Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam "pare" zastrzeżen co do ŻAŁOSNEGO moda Zielaka

ad 1 Nie mozna z nim normalnie pogadać zadajesz pytanie do niego albo kasuje temat nie dostajesz odp odrazu ban

ad 2 Obrażał na sb od dzieci od krasnali itp

ad 3 Liże dupe gm opoiem wam pewną sprawe Był sb Zumos grał grał 25/8 zaprzyjaźnił sie z rudym synem renaty zielakiem poprosił go by eq pozyczyl nie oddal zielak placz na ts zumos dostaje na IP BANA po czym potem nymfa dała UB zabrała eq zumosa dała zielakowi i znow dala na IP Są rowni i rowniejsi

ad 4 Usunoł sb z tego powodu iż wyzywal nas od debili itp wbił bodajze isamu i usunal całego sb

ISAMU KUR*A PROSZĘ CIĘ OGARNIJCIE GO BO Z NIM NORMALNY GRACZ SIĘ NIE DOGADA

Nie kasuje tematów zobacz sobie potem pisz jak jest normalny temat to go zostawiam - używaj mózgu zanim cos napiszesz

Nymfa nie pomagała mi w ogółe w odzyskaniu eq - używaj mózgu zanim coś napiszesz

Sb jest usuniete bo bylo za duzo spamu - używaj mózgu zanim coś napiszesz

Nie wymyślaj kłamstw na mnie

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja zrobiła by coś w końcu z tymi Exp botami na psach, na hematy..

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Nowicjusz
Opublikowano

Syf się już wysypał. ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/948023-vm-cala-prawda-o-raviaeu-rozdawanie-itemow/
Szkoda że film został usunięty ale po komentarzach widać że to prawda

ROZDAWANIE ITEMÓW PRZEZ ADMINISTRACJĘ.

Pamiętacie jak hejtowaliście Jarka bo na bal**rce rozdawał itemy za PLN. ? A wy co robicie. ? Czy wy ludzie " sprzedający się na youtube " macie coś honoru wgl. ?

Na 100 % to jest tylko 1/4 tego co Administracja rozsypała po znajomych. :>

Serwer jako taki jest żeby tylko odpalić 5 kont które bd bociły złoto i jazda z nim na allegro. :)

Już po wejściu do m1 na 1 spot dalem sb luz z tym serwerm jak zobaczylem te boty.

Do tego Isamu pewnie odpala coś byłek/sm/PLN tym co robią GP z serwa czy też LP.

Co do Administracji mam zdanie że jest to garstka osób która leci tylko na hajs.

Widac już po samym koncie na YT ni jakiego Isamu aka szczura.

PS: Prosze wszystkich użytkowników żeby się nie spinali tutaj w tym temacie tylko zapraszam na PW.

Bo serio nie bd mi się chciało odpisywać na każdego posta i tylko PKT % bd łapał.

5 :)

PS: PO CO USUWACIE TEN POST. ?

WŁAŚNIE TYM ŻE DAJESZ RAPROT ABY USUNĄĆ POSTA PRZYZNAJESZ SIĘ :)

ps: Wkleiłem działający link. ;)

Zapewniam wszystkich że tego syfu bd więcej. ;]

wSK.png

Opublikowano

Tak, tak Isamu napisał i to jest swiete...

Nic sie tutaj nie zgadza. Miszcz spanikował, usunał film i nie dał informacji o co tutaj chodzi. Isamu wymyslił przykrywke i tyle.

Ja w to nie wierze i tyle.

Opublikowano

Isamu możesz mi konto założyć na forum, bo od zawsze mam tak, że moje ip już zostało zarejstrowane przez 24h, a nigdy na forum konta nie miałem.

Opublikowano

Cóż, chyba sobie jednak odpuszczę server. Nigdzie indziej nie mam tego problemu, więc to wina stronki najwyraźniej. ._.

Jak Ci strona nie chodzi to napisz do isamu niech Ci konto założy.

Opublikowano

Jak Ci strona nie chodzi to napisz do isamu niech Ci konto założy.

jak strona nie chodzi jest jeszcze jedna opcja

telefon do dostawcy neta ... lub wbić do nas na ts

Isamu możesz mi konto założyć na forum, bo od zawsze mam tak, że moje ip już zostało zarejstrowane przez 24h, a nigdy na forum konta nie miałem.

zaraz to poprawie i będzie można się reje normalnie na forum

Jeszcze jedna kwestia sorry za to ze nie schodzę na ts i jedyny kontakt jest ze mną w grze i to też nie zawsze idzie mnie tam trafić ale nie wiem dlaczego od kilku dni mam takie nerwy ze nie moge ich opanować jak mnie złapie to trzęsie mnie przez kilka godzin ;/

kij wie czy to przez diete czy przez pogode ... czy inny uj ale do czasu jak mi nie przejdzie sprawy kierujcie do Nymfy lub Welesa (tylko weekendy)

Opublikowano

Pierdolcu chodź na solo, chujowy serwer wbiłem 5 lvl i poszedłem bo frajer z kosy -7 z navicata mi przyjebał. Ogarnij te bugi chopie to nie dopuszczalne

haha xD

Opublikowano

Dowiem się co mam zrobić? odpaliłem strone przy pomocy hotspot ale co mi to daje jak nie moge wejsc do gry .....bo przez to nie chce mi pobrac aktualizacji

Opublikowano

Mialem tutaj grac ale gdy zobaczylem ile botow biega w m1 odechcialo mi sie.W dodatku maja rangi rycerski wiec nie sa na biezaco banowani.Dodatkowo zauwazylem,ze troche ludzi pouciekalo z serwera.Np o godzinie 15;00 na ogolnym nikt nie pisze.Spytalem czy ktos gra odpowiedzialy 3 osoby.Gdyby nie te sklepy to serwer swiecilby pustkami.

Opublikowano

Administracja stara się jak może banowac te boty. Sami zróbcie taki serwer i mogę się założyc, że nie padnie po tygodniu.

Opublikowano

Administracja stara się jak może banowac te boty. Sami zróbcie taki serwer i mogę się założyc, że nie padnie po tygodniu.

To postaram sie zalozyc taki serwer.Twoje 1 zdanie wyklucza 2 .

Opublikowano

@Up
Zobacz że ten typ ma 30 postów. To że zaproponował zmiany nie usprawiedliwia go do nie stosowania się do regulaminu.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@Up

Zobacz że ten typ ma 30 postów. To że zaproponował zmiany nie usprawiedliwia go do nie stosowania się do regulaminu.

Zielak z tradycji tak banuje. Nie oszukujmy się...

A regulaminu na forum nie ma...

A tutaj zachowanie godne naśladowania, nie ladnie zielak :>

519fc4b35374b.jpg

519fc47481055.png

519fc4925ef6a.png

Prosze mi tylko nie pisać, że stracił cierpliwosc itp. Prosze zobaczyc na czas (daty nie ma:/) Łatwo z tego wynika ze o roznej porze kazdego dnia tak sie zachowuje do użytkownikow forum

P.S Na Ravii wiekszych zmian w przeciagu kilku miesiecy na pewno nie bedzie, nie łudźcie sie. Weles tworzy nowy projekt i ma lekka wyjebke na ten server.

Pis JOŁ

Opublikowano

@Up

HAHAHA 30 postow xD rozumiem 300 ale 30 ;D smiac sie czy plakac? ;p WITAJCIE W ŚWIECIE RAVI ;)
Opublikowano

Grałem osobiście na tym serwerze, dobiłem skille prawie na G. Serwer jest monotonny tylko hematy hematy hematy ew. Metki licząc na cud, że dropnie jakieś wartosciowe KU... Klasyk klasykiem, ale ludzie teraz są przyzwyczajeni do nowości, których tutaj zbytnio nie ma ew. te kufry czy wyżyna, która również jest monotonna (opinia innych graczy, osobiście nie doszedłem tak daleko). Mogę polecać serwer, ale nie na dłuższy czas. Pozdrawiam.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Kasujesz wszystkie tematy moje 2fasta i danthego - używaj mózgu zanim coś napiszesz

Pomagała wiem lepiej niż Ty - używaj mózgu zanim coś napiszesz

Klnąłeś jak lamus na 2fasta - używaj mózgu zanim coś napiszesz

Tematy z propozycjami nie skasowalem ani jednego

Chyba wiem lepiej kto mi pomagal w odzyskaniu mojego eq bo siedzialem w tym momencie tylko z jedna osoba na kanale na tsie

A mam nie klnac na dziecko ktore wkrecalo wszystkim na tsie ze jest w 2 liceum a potem sie okazalo ze nawet gimnazjum nie skonczyl ba ledwo zaczal, pozatym typ niezle sie spinal kogo to nie zlozy na strzala

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@Up prawda ;) A jak ktos jest bliski odkrycia prawdy to banuja...

Tak bylo na mnie, zbanowany za nic. O 2 w nocy kiedy nawet mnie w domu nie bylo dostalem bana za moda bo poklucilem sie z isamu o itemach.

Ze jak jego kumpel straci to mu oddaje 2 razy tyle, a po tym jak poszlem z ts odrazu banik.

pozdrawiam isamu aka leszcz.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Tematy z propozycjami nie skasowalem ani jednego

Chyba wiem lepiej kto mi pomagal w odzyskaniu mojego eq bo siedzialem w tym momencie tylko z jedna osoba na kanale na tsie

A mam nie klnac na dziecko ktore wkrecalo wszystkim na tsie ze jest w 2 liceum a potem sie okazalo ze nawet gimnazjum nie skonczyl ba ledwo zaczal, pozatym typ niezle sie spinal kogo to nie zlozy na strzala

Na Waszym ts´ie nigdy nie rozmawiałem.

Moj wiek nie ma znaczenia i nigdy sie nie wywyzszałem z powodu mojego wieku.

Okazało sie zaczałem gimnazjum. Niby jak sie okazało? xD

Nie wiem z kim Ty rozmawiałes na tym ts ale to nie byłem ja.

I nigdzie ale to nigdzie nie napisałem ze złoze kazdego na strzała. Chyba pomyłka.

Zbanuj lepiej AwesomerFucka ktory slepo widzi ze lajkujac sobie posty z multikont bedzie najlepszy.(idiota pokroju... Juz lepiej nie pisze kogo)

p.s film jak miszcz handluje z benq dalej mam. Wiec nie myslcie sobie ze sie uspokoiło :>

Opublikowano

Ja pierdole, więcej tam nie wejde. Syf i wgl. Administracja to jakieś gimbusy z gimnazjum. Gracze to jebane pizdy, które nie umieją grać bez cheatów.

Gówno a nie serwer! NIE POLECAM!! CHUJOWE!!!

1369336844-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...