Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoj wczorajszy wystep z Kierzkiem w 100% mnie upewnił ze chcesz aby to ucichło

Zapomnij... Za bledy sie płaci.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanko do gimbazy od isamu.

Czemu nie gracie na xxx jak fubu sprzedaje eq za pln? Tu nawet za free daje ^.^ 2 msc temu bym polecił a teraz?

SERDECZNIE ALE TO W CH*J SERDECZNIE NIE POLECAM

Opublikowano

Ale mnie to już nudzi i śmieszy zarazem .

To tak samo jakby typ wygrał nagrodę w evencie szukaniu gm i oskarżył gm o handel z graczem
Ale nie , są tu hejterzy którzy będą pierdolić durnoty bo więcej dowodów nie mają a my owszem mamy .

Czy wy myślicie że u nas zwykli GM mają prawa implementora ?

Jedynie kto ma takie prawa do tworzenia itemków to jest weles , isamu i nymfa jako sgm.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

To tak samo jakby typ wygrał nagrodę w evencie szukaniu gm i oskarżył gm o handel z graczem

Ale nie , są tu hejterzy którzy będą pierdolić durnoty bo więcej dowodów nie mają a my owszem mamy .

Jedynie kto ma takie prawa do tworzenia itemków to jest weles , isamu i nymfa jako sgm.

Słuchaj no mnie teraz. :)

Gdybyście byli niewinni to wczoraj bym nie dostał tutaj bana na 2 konta. ;]

A że szczur nasłał 16 letniego lamusa " kierzka " i za prfek dostałem 100 % to wiesz. :)

To mnie bardzo zdenerwowało i teraz tak naprawdę zaczeliście wojne.

Teraz nie mam czasu na co nie co ale macie moje słowo że za kilka dni bd wesoło. :)

Usuwając tematy/filmy/ banując konta przyznaliście się do winy. :)

Ja tutaj nie 3 mam strony FuBu bo tak to wygląda ja poprostu nie dam się jakiemuś gimbusowi nasłanemu przez szczura. :)

Czaisz. ? Czekam na bana na to konto. :) Ale mam jesio 3 o ile się nie myle.

Sprawa z nasyłaniem i banowaniem bez podstaw na MPC ruszyła w ruch do Makina i nie tylko. :)

Mam nadzieję że " Kierzek " straci tu posadę a wam się za pzreproszeniem serwer " rozpierdoli ".

Dowody z lewymi logami. ? Albo że ty wywalałeś itemy bo miałes bulwerska i mistrzu oddał je benkowi. ?

Mój brat który ma 7 lat by w to nie uwierzył. :)

Zeszmaciliście się a najbardziej " ludzie sprzedający się na YT "

5 :)

Opublikowano

Jesteś adminem to wiadomo że będziesz bronić.

Ale ta wasza wymówka jest do dupy ...

Opublikowano

Nie umieliście wyjaśnić w 1 temacie tego ?
Przecież wszystko zostało wyjaśnione ale nie trzeba od razu najebać 1000 tematów i pieprzyć głupoty o tym że się sprzedajemy itd

Co do logów:
Jeśli twierdzisz że nie są prawdziwe to zapraszam do welesa , jak wróci to aż ci kopara opadnie.
Zastanawia mnie jedno takie pierdolenie że isamu mógł w każdej chwili to usunąć , to ja się kurwa pytam jak ?
Skoro do mysql ma tylko dostęp weles , welesa nie ma już od paru tygodni a logów handlu gm nie da się zmienić na stronie .

Chyba pokazywał isamu na teamviewer ?
Na tym już kończę bo to dla mnie sensu nie ma pieprzyć się z jakimiś dzieciakami.

Żegnam.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Kto wierzy ten wierzy, kto nie ten nie.

Proszę, abyście przestali już spamować, bo pójdą blokady pisania.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie umieliście wyjaśnić w 1 temacie tego ?

Przecież wszystko zostało wyjaśnione ale nie trzeba od razu najebać 1000 tematów i pieprzyć głupoty o tym że się sprzedajemy itd

Co do logów:

Jeśli twierdzisz że nie są prawdziwe to zapraszam do welesa , jak wróci to aż ci kopara opadnie.

Zastanawia mnie jedno takie pierdolenie że isamu mógł w każdej chwili to usunąć , to ja się kurwa pytam jak ?

Skoro do mysql ma tylko dostęp weles , welesa nie ma już od paru tygodni a logów handlu gm nie da się zmienić na stronie .

Chyba pokazywał isamu na teamviewer ?

Na tym już kończę bo to dla mnie sensu nie ma pieprzyć się z jakimiś dzieciakami.

Żegnam.

Jak mieliśmy wyjaśnić to w 1 temacie. ? :)

Każdy nowy był zamykany w kilka minut bo szczur qpe w gacie robił.

Wszystko zostało wyjaśnione. ? nie sądze a zwłaszcza teraz jak szczur wchodzi w dupe małyszowi.

I " fani " FuBu bd na niego wchodzić. Syf dopiero wychodzi na 100% to jest 1/4 tego co było czy też bd.

Film zobaczyło zaledwie 400 osób. :) Nie kazdy ma MPC a na yt film był przez kilka H. :)

Nie mam zamairu ganiac się po TSach w celu wyjaśnienia tej sprawy. :)

Widziałem film/ss'y wszystko jest jasne. :)

+ teskt " ide zobaczyć do m1 po te lusterka ( czy coś takiego )

- Ok już mam ( a na dole handel z B3nq został zakończony )

No prosże cb. :) A ty mi z logami tutaj. :)

Masz rację tutaj nie ma sensu tego pisać. :)

Wiatr to rozwieje na kilka innych stron. ;]

5

@ Istny sory za ten spam.

Koniec.

Opublikowano

słuchaj kto chciał sprawdzić to sprawdził jak było naprawdę ;)

teraz to możesz srać mi pod prezentacją a prawdę zna ten kto poświęcił 5 min wbiłna ts i przeszperał mi PC na Team Viwer

spamuj spamuj mi to zwisa koło kity ;P

P.S

Jutro wieczorem odbędzie się konserwacja aby ułatwić wam handel 4przedmiotami

- PD na 1h

- Rękawica złodzieja na 2h

- 5bon

- Pudełka z KU

Opublikowano

Pierdolcu chodź na solo, chujowy serwer wbiłem 5 lvl i poszedłem bo frajer z kosy -7 z navicata mi przyjebał. Ogarnij te bugi chopie to nie dopuszczalne

Co Ty nie powiesz? o.O do 15lvla jest tryb ochronny idioto...

P.S Na Ravii wiekszych zmian w przeciagu kilku miesiecy na pewno nie bedzie, nie łudźcie sie. Weles tworzy nowy projekt i ma lekka wyjebke na ten server.

oO a co Weles znów tworzy? :)

Opublikowano

Wyjebcie to, że trzeba robić sklepy na kółku, bo w jinno chujowo się teraz szuka, bo sklepy się pomija, bo tyle ich jest. I do tego jakoś m1 wygląda jak by z 100 osób gralo na serwerze...

Opublikowano

Isamu dowiem sie czy da sie cos z tym zrobic jesli nie moge zagrac bo stronka dziala mi tylko przez hotspot= nie moge aktualizowac klienta ;(

Opublikowano

Ogarnia ktoś dlaczego jak chcę wejść na stronę ravii to wywala mi błąd o cookies ? O chuj chodzi ? A zagrać chciałem ;_;

Opublikowano

Ogarnia ktoś dlaczego jak chcę wejść na stronę ravii to wywala mi błąd o cookies ? O chuj chodzi ? A zagrać chciałem ;_;

No własnie ja nie ogarniam i to nie jest wina dostawcy neta albo Twojego kompa. Próbowałem się dobić nawet przez telefon komórkowy i dopiero wtedy się udało.. Żałosne. To na pewno problem z ich strony. :c

EDIT: Można prosić o jakis Direct- Download link? Bo nawet sciągnąc nie mogę. Zarejestrować się udało poprzez telefon... :x

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

No własnie ja nie ogarniam i to nie jest wina dostawcy neta albo Twojego kompa. Próbowałem się dobić nawet przez telefon komórkowy i dopiero wtedy się udało.. Żałosne. To na pewno problem z ich strony. :c

EDIT: Można prosić o jakis Direct- Download link? Bo nawet sciągnąc nie mogę. Zarejestrować się udało poprzez telefon... :x

http://www.multiupload.nl/N0SK8U7PJR

Opublikowano

Miło, że mam link, ale mógłby ktos potwierdzić, że to czyste jest? Nie chciałbym ryzykować. I taa... Te pliki cookies to zło. ._.

Może mi ktos jeszcze powiedzieć jak tam wygląda sprawa z koniem? Trzeba robić czy przynajmniej bojowego się dostaje?

Kupujesz/dropisz runy(medale konne) które czytasz jedna runa=1 poziom konia

Opublikowano

Miło, że mam link, ale mógłby ktos potwierdzić, że to czyste jest? Nie chciałbym ryzykować. I taa... Te pliki cookies to zło. ._.

Może mi ktos jeszcze powiedzieć jak tam wygląda sprawa z koniem? Trzeba robić czy przynajmniej bojowego się dostaje?

Tylko tak mogę to zrobić:

http://scr.hu/11w/h01t1

Opublikowano

Ok, udało mi się obejsc problemy ze stronką i co dalej? Client zjebany!

''FATAL ERROR! File does not exist Game/Index''

Co to oznacza? Że nawet nie mogę sciągnąć aktualizacji na server, bo cos zepsuli z Cookies i chyba nie bardzo mają ochotę to naprawić..

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Była mowa o zmianie silnika forum czy to prawda jeśli tak to kiedy to nastąpi

tcul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...