Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Dawno tutaj mnie nie było ale napisze kilka słów od siebie

Na wstępie chcę zaznaczyć że nie jestem od Inwalidy dla mnie jeden i drugi są idiotami nie wychodzącymi na dwór bo jest choojowa grafika ;)

Nie oglądałem filmiku jak b3nq daje miszczowi kase czy eq bo został on odrazu usuniety ale ludzie jeżeli ktoś to oglądał a po komentach widać że tak to wy jesteście debilami nie majacymi własnego rozumu i ślepi nie widząc co oglądacie wystarczy że Inwalida nr2 da wam ss z logów i już wierzycie że do niczego nie doszło ahhahahah ludzie mamy XXI w on mógł wyciąć przerobić zamaskować wszystko czego dusza zapragnie.

Od początku wiadome było że rozdaje eq swoim kumplom a wy teraz przejrzeliście na oczy mówił że BuFu tak robi a on nie lepszy jak myślicie po co zaczoł z nim tą wojne? żeby ukraść mu graczy i przyciągnąć do siebie i trzepać z tego hajs

Kurde nie żyjcie tylko grą to że jeden i drugi idiota chcą was zmanipulować nie oznacza że nie możecie mieć własnego zdania olejcie ten sravie i chujmorke i zobaczycie jak będzie im gwizdało po kieszeniach to dojdzie to tego że połączą swoje servery bo liczy sie tylko KASA a wy im ją dostarczacie

Na temat B3nq,Miszcza nie będe sie więcej wypowiadał bo to już w ogóle przebija wszystko

Ja skończyłem z Metkiem 4ever i nie żałuje może jednak PL bo przynajmniej tam "kiedys" grało sie fajnie

Tak więc nie pozwólcie mydlić sobie oczu to co wam mówi IsAmU i FuBu

Narka

sygna2ow.jpg

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo uwazam. Zapewne czesto ta banda „letsplajerow aka przyjaciele isamu” dostawała od czasu do czasu jakies ulepszacze, troche złota itp.

Juz wczesniej wiedziałem ze cos sie swieci jak Isamu na buffie miał 2xG10 i niby pozyczył kamole... Bzdura. Wbil sobie to w 15sekund komenda.

Jak ja sie ciesze ze na filmie miszcza to zobaczyłem i od razu pobraem film. Isamu, spokojnie. Wiele osob juz na MPC film widziało ale jeszcze na pewno liczba sie zwiekszy =D

Opublikowano

Ja już ani tu ani tu nie gram i z chęcia wymienie eq tu eq balm*ra za eq vi**ualmt2.

Fubu przekrety tu też parodia

A na virtualmt2 nie bylo przekretow?Poczytaj sobie pierwsze strony prezki i zobaczysz,ze swego czasu nawet navii latalo.Byc moze jest do teraz.Eq/bryly/eq wszsytko masz w is wiec?

Wczoraj nie było żadnych prawie pereł na sklepie, a dziś x3 sklepy full perel.

Do czego zmierzasz?

Wczoraj zaczalem gre i bede tutaj gral,bo na chwile obecna nie ma serwera,ktory moglby sie z nim rownac.Widzieliscie jakie przekrety fubu robil?Wymienial eq z balmory za eq na feniksie,koles jest skonczony.Wszystko poparte dowodami.Balmorka niedlugo sie rozpadnie

Opublikowano

Co tu duzo mowic.Jeden z najbardziej zaludnionych prywatnych serwerow.1Kanal jest "busy" tzn,ze troche ludzi jest.Balmora pada i kazdy przychodzi tutaj łacznie ze mną.Jak na razie 25lvl ale slyszalem ze pozniej leci z gorki.Pozdrawiam i zapraszam.Jak tracic czas to tylko tutaj,bo masz pewnosc,ze serwer postoi conajmniej kilka lat ;)

Opublikowano

czy moglby mi ktos pomoc, mam problem na dwoch kompach, sciagam aktualizacje ravii, oczywiscie z hotspotem bo strona nie dziala i wyskuje mi jakis blad o dll/mss32, ze jakis problem z ta bibloteka, sciagam kilka wersji tego pliku, wrzucam do sys32 i sys (win 7), do folderu ravii w odpowiedni folder i teraz mam blad " nie znaleziono punktu wejscia procedury _AIL_close_3D_provider@4 w bibliotece dll/mss32. Co z tym zxrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja musiałem cały dzien tyrac a oni w 15minut dostana kilka pereł...

Ja nie jestem zazdrosny. Jestem zawiedziony...

Postaw boty, nie trzeba tyrać ^^

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dobra powedzmy taki rojo gra na ravii to może kurwa na*i mieć ? -.-

On by z tego jakiegos wielkiego użytku nie zrobił, ale gdyby sprawił że na server przyjdzie (Biorąc pod uwagę ilosc jego widzów, byłoby to parę tysięcy..) graczy, to czemu nie?

No i akurat ktos taki, to kiepski argument, bo ten człowiek z Metinem nie ma nic wspólnego. :D

I dajcie spokój z tymi pieprzonymi itemami. Dał to dał, nie ma nielegalnego handlu na Ravii, tak? To są tylko pojedyncze itemy, dane osobom które promują ten server. A Wy macie ból dupy, bo Wy nic nie tworzycie, a byscie chcieli wszystko za darmo - Typowy Polak. ;]

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Podałem przykład naucz się czytać lowie.

Na pewno takich incydentów było więcej tak samo jak mod ts i forum jak przyszedł z płaczem do gm że pożyczył eq a mu nie oddali to tamten dostał bana na ip i dostał całe jego eq ze wszystkich kont ...

Opublikowano

"Serw tak zjebany że szok , dzik 5k z hita mi jebnął
Ide podjarany na m1 gościu z 99 lvl'em co nie ? Dobre no nie ? No właśnie ze nie bo :

Gity to chodza tak ... ( Gicior )
A frajery to tak ... ( Lamusss )

A ten 99 lvl podszedł do mnie kozaczek ja go na papkę z lewego , potem on mi z prawego ( Dobrego ma prawego nawet ) tak mi jebnął z kosy -7 że metin mi się zaciął i patrzę jeb gleba hp - 1 , o kurwa co sie dzieje sobie mysle , ja pierdole cziter . Weles pałunie strzelił na szybkiego , god'owi i gitara serwer na chamachi lagi gorsze niź na pandorce na ch 9 .
Wrzuce potem ss jak mi eq weles daje +0 na poczatek typu miecz +0 , zbroja +0 itp i konia nawet dostanę czaisz to kurwa ? Git soloneza czas zacząć ,
odpal fajurę i spierdalamy chłopaki , bo jebiesz moczem i takie tam jebiące sprawy .
Pozdrawiam wasz fan daronian"

To Daronian na pw mi przysłał .

haha xD

Opublikowano

Co do eventu, isamu pytam się nie masz dziecka? Event zaplanowac na jeden dzień to naprawde przemyślane, bo nie każdy miał możliwość lub chciał siedzieć w tym dniu na komputerze, bo niektórzy jechali z rodzicami, lub spędzali ten dzień z całą rodzina. Event szamu nie było, ale zawsze bym się oderwał od tego dropienia.

Opublikowano

"Serw tak zjebany że szok , dzik 5k z hita mi jebnął

Ide podjarany na m1 gościu z 99 lvl'em co nie ? Dobre no nie ? No właśnie ze nie bo :

Gity to chodza tak ... ( Gicior )

A frajery to tak ... ( Lamusss )

A ten 99 lvl podszedł do mnie kozaczek ja go na papkę z lewego , potem on mi z prawego ( Dobrego ma prawego nawet ) tak mi jebnął z kosy -7 że metin mi się zaciął i patrzę jeb gleba hp - 1 , o kurwa co sie dzieje sobie mysle , ja pierdole cziter . Weles pałunie strzelił na szybkiego , god'owi i gitara serwer na chamachi lagi gorsze niź na pandorce na ch 9 .

Wrzuce potem ss jak mi eq weles daje +0 na poczatek typu miecz +0 , zbroja +0 itp i konia nawet dostanę czaisz to kurwa ? Git soloneza czas zacząć ,

odpal fajurę i spierdalamy chłopaki , bo jebiesz moczem i takie tam jebiące sprawy .

Pozdrawiam wasz fan daronian"

To Daronian na pw mi przysłał .

Zapomniałeś napisać, że wysłał Tobie to w sierpniu zeszłego roku :>

http://scr.hu/0ndj/9jlv

Jak tam ZUO? Słyszałem ze to kolejny z rzedu nieudany event :)

Opublikowano

Bylem na evencie i nie rozumiem rozczarowania graczy.Gdyby nie te lagi to bylby calkiem spoko.Zamiast cieszyc sie,ze administracja cos zorganizowala to tylko hejtuja.top@nie mysleliscie zwiekszyc ilosci kanalow,chociaz o 1?Ciezko o spota nawer w m2.

Srij9JT.png

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć skąd tyle pereł się pojawiło na rynku? Wcześniej jak 2 na rynek było to dużo, a teraz sklepy zawalone samymi perlami

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć skąd tyle pereł się pojawiło na rynku? Wcześniej jak 2 na rynek było to dużo, a teraz sklepy zawalone samymi perlami

Wprowadzili drop muszli.Jedna dropi raz na 30min wiec nie jest zle.

Topic@serwer polecam,najlepszy hard na polskim rynku i nic tego nie zmieni!!!Wkrecilem sie na dobre ;p

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...