Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IsAmU można grać na kamer modzie ? Mam problem z clientem ... ; >

Z góry dzięki za odpowiedź.

Nie napewn nie można ;)

Opublikowano

IsAmU można grać na kamer modzie ? Mam problem z clientem ... ; >

Z góry dzięki za odpowiedź.

za kamer moda jest ban na ip

możesz grac tylko potem nie płacz, że masz bana na wszystkie konta :)

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega u góry...;/ Mi nawet formu i strona główna nie działa... A gdy chcę się zalogować do gry to cały czas "Łączenie z serverem..." Wie ktoś może jak to rozwiązać?

Opublikowano

Od : 04-24-2013, 07:22 do dziś żaden z GM nie wpadł do tematu ,,mam kolesia z modem''

Jest tam dużo dowodów czarno na białym. Gracze którzy się tam znaleźli zdążyli pewnie już eq przełożyc z dobre 50 razy :>

Opublikowano

Od : 04-24-2013, 07:22 do dziś żaden z GM nie wpadł do tematu ,,mam kolesia z modem''

Jest tam dużo dowodów czarno na białym. Gracze którzy się tam znaleźli zdążyli pewnie już eq przełożyc z dobre 50 razy :>

Standard, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?

Opublikowano

Ale chyba bez problemu można stwierdzić gdzie prędzej czy później trafiło to EQ.

Co do pytań o gre na modzie, prosze Was nie bądźcie śmieszni.

Jeśli ktoś ma problemy z włączeniem clienta to zapewne wina beznadziejnego Antywirusa, załatwcie sobie oryginalną wersje roczną Kasperskiego i żadnych problemów;), testujcie co wam blokuje, pokolej wyłączajcie zapore, potem antywirka.

Można by było popracować nad relacją GM-Gracz, może Administrator coś wymysli?.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Standard, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?

Ja tylko chciałem o tym przypomnieć Isamu aby pogonił B3nq do roboty bo sie opieprza len jeden.

Opublikowano

Jak zwykle, znawcy, problemu nie rozwiązują, tylko piszą, że to Twoja wina, bo to albo antywirusa masz takiego albo firewall siakiego ;f nie weim czy to pisalem, ale napisze, ANTYVIRUS NIE BLOKUJE, FIREWALL NIE BLOKUJE, i pisze to co 2 miesiace temu, to wina tych niby zabezpieczeń przed ddosami, które zamiast blokować to co potrzeba to blokują graczy, ale lepiej napisać, że trzeba iść do tego i tamtego i neta zmienić, to śmieszne ;f

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Matimax gdyby tak było, to żaden gracz nie mógłby się zalogować do gry. są to wasze problemy i powinniście być wdzięczni, że ktoś z poza obszaru Administracji próbuje wam pomóc. Jednostka ma problem, a to nie oznacza, że wszyscy go mają, a najczęstszym rozwiązaniem są beznadziejne antywirusy które wszystko blokują..

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Off for ever. Wracajcie na PL'a !

IsAmU pisał, żeby sprzedawać konta bo robią nowy projekt.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Off for ever. Wracajcie na PL'a !

IsAmU pisał, żeby sprzedawać konta bo robią nowy projekt.

weź sie tak jebnij z kolana w głowe -.- ale tak z całej epy

zachowałeś się jak typowy kretyn

Opublikowano

Zastanawiam się czy warto tutaj zaczynać grę. Serwer już jakiś czas stoi :)

Dużo osób gra?

Administracja dba o potrzeby graczy?

Pytania te zadaje, ponieważ parę osób ( łącznie ze mną ) myśli o wyborze tego serwera jako kolejnego i mamy nadzieję, że po miesiącu się nie znudzi, a wręcz przeciwnie .

Opublikowano

Zastanawiam się czy warto tutaj zaczynać grę. Serwer już jakiś czas stoi :)

Dużo osób gra? Tak ,po poludniu dochodzi do 1,5k - 2k graczy.

Administracja dba o potrzeby graczy? Zalezy jakie sa to potrzeby.

Pytania te zadaje, ponieważ parę osób ( łącznie ze mną ) myśli o wyborze tego serwera jako kolejnego i mamy nadzieję, że po miesiącu się nie znudzi, a wręcz przeciwnie .

Opublikowano

<p>Presik, jakiej jednostki? zobacz wyzej, czy tylko ja mam ten problem? pisalem wyraznie, ze NIE BLOKUJE bo WYLACZONY na ten czas, cos jeszcze? to raz, dwa, na drugim komputerze to samo, chociaz zupelnie inne oprogramowanie, u dziewczyny z pendriva skopiowalem i znow to samo, no ale dziekuje za zainteresowanie, bo powiecie, jak zawsze zreszta ze to wina kompa/neta albo bog wie czego.</p>

<p> </p>

<p>ISamu, kontakt z Wami jest tragiczny, na TS'ie jak mozna z wami porozmawiac to droga pantoflowa, od 3 miesiecy czekam na te dmy ktore miales mi zwrocic, mam ci filmik przeslac z buggiem , ktory uniemozliwial mi exp na metkach z pierscienem expa z isa? to raz, dwa, 3 miesiace temu spotkalem Cie cudem na tsie, bo oczywiscie jak sam powiedizales zescie takiego mocnego firewalla na serwer wgrali ze teraz graczy blokuje, do dzisiaj nie moge na strone ani forum wejsc z normalnego ip, tylko przez zmiane ip, ale teraz znow cos zjebaliscie i teraz nawet do gry sie nie da wejsc;f nie wiem, mam ci list do domu wyslac czy jak, zebys w koncu oddal mi dmy i ogarnal ten "firewall", to raz, dwa w tym przyglupim temacie " zglos moda" na forum, niby mialy byc jakeis nagrody, pytam sie jakie, bo ja zglosilem 2-3 osoby jakis czas temu, gowno dostalem, a jak napiaslem w temacie  co niby dostalem to oczywiscie usuniete, na pw mod nie raczy odpisac, no bo po co ma sie znizac do poziomu normalnego gracza ;f</p>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na zaangażowanie od strony administracji. ;>

Za co BR3ND dostal perma?

Top@serwer oczywiscie polecam,niestety niezbyt przepadam za hardami ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

Kiedy kurde naprawicie ten problem z plikami cookies mam internet radiowy ze stalym ip i nie mogę zalogować się do gry, pobrać aktualizacji.

Opublikowano

Ja właśnie też przez to ani nie mogę wbić na stronę ani zalogować się do gry a próbowałem juz kilka razy to naprawić na wiele sposobów ;( .Z tego co widze wiele osób ma ten problem wiec wypadałoby coś z tym zrobić

Opublikowano

Ogłoszenie: Niedziela 19 Maja 2013 50% expa od 16:00 do 18:00

up i 2up

zobaczcie przez proxy (hotspot cyber itp) czy wam strona zatrybi wiem ze to bardzo wnerwiające ale jak tylko wył firewall automatycznie konkurencja nam żyć nie daje ;/

serwerownia już ponad miesiąc szuka rozwiązania tego problemu z marnym skutkiem

Takie pytanie. Skad dropią Lustra?

np z kuferków które otwierasz srebrnym kluczem itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...