spokojny :P

a i nasz morderca moderatorów Gienek również :P a dlaczego forum zajmuję się Zielak bo naprawdę się stara i ma na to czas..

Sorki Gienek ze użyłem twojego przykładu ale nie znam osoby która z taką gracją rozbrajała Zielaka ;P

co do muszli dropiłem postacią testową od 1-45 wydropiłem ich +/- 10 ja akurat mialem pecha i z nich nie za wiele mi poleciało

lecz są gracze którzy z 2 szt mają 2 perełki

wiem ze również są tzw Dzieci kamermoda z którymi staramy się walczyć na bieżąco i rozdawać im jak najwyższe nagrody np ban na IP

Opublikowano

IsAmU, jak będziesz dalej ich banował na IP to Ci dużo graczy nie zostanie :D

Daj ludziom czas a może się uspokoją w końcu xD

xxxx

Opublikowano

IsAmU, jak będziesz dalej ich banował na IP to Ci dużo graczy nie zostanie :D

Daj ludziom czas a może się uspokoją w końcu xD

1.czerwca = online 1920

2. czerwca = online 1792

lepszy serwer z mniejszą ilością graczy ale grających normalnie bez dopalaczy ;)

lece spać dobranoc :)

Opublikowano

1.czerwca = online 1920

2. czerwca = online 1792

lepszy serwer z mniejszą ilością graczy ale grających normalnie bez dopalaczy ;)

lece spać dobranoc :)

Ale wiesz, niektórzy robią te botki aby zarobić. Łapiecie ich, leci banik na IP i już typek odpada.

I tak jeszcze wielu graczy leci na Botach, a i tak wszystkich nie wyłapiecie.

Powiem Ci szczerze, ze jechałem na Ravii ponad 2 tyg, na FB i tylko Bambos do mnie raz napisałem i bez lipy.

Ale życzę powodzenia z serwem i Botami, bo serwer spoko.

xxxx

Opublikowano

Bambos ma moda na forum ale ostatnio mało się tam pojawia

teraz łatwo spotkać na ts3.org.pl lub w grze

Mnie lub Nymfe ;/

Lato się zrobiło to nam GM balują mam nadzieje ze im szybko przejdzie

Zenith np przez ostatnie 2 tygodnie był tylko 2 razy po 40 min

ale w sumie rozumie ich szkołą cały tydzień bo koniec roku ;P a w weekend trzeba się zresetować

co do Zielaka jest to normalny chop tylko np Gienek wie jak go ''zagotować'' czasem nerwy puszczą choć i tak dziwię się ze Zielak tak dużo wytrzymuję na forum serwera dla bezpieczeństwa ogółu wył chat na str gł forum aby ostudzić zapał osób które starają się go wyprowadzać z równowagi od kiedy nie ma chatu jest Cielak spokojny :P

a i nasz morderca moderatorów Gienek również :P a dlaczego forum zajmuję się Zielak bo naprawdę się stara i ma na to czas..

Sorki Gienek ze użyłem twojego przykładu ale nie znam osoby która z taką gracją rozbrajała Zielaka ;P

co do muszli dropiłem postacią testową od 1-45 wydropiłem ich +/- 10 ja akurat mialem pecha i z nich nie za wiele mi poleciało

lecz są gracze którzy z 2 szt mają 2 perełki

wiem ze również są tzw Dzieci kamermoda z którymi staramy się walczyć na bieżąco i rozdawać im jak najwyższe nagrody np ban na IP

Aha,

Groźby realne, bana mu :>

P.S Mafia forum daje rade. Terror musi być :>

Opublikowano

1 akapit - bambos wchodzi na forum bardzo czesto i jest o wiele bardziej rozgarniety i lubiany od zieloka

5 akapit - don cielok zaujmuje sie tym forum bo ma na nim wladze.. mam pytanie czemu sluzy dzial pogaduszki? zielok chyba nie wie... ci co siedza kilka h na forum wiedza co robi zielok i jak potrafi wyzywac ludzi.. przez ostatni tydzien nie dostalem bana.. powod jest bardzo prosty - robilem za jego przydupasa.. wczoraj zrobilem temat z mlekiem - jeb perm. spytalem go na innym koncie czemu to zrobil - perm xD czyli w skrocie nie mozemy sobie z ekipa normalnie dyskutowac o czym chcemy na forum bo leca bany a tematy sa usuwane... bambos za to normalnie dyskutuje i potrafi pisac z jajem..

bambosz na admina.

to 1 z licznych przykladow

Nie bede tolerowal jakiejs mafi forum ktora mi spamuje dzien w dzien i robi multikonta - czy to normalne? dajcie mi dowody ze wyzwe czasem kogos innego oprocz tej mafi dzieciakow

Naprawde tematy typu '' mleko '' albo '' zielak wazy 150kg '' nie powinny byc na forum nieprawdaz?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie bede tolerowal jakiejs mafi forum ktora mi spamuje dzien w dzien i robi multikonta - czy to normalne? dajcie mi dowody ze wyzwe czasem kogos innego oprocz tej mafi dzieciakow

Naprawde tematy typu '' mleko '' albo '' zielak wazy 150kg '' nie powinny byc na forum nieprawdaz?

ale temat z malyszem usunoles czy nie?

Opublikowano

bardzo dobrze wiesz czemu, (ludzie co byli wczoraj na forum w godzinach wieczornych tez wiedza) czemu powstal ten temat..(150kilo) na przyszlosc zamiast kogos wyzywac od kurew poprostu zamknij temat jak ci zawadza... Spytam sie tu po raz 3/4 bo na forum ciagle leca permy za multi.. co ci przeszkadza mleko? nie wiem, uczulenie masz? to jest dzial POGADUSZKI wiec nie wiem czemu nie moge pogadac z ludzmi o mleku. -.-"
Opublikowano

A jednak dostalem bana, powód: VPN na 143d

Dobra odbanowalem

To napiszcie jakis luzny temat/ macie pogaduszki ravi tam mozecie sobie pisac nie musicie ciagle robic tematow.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dobry serwer, admini nadzorują wymiany.

Polecam ;<

Ps. Jak mogę odzyskać konto, sytuacja: mam maila, ale nie logowałem się na niego przez rok [ powód: hacking ] jak mogę odzyskac na niego pw?

Opublikowano

Zielak (syn Renaty) czasami jest agresywny, ale tak to jest grzeczny i mozna go wyzywac :)

A serwer polecam

nitro ty masz konto na mpc wtf xD

jakim cudem przeszedłeś przez proces rejestracji xD

Opublikowano

Serwer fajny lecz administracja ewidentnie nie daje sobie rady z cheaterami

Jak czlowiek widzi te boty z rangami rycerskimi grac sie odechciewa.Od 2tyg InAss boci na psach i nie poniosl zadnych konsekwecji.

Grafika troche oczojebna,szczegolnie w lochu malp.

Ogarnijcie tez padajace channele.Po za tym nie mam wiecej zastrzezen.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ogarnijcie te padajace channele.Ulepszalem fmsa,po chwili wylogowalo mnie a jak zalogowalem sie ponownie juz go nie mialem.

2krolestwa i tylko 2 kanaly na tylu graczy to zdecydowanie za malo.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...